Albinute si bondari de martie-aprilie'07 (36)
Raspunsuri - Pagina 15
ane2200 spune:
Buna stup!
Revin si eu dupa o absenta de cateva zile - motivata. Ma inscriu in categoria juna, bela si lipsita de obligatii.
Divortul s-a terminat intr-o singura infatisare. S-au audiat martorii, am semnat tranzactia de partaj, am convenit asupra programului de vizita si a ramas in pronuntare. Surprinzator, ma simt f bine. Nici mie nu-mi vine sa cred ca nu ma mai doare. Asa a fost sa fie. Fiecare merge pe drumul lui, cautandu-si fericirea. Noi sa fim sanatosi, ca restul se rezolva.
Vreau si eu sa felicit albinutele si bondareii care au mai implinit o luna de cand nu am mai scris.
Sa fiti sanatosi, papaciosi, cuminti alaturi de parintii vostri care va iubesc tare-tare.
De asemenea, vreau sa felicit si mamicile care si-au aniversat ziua de nastere in perioada asta.
Sa va dea DD tot ce va doriti - sanatate in primul rand.
de la mine si de la Raul pentru toti puiutii bolnaviori si pentru toate mamicile obosite.
Am vizionat si pozele / filmuletele noi. Avem niste puiuti minunati. Sa ne traiasca.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
radcarmen spune:
elyanne tu parca ai intrebat de baveta tip vesta pentru teroristii tai. Exista asa ceva la Mothercare dar e cam scumputa - 45 ron. Stiu ca voi aveti magazinul asta in Bucuresti.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
tzuna spune:
Hello!
Draga BIKY- si Maria e in acelasi top cu fata ta. A mea a avut par mult sar i-a cuzut si prin urmar am tuns-o acum o luna de tot.
ROXANICI- cum ii mai este lui Rares? Mai sunteti consemnati la domiciliu? Trebuie sa fie rau sa stai numai in casa. dar sunt abia la pagina 2, pana la 14 cate ati scris sigur sunteti sanatosi foc.
FLORIN_A -Peritolul nu se da la copii sub 2 ani. dar daca medicul ti-a zis, ei mai ajusteaza uneori dozele cum fac si cu novocalminul...
IOANA- chiar il duci pe Matei la mama ta? Sa completezi exact manualul de utilizare
MADMAT si MARTUTA- va multumesc si voua pentru urari.
MARTUTZA- sa ne spui ce v-a zis cardiologul. Eu nu cred sa aiba nimic grav daca era asa bine pana acum. Eu nu e un copil cu probleme. Il pupam si eu si Mariuca si va fi bine. Iar tu incearca sa nu te stresezi, sa nu-ti inchipui nu stiu ce boli pe care sigur nu le are.
ELYANNE- Sper sa fie bine piticii si sa nu te mai streseze. Uneori trebuie sa fie amuzant cu 3 copii dar si cand ii apuca pe toti plansul sau vreo boala e jale. Felicitari inca o data pentru cum faci tu fata tuturor acestor probleme.
ROXANICI_ bine ca nu are nimic grav Rares. Sper sa se faca bine de tot in cel mai scurt timp.
KARRA80- am mai auzit mamici cu aceeasi problema ca tine. Dar cred ca in timp te vei mai schimba. Poate cand Winnie iti va cere un fratior/ o surioara, plus ca vei avea de unde sa dai si mai multa dragoste. Ca doar nu se epuizeaza o data cu primul copil iubit. Felicitari gazei pentru mama.
ELYANNE- sotul meu vine la 18.30-18.45 acasa. Va poate duce el cu masina la medic dc vrei. Suna-ma si stabilim cum facem. Multa sanatate la bebei.
VAL Maria s-a oprit la 475 ml pe ziua de ieri.Ma refer aici la orice mancare nu numai lapte.Iar ma apuca groaza.
ANNE - macar bine ca s-a treminat repede. De acum te organizezi cum vrei tu.Multa sanatate si putere sa mergi inainte.
De Maria nu va mai scriu ca sunt suparata.Iar nu mananca, vomita, se mataie si tot tacamul.
radcarmen spune:
Ane chiar azi ma gandeam la tine ce mai faci. Ma bucur ca ai reusit sa treci cu bine si cu capul sus peste probleme si iti doesc sa iti dea Dumnezeu multa sanatate si putere sa razbesti de una singura sa iti cresti mandretea de pui. Si cand va veni momentul sper sa iti gasesti un om care sa te merite si sa iti iubeasca copilul. Un
si o
de la noi.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
cria_bv spune:
Buna fetelor,
Noi am avut o noapte nasoala, maraieturi, plangea in somn, se trezea tipand. Am facut ture cu el in brate ca pe vremea colicilor, ieri a vomitat, azi diminate la fel. Dimineata am fost la dr si pt revizia de 5 luni, nu e racit cred ca de la dinti se trage si ne-a dat si niste picaturi pt vomitat.
In rest e ok, trebuie sa trecem la supica si cereale, avem la 71 cm si kg nu mai spun ca ne huiduiti. Cert e ca deschidem clubul basketbalistilor, cine se inscrie?
Marta sper sa nu fie ceva cu Victoras
si sanatate.
Karra felicitari pt mama, ai vazut la mine care a fost urmatorul cuvant da.
Eliana parca s-au vorbit copii astia noaptea trecuta sa faca scandal. Daca eu ma plang de tine ce sa mai zic.
Ane2200 vine soarele si pe strada ta.
Roxi imi pare tare rau pt Raresu, noi suntem mai fornaiti de cand ne-am nascut.Multa sanatate.
elyanne spune:
Da, am plecat la gradinita cu Elena si i-am lasat singuri in casa... stiu, mama denaturata... dar n-aveam alta solutie. Erau fiecare intr-un patut... n-aveau unde pleca... Cel mult sa urle alea 5 min. cat am lipsit.
'tui mama ma'sii de viroza... na ca vorbesc urat... abia am terminat cu antibioticu miercuri... si i-a vazut pediatrul... zise ca-s bine baietii... sper sa fie de la dinti... Dar la Elena e posibil sa fie inca ceva pe acolo, de tot tuseste.... 'om vedea.
Tzuna
muuuulti pt. ajutor. Am vorbit deja cu un var. Cand scapa de la munca vine sa ma duca la dr. Las' ca imi iau io carnet... zace masina in parcare 
Carmen as vrea un sac daca s-ar putea
Sa le intre si mainile si picioarele... cu totu' ... doar gura la vedere
Azi nu's buna de nimic... nici de raspuns la ce intrebati, nici de dat cu parerea... de nimic... Nici de lucru... Nu e ziua mea buna...
Multumesc mult de incurajari.
Acu o tai afara poate-poate ma mai dreg. Azi cica aveam aerobic in program... s-a dus si mama aerobicului... slabe sanse sa mai ajung...
A.... cand am inceput sa scriu... pusesem amandoi baietii intr-un patut... sa se mai converseze... Normal ca Mihai ajunsese peste Andrei
E chinui la maxim Andrei... si de Mihai, si de Elena... ce-or avea cu el? L-au vazut mai fraier? las' ca se face mare baitu' lu' mama si vad ei...
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
biky spune:
aviz celor care cumpara lapte din comert aici
O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)
biky spune:
am primit mail-ul de la o prietena si nu am stiut alta metoda
am facut prostii?
roxanici spune:
quote:
Originally posted by biky
am primit mail-ul de la o prietena si nu am stiut alta metoda
am facut prostii?
ia textul din email si pune=l aici, altfel nu putem vedea
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
biky spune:
daca era numai textul...nu era o problema...dar mai e si o poza!
Stiai ca laptele care se vinde la cutii este reprocesat (de pina la 5 ori!) in cazul
in care nu se vinde inainte de termenul de expirare? Laptele e trimis la fabrica si pasteurizat din nou...
Cind cumperi lapte la cutii, uite-te pe fundul cutiei. Daca vrei sa cumperi lapte ne-reprocesat, nu cumpara lapte care are cifra 2, 3, 4 sau 5
sau poate se intelege "ce si cum"
parca va si vad alergand spre frigidere