Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

sweetgys - Felicitari pentru FETITA!Imi place numele pe care i l-ati ales!
Noi inca meditam serios la acesta.Am 2-a cumnate cu multi baieti si marea majoritate a numelor care ne plac, le-au luat deja ele.Pentru a fi bine pentru toata lumea dorim sa fie ceva diferit, special si tind spre:Ovidiu Timothy
Ovidiu=(Latin) - "A shepherd; an egg".
Timothy=(Greek)- "One who honors God".
Biblical: Timothy was an energetic, well trained young Christian to whom Paul wrote:
"Let no man look down on your youth".

Imi place foarte mult insemnatatea,cum se pronunta si deasemeni, felul cum merge cu numele de familie (Moca) si se prea poate sa ramana.Sper ca si sotul, va fi de aceiasi parere!
Phuuuii,va marturisesc serios ca ma doare deja capul.Nu-i usor cu numele astea pentru baieti!
Voi mamele de printisori, cum sunteti la acest capitol?!Ati facut decizia finala?!

Poze - Recente & BB#3 28w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Gina imi place alegerea

Noi avem in plan Andrei Cristian.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineata! Noi nu ne-am hotarat ce nume sa-i punem lui bebe.Sper sa nu ajung la maternitate fara sa fi ales numele.Ne plac multe nume dar avem prieteni ai caror copii le poarta deja.

danonique 27+

Mergi la inceput

Sweetgys felicitari pt fetita.Gina si Lala imi plac numele pe care le-ati ales.

danonique 27+

Mergi la inceput

Vreau sa va intreb daca mai stiti ceva de Ginger.

danonique 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

'neata!!

o iau si eu mai pe indelete acuma, parca m-am mai odihnit

Breaz, ma bucur sa mai aud de la tine, si ca esti linistita cu 3t si amnio, asa e bine! si o sa fie bine, o sa vezi!

Gugu, anca76 prin august a plecat la eco si noi ii tineam pumnii, si cu ei inclestati am ramas (cel putin eu). nu stiu ce mai face, nu a mai dat semne!

Laura Ioana, frumoase pozele cu burtica!!

Honey, nu te supara prea tare, ne plac baieteii, o sa-i placa si lui tati!!

gina, e tare faza cu tunsul, e bine daca ele nu sunt fosrte afectate de asta, tin minte cand mai crescusem si eu si sor-mea sufeream de cate ori ne tundeau, eu vroiam parul luuuung-lung, si mama nimic, saraca obosise de pieptanat si coditat doua fete mofturoase!!

irinouka, ce rau imi pare ca n-o sa prind intrebarile cu scurgerile!! azi n-o sa prea fiu la calculator, incepe operatiunea muraturile, incerc sa la mai dau din acreala mea, ca io m-am saturat de ea!!

Miri, da-i inainte, da-i in ele, tine shlapul la indemana, e nevoie!! si sa nu mai lipsesti asa, fara preaviz, vezi ca si asta poate semana panica..

am intrat se vede in perioada somn, nu as mai face nimic, iar in Cta e o vreme ori de stat acasa cu barbatu' la prostii (carele nu se poate, el avand totusi serviciu stabil) ori de numarat banii (care nici asta nu se poate, ca inca n-am facturat ce trebuie sa facturez ca sa incasez si sa am ce numara si eu...)

va pup si o zi buna sa aveti
Monica 26+ cu putsa (care cel mai probabil se va chema Serban)

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

fetelor ce ma fac ca nu pot tine pasul cu voi la scris si citit!
nici nu am apucat sa va spun cum a fost cu durerile.am luat nospa si am intrebat-o pe o dna ginecolog care lucreaza aici cu mine si mi-a spus sa stau in pat macar pana seara cand ajungea ea la cabinet sa ma vada.seara durerile nu ma lasasera decat foarte putin de la nospa si am trecut pe masa la control...si mi-a spus ca am colul intredeschis!
am intrat in panica si l-am sunat pe dr meu care mi-a spus la prima ora sa fiu la el.mi-a facut eco si control pe masa si a zis ca e un orificiu foarte mic care nu pune sarcina in pericol daca stau cuminte si iau nospa ca sa nu mai am contractii si ginipral la 8 ore.acum trebuie sa stau mai mult in pat si sa nu fac eforturi.e cam greu din cauza serviciului unde stau numai pe scaun in fata calculatorului.o sa incerc sa iau niste concedii medicale,de odihna sa vedem ce reusesc.
Am vazut ca vb de nume de baietei....de comun acord cu nasii(sora si cumnatul) am zis ca daca e baietel il va chema Lucian Octavian(Augustin) si daca se va schimba in fetita Daria.intre octavian si augustin care va place mai mult ca noi nu ne putem hotari?

gabrittza 21sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Neata, la fetele frumoasele.
Am intrat si eu sa va mai zic una , alta.
Felicitari celor care au aflat ce sex au bebeii.
Eu una stau mai mult in pat, simt ca turbez, dar ce sa-i faci....Nu va mai zic ca ma enervez cam din orice , toate se strica, hidroforul am ajuns sa-l cumparam pe al 3-lea intr-un an de cind stam la casa noua, putul nu mai are apa , e plin de mil, nu va spun cum era apa, apa cu pamint, ce sa fac cu ea, nici pe jos nu puteai spala cu ea, d-apoi sa mai speli , sa faci una alta, mobila de bucatarie noua... din nou o intreaga poveste si cu ea, bine ca de 2 saptamini de cind au adus-o tot nu e absolut toata montata, lipsesc 2 fete de sertar..apoi au venit cei cu gazul sa-mi monteze plita, cind mi-au spus si aia ca mai trebuie sa mai dau o gaura in casa, pe linga cea de la hota , gata atit mi-a fost am rabufnit, le-am zis direct ca io nu mai dau nici o gaura in casa, ca m-am saturat, toti au pretentii peste pretentii, ca asa scrie la carte auzi, le-am zis clar ca nu fac nici o gaura si gata.Saracii oameni nu stiu ce-or fii zis,dar chiar nu ma intereseaza, ca din cauza lor a trebuit sa fac mobila in functie de teava lor naspeta.Sint un pachet de nervi.
Imi cer scuze , am scris dictai romanu, dar o iau pe paduri cu atitia ingineri, sincer.
Si inca tot nu v-am zis toate problemele, dar ce sa facem cu ele defilam, poate s-or termina odata si o data.
Va pup pe toate si numai bine.

MEDA 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Va multumesc.
Mai ramane de vazut ce si cum va fi insa, tind sa cred ca asa va ramane.La mijloc sunt si socrii care ar vrea sa-l numim cumva si cautam sa lucram, cu multa intelepciune sa impacam toate partile.

Lala - imi place alegerea ta!

gabrittza - depinde cat de mult conteaza pentru voi insemnanatea numelui!Personal imi place ceva mai mult: Octavian.
Stiu ca numele vine de la octava si se pune de obicei celui de-al 8-lea copil nascut dar, nu cred ca este o regula.

Poze - Recente & BB#3 28w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Buna dimineata, fetelor...
Va spun si eu de dimineata asa o chestie..de fapt..ma vait un pic..
Azi noapte nu am putut sa dorm deloc din cauza unei dureri..vagi..de nelocalizat..undeva pe sub burtica..asemanatoarelor durerilor la menstra...
Am sunat pe prietena mea ginecoloaga si mi-a zis ca daca nu trece in 2-3 zile la no-spa...sa ma duc la control..Mi-a zis ca sunt contractii..dureroase..care pot deschide colul..
:((
Am si eu o rugaminte...cele care au problema asta cu colul..ce simptome ati avut?
Stiu ca..teoria..e multa..dar vreau sa stiu si de la voi..
Cred ca nu am dormit si din cauza grijilor...
Va pup..si multumesc...

Alina 22 si Stefania

Mergi la inceput