Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

neatza!
am reusit intr-un final sa citesc si eu capitolul precedent.
Alina023,felicitari pt.Ana cea grasuna si sanatoasa. Tu esti putin suparata pe sotul tau ca nu se mai poarta la fel ca la primul bb, dar al meu este asa chiar de la primul. Nu vrea sa vb cu bebelina, zice ca nu il intelege, iar cand eu ii spun ca ea aude si intelege tot zice ca nu ii poate raspunde si el nu vorbeste singur.
felicitari si celorlalte mamici Gugu , Natalia si Breaz cu puiuti peste 1000 g.
Honey, draga mea, iti inteleg tristetea pt.faptul ca nu mai ai 70% fetita si e baietel, mai ales ca stiam ca va doriti o fetita si chiar ai facut cumparaturi pt.ea. Eu inainte de a ramane insarcinata imi doream un baietel, cand in sfarsit s-a intamplat minunea si am ramas insarcinata tot baietel imi doream. Cand am fost la eco si ne-a spus ca este fetita nu am fost suparata deloc, m-am bucurat ca este sanatoasa si am zis ca daca Doamne Doamne mi-a daruit un copil nu trebuie sa fiu mofturoasa si sa ma bucur de el indiferent de sexul pe care il va avea. burtica ta si sper sa-ti revina iar zambetul pe buze

Mari 23+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

alina din ce descrii tu ai dureri exact cum am avut eu zilele trecute.
era la fel o durere mai greu de localizat.stai neaparat intinsa in pat ca nu e de gluma!
sper sa cedeze la nospa!eu am luat nospa forte ca asa mi-a zis dr!

gabrittza 21sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

Gina si noua tot octavian ne place dar inca nu renuntam la varianta cu augustin...

gabrittza 21sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Irinouka, Miri....nu stiu fetelor de unde vine fobia asta de doc gine. Dar am aceeasi fobie si la stomatolog. Doc nu mi'a facut inca nici un control.Doar eco ala intern stiiiti voi cad ca eram mai mult moarta decat vie daca nu ma incurajati voi.
Cred totusi ca mi'e mai mult rusine decat frica....nu m'am prins inca 100%.
De nascut cu cezariana as vrea....macar sa nu simt nimik.

Laura Ioana saru' .hihi ce burtika mare si frumoasa ai facut, acum am vazut pozele noi !!!!

Sweetfelicitari pt fetitza! Sa creasca mare si frumoasa.

21+

http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

[url=http://lafemmebonita.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Irinouka, mi-a placut mult ce ai scris in cap trecut referitor la concertul IRIS. din pacate nici eu nu pot merge diseara, dar lasa ca la IRIS 35 ani mergem toata gashca impreuna cu bebeii, sa vezi atunci distractie [rocker]
Roli si Doniro multumiri si voua pt.faptul ca ne incurajati sa nastem natural.
Shose, ti-au iesit tare bine pozele in oglinda, iar tu ai burtica tare dragalasa. Sa-ti traiasca si la mai mare.
Alina, exact durerile astea le-am avut si eu, ma durea ff rau burtica la linia chilotului + niste sageti in vagin de numa-numa. Si dna doc mi-a spus sa stau neaparat acasa in medical.

Mari 23+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Mai fetelor, avem nevoie de un shlap (sau chiar mai multi) si pentru inginerii care o supara pe medamaya...cine se ocupa?
Nu ca eu n-as face parte din categoria ingineri,dar........inca nu s-a plans nimeni de mine.
Sa va zicem si noi ca suntem bine,cu putina teama ca ne-a zis medicul de colul scurtut (poate daca nu-mi zicea era mai bine,ca nu mai stateam cu gandul acolo).
Tati incearca sa-mi faca pe plac,sa para entuziasmat,eu imi dau seama ca se chinuie,si apreciez efortul lui macar...o sa ii treaca lui si de schimbarea sexului.
Sa va povestesc ceva haios...aseara,am zis sa-i fac o surpriza, am venit eu de la servici,a venit si el peste o ora si am iesit un picut prin oras......apoi,cand ne-am intors acasa, i-am propus sa facem o baita impreuna,ca pe vremurile de inainte de burtica...i-au sclipit ochii..lasam noi apa sa curga,ne pregatim schimburi si toate cele si hai sa intram. Intra el primul,si apoi hai sa intruu si eu...dar mai intra si tu Adriano,daca mai ai unde...ne-a bufnit rasul pe amandoi...apa toata curgea din cada,Emi mi-a spus ca era suficient sa punem o cescuta de apa,si ne ajungea de baie..in fine,am reusit eu sa ma strecor intr-un final langa el..dar eram intr-o pozitie..cred ca nici la circ nu pot sta aia asa cum am stat eu...am incercat mai multe pozitii si pana la urma ne-am resemnat,am recunoscut amandoi ca nu se poate,ne chinuim,m-am ridicat eu in picioare de m-am spalat,am iesit si l-am asteptat apoi in pat,si cand a iesit, a urmat....(ce era firesc)...mai ales ca ne-am foaaaarte bine dispus in cada....venise cu o pofta din baie,de numa-numa....
Mancal-as eu pe el..
Cred ca maine o sa plec un pic la Tulcea,la ai mei,ca s-a intors sora-mea din Spania,a venit sa se marite aici,si mergem si noi sa o revedem dupa un an si ceva. Acolo nu am calculator,si o sa va simt lipsa...poate mai intru azi,mai povestim cate ceva..
Va pupicesc pe toate

Adriana S.

-22sapt- BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1463655291/in/photostream/" target="_blank">burtica de 22 saptamani
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Alinaatudor asa am patit io acum 2,3 saptamani. Era destul de frig afara si am iesit numai in balerini pe piciorul gol. Apoi am venit acasa si m'am apucat de curatenie. Noaptea am crezut ca inebunesc de durere. Tot cam ca la tine era durerea, numai ca la mine se si umfla burtika si trecea o intepatura prin partea de jos.
Am stat la pat 3 zile, fara sa merg la munca, fara sa fac nimik si nu m'a mai durut de atunci.
si nu te speria ca o sa treaca.

22+

Mergi la inceput

Nemary multumim ca iti place burtika. Mi se pare mare deja...dar speram sa se faca si mai mare.
Pupiki

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

of mai fetele..
Acum sunt la serviciu...nu pot sa stau intinsa in pat...
Dar vine weekendul..si sper sa nu fie o problema daca azi stau pe scaun pana la 5-6
Multumesc mult..pentru raspunsuri..
Acum nu ma mai doare..dar...partea proasta e ca nu vreau sa se scurteze colul pentru ca petse 2 saptamani am o calatorie de facut cu avionul..si daca nu ma lasa doamna dr... o sa mor de ciuda..am planificat excursia asta de 1 an..
oricum vrea Doamne Doamne sa fie..asa sa fie ,numai Stefania sa fie bine..

Alina 22 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

'Neata, zuzici cu burtici
Gina sunt frumoase numele alese, dar nu sunt greu de pronuntat de romani?
Meda incearca sa stai caaaat mai caaaalma! De fapt ar trebui o doza de nesimtire din partea noastra ca sa nu ne mai sresam de nimic Pupam piticii
Alinatudor grija mare! Stai numai la patut macar 1-2 zile, pana vezi ca au trecut durerile. Sanatate maxima si sa fii cumintica!
Gya felicitari pt fetita!
Adriana eu nu am mai incercat de muuuult sa mai intru in cada cu al meu sotz....si el e plinut, daca mai bag si eu burtaaa inundatie scrie pe vecini Ma bucur ca ai avut o seara faina
Shose pai tu vrei bataie? La vremea asta mai mergi cu piciorul gol in papuci? Cel mai tare trebuie sa ne ferim de frigul la picioare, ca face rau direct la burtica

M-am trezit azi noapte din somn de durere: ma apucase un carcel, la pulpa in spatele genunchiului, de nu stiam in ce pozitie sa stau Si acum ma doare piciorul cand merg! Ce putem face pt a evita nenorocitii astia?
M-a sunat sotzul ca a intrat in tzara si ajunge diseara acasa Doamne ajuta sa ajunga sanatos

27+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput