Albinute si bondari de martie-aprilie'07 (36)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

buna la mamici si pitici.
abia acuma a adormit mousa sa trezit de la ora 7.noi suntem bine numai la mami au venit rusinele astaz si nu prea ma simt bine.
roxanici multa sanatate la rares.
am votat si noi vedetele noastre.
va pup ma duc sa fac supica la puiul mami

matilda mousala 6 luni 03.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

quote:
Originally posted by elyanne

Va multumesc mult

Ziceam ca ies afara... m-am razgandit... sunt tare sucita azi...
Ma sucesc si ma gandesc si cu "alaptatul"... nu mai scot decat 200 si ceva de ml. Pt. amandoi, toata ziua... nu le ajunge nici pe o masea... Si ma gandesc sa ma opresc... mi-a ajuns. Apoi ma razgandesc... ca totusi......... nu stiu ce vreau...

Cred ca m-am depresat pt. ca stiam ca al meu sot vine la noapte... si acu o sa ajunga maine dim. Nu-mi place deloc cand sunt data peste cap.

Am vb cu pediatru... cica e prea mare temp 38 cu 6 sa fie de la dinti... trebe vazut... sa fie convins ca nu e totusi altceva...

Asa ca diseara iar la dr.
Am vb cu pediatrul... cica

Elyanne tu zici ca esti sucita? Da ce sa zic eu ca am un copil in dotare, si ala cuminte si ma plang. Ma ia cu rusine. Tu cu 3 teroristi ma mir ca mai Cluj are 2 teroristi, fetitza si baiat, dar nevasta-sa a avut aproape permanent ajutor ca altfel se subtiliza, ca si asa are slaba de vedeai prin ea. Ma mir ca tu rezisti cu stoicism de 7 luni. BRAVO mamico! Toata admiratia din partea mea si unde mai pui ca iti mai faci si timp sa "consiliezi" mamicile incepatoare, gen eu. teroristii si mamica eroina.

Karra felicitari ptr MAMA. Astept si eu cu interes momentul pentru ca piticul meu a spus doar o data mama, dar la suparare.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Martutza, sper sa nu fie nimic, numai o sperietura. Sa ne tii la curent orice ar fi si sa il iubesti mult pe Victor.

Bravo Winnie!!!, da sa stii Karra ca asta nu=i motiv sa nu mai faci bebel. O sa il iubesti si pe al doilea, altfel, diferit, dar la fel de mult.

Biky asta cu horcaiala nu's ce sa zic, acu dupa ce o vazut dr cum face si ca nu are nik la plamani, tot asa mi-a zis ca va disparea intr-un timp. Raresul in conditii de maxima sanatate gafaie dupa ce sta pe burta sau dupa ce il spal la kuruletz, deci tot pe burta ii apas. Om vedea.

Val, macar te-ai linistit, cre'ca dureaza pana ne reglam inapoi. Io nu mai zic nica; la mine dureaza menstruatia 2 sapt cu totu si curg rauri rauri...
Cantitatea de mancare, nu te ingrijora, sunteti la inceput si e normal sa fie asa. Si noi ne chinuim cu jumatati de masura si speram sa se indrepte lucrurile la un mom dat. Oricum imi pierd rabdarea. Nu suport cand vad ca s-a mozolit tot si hainele is varza si e balit tot si cu mancare si cu saliva si cu muci si tot in jur e numa mancare

Raspund cam haotic ca asa e si in capul meu, haos.

Eliano o fi o viroza bat-o vina ca numa viroze in jur. Speram sa nu fie nik grav. Sanatate lu piticu

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

ia uitativa un pic si pe noi la 6 luni

matilda mosa la 6 luni 03.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Mah, da' precoce sunteti.Pe bune. Felicitari Karra pentru primul mama, la mai multe, de la mai multi copii. Al meu nu face decat ggggg, mmmmm, aaaa, iiii, eeee si din astea.Ma scoate si cate-un dodo gogo.
Si eu am aceeasi dilema ca si tine. Oare pot sa-i iubesc pe toti la fel? Oricum nu-i cazul, mai stam un pic pana la al doilea. Asa am zis si la primul si a venit cand a vrut el...
Delia, felicitari si tie.Dati-i fetei o bicicleta a in curand o sa se plictiseasca mergand.Cand punem si noi piciorul, ea fuge. Bravoooo!
Ma roade invidia, recunosc
Io dau gutuie la copil, nu a avut absolut nimic.
Martutza, Doamne ajuta sa nu fie nimic cu Victor. De acord cu tine in legatura cu mierea, in legatura cu borcanasele...nu prea.Aici cel putin, daca fac rahaturi, ma scuzati infunda ani grei de puscarie.Sunt controlati si super controlati si trebuie sa respecte normele care nu sunt simplu de respectat.
Mi- e mi-e cel mai usor cu mancarea asta, ar trebui sa ma duc sa caut legume, fructe bio, sa fie tot timpul proaspete, as fi mai mult pe drumuri.Deci sunt convinsa ca ce scrie pe ele, aia e.
Ellyanne, adica ai lpecat la gradinita cu Elena si i-ai lasat pe pistani Singuri acasa? Poate o puneau de-un chef intre dina stia cu biberon.Oricum, 1 suta de mii de felicitari, esti extraordinara
Rares, sa te faci bine repede.
Al meu tuseste saracu de numa numa, abia astept sa scape de mucii astia ca nimeni nu mai pune mana pe el.

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Madmat, fain fain buzatul tau.Ce mare e si grasunic.Cat are in lungime , greutate? Pupam obrajorii bucalati si maslinii.Ce-mi plac creolii, de mor!!!

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

buna stup!

de dimineata tot citesc ce ati scris si mai arunc cate un ochi si pe poze ! Asa ca :

paxela multe felicitari pentru Delia !!! Al meu nici macar nu sta singurel in fundulet , dar ma linistesc cand aud ca nu suntem singurii din stup

Iunita si mie imi place cum jucati cucu-bau

roxygeo frumos se doarme la voi

elyanne si de la noi sa se faca baietii bine, lasa ca or sa treaca si cele 38.6°C !!!

roxanici si pentru Rares, sa nu mai curga nasucul si sa respire mai bine

Karra la cati mai multi copii voinici !!! Eu ma gandesc doar ca as vrea fetita, ca nu stiu cum m-as juca cu 2 baietei ... adica ceva de genul: am un baiat si nu mai pot iubi inca altul, dar o fetita ar fi altceva ... Insa cum nu prea poti controla asta... sa ne dea Domnul copii sanatosi, fetite sau baietei !!!

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

si sa nu uit:

elpower multumim de listuta ... am votat si eu albinutele si bondareii !!!

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Salutare stup!
Intai pupam bb bolnaviori ca sa se faca bine!Multa sanatate la toti!!!
Felicitari pentru MAMA Karra, si al meu a mai zis, dar si eu, ca si tine, sunt rezervata sa vad daca zice constient.
Despre fornaitsi Adrian fornaie cand e perfect sanatos, l-am dus la medic si nu are la plamani nimic.Nici eu nu stiu din ce cauza face asta.Eu am observat ca face asa si cand se joaca sau se concentreaza mai tare al ceva, parca ar toarce ca o pisica.Mai incolo, daca nu dispare o sa-i facem si noi investigatii suplimentare.Eu sper sa nu fie nimic.
pe Mousa lui madmat!e foarte scump!!

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Aici poze recente

Mergi la inceput

pupice la toti bondareii si albinutele bolnaviore ...caci vad ca lista e lunguta !

Matei se simte mai bine, nu a mai facut febra, doar ii mai curge un pic nasucul! In schimb cred ca mi-a dat si mie virusul lui caci ma ustura gatul, doare capul ...etc. Am luat si eu paracetamol si beau ceai de tei cu miere si lamaie !

Hai fug ca tot plange ca vrea sa doarma si azi nu ii reuseste de unul singur ca ieri !

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput