Albinute si bondari de martie-aprilie'07 (36)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

roxanici bine ca nu e nik grav... Raresu balnavior sa se fac bine....

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 7

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Helou!
Karra cred ca te inteleg dar intreab-o pe Eliana daca nu ii iubeste pe toti la fel de mult.Dragostea de mama nu se imparte, se inmulteste.

Multumim tuturor care ne-ati votat
Speram sa ne votati si azi http://vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=8
Am votat si noi ce a fost de votat, dar nu stiu de ce ne-a scazut media ieri aveam 7 si azi 5 .Cred ca s-a intamplat ca la mine...prima oara cand am votat nici nu stiu ce nota am dat ca nu stiam sistemul de votare .

Florina si eu am 3 verisori care cand mergeau la tara le apareau bube.Dar se scarpinau si se faceau blande.Nu stiu daca e acelasi lucru...sper sa ii treaca si nu fie din alea care te mananca.

Martutza si de la noi sa nu fie nimic cu starea de sanatate a lui Victoras.

Mi-au venit si mie neamurile cand a implinit fii'miu 6 luni.M-a tinut 5 zile exact ca inainte de nastere.

Paxela felicitari pt Deliuta precoaca .Si George merge foarte bine sustinut, dar pana la ridicat asa in carut mai este muuullt.

Aliona de ce nu ne mai scrii? Dar Laura??

George Catalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Raresu sa se faca bine repede. Ne bucuram ca nu nimic la plamani. Sanatate multa va dorim.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Of, of si iar of!!! Sunt asa speriata cand aud de puiuti bolnaviori! Multi si de la noi pt mamici sa reziste!

Martutza, pupam Victorasul! sa nu aiba nimic grav!

Eliana, nu stiu cum poti rezista! Toata admiratia pentru tine! Aici, la noi in parc, vad in fiecare zi 2 gemeni care sunt aproape intotdeauna cu cele 2 mamai din dotare. Foarte rar i-am vazut cu mama si matusica lor, presupun , ca erau 2 fete mai tinere. Intotdeauna 2 persoane sunt cu ei si presupun ca si acasa ajuta parintii. Incaodata sa stii ca sunt foarte uimita de cata putere ai sa te descurci si nu cu 2 , ci cu trei!

Vad ca se mai relaxeaza lumea cu alimentatia bebelului. Ce bine-mi pare! E adevarat, m-am gandit si eu de ce sa faca doar bebe botulism si noi nu, de la miere? Si i-am luat si eu cereale cu biscuite de la Milupa. I-au placut tare.

Acum , felicit si eu bebeii si mamicutele pe care nu le-am felicitat zilele astea! Rusine sa ne fie! Ne iertati, da?

Si mai am o rugaminte: cine vrea, sa voteze bebeii nostri pe http://vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=
La nr paginii scrieti urmatoarele:
2 Murgeanu Catalina Teodora,
4 Maya Georgia,
5 Gal Mihai-Alexandru,
7 Naghi George Catalin,
20 Popa Mark Alexandru,
21 Theodora Ioana,
26 TIMEEA LEAS,
1 si 31 Coman Ana-Maria,
46 Alexandru,
47 Catalin,
74 Urziceanu Eduard Darius,
81 Eliana Ioana,
123 Ana Delia.

Astea-s valabile azi, maine ar putea inainta cu 1, 2 sau 3 pagini, in functie de cati altii se inscriu.

Daca mai sunt si altii puneti pagini aici.
Am reusit si eu, in sfarsit, sa votez pe site-ul Duracell! Daca mai sunt si alti bebei ori acolo ori pe himalaya, spuneti pagini. Eu oricum ii caut in fiecare dimineata. Sper sa am timp si in zilele urmatoare ca vrem sa ne schimbam mobila si o sa am o gramada de treaba .

Pupici si multa sanatate sa le dea Doame-Doamne la bebeii bolnaviori si pe ceilalti sa-i apere de boli!

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Ela multumim pentru listuta!!!!

Varsta Catalinei Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

E la moda sa fii vedeta

Varsta Catalinei Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Acum am terminat sa citesc ultimele 10 pagini intrucat ieri dupa-amiaza nu mi-a mers netul! Astazi iar le-am trimis un mesaj (de la serviciu) sa vina sa faca verificari!

Am votat toate "vedetele in devenire"....

Radcarmen....daca tot da concerte de mititel poate il faci tenor....Caterinei ii este lene sa si planga...ea maraie!!!!Andra seamana cu tac-su si Cati cu mine....asa zice lumea!

kmi...Timeea are punctaj cam mititel la vot...sa inteleg ca pe unii ii roade invidia? Oricum, indiferent de punctaj, in ochii mei ste o maaaaare vedeta! Iar pentru ca faci copii frumosi, peste cativa ani ofera-i si un frate !

Crina_mio- la inceput a mancat bine piureul de legume cu carne, ficatel sau ou...chiar si 200 gr la o masa, pana intr-o zi cand nu le-a mai acceptat sub nici o forma. Acum mananca cam 50-100 gr la o masa, dar gen "Moartea caprioarei" cu "mananc si plang, mananc" . 36 ani? Minunat! pana la 40 mai ai timp de 2 cel putin!!!!

Roxanici- si Caterina a avut de la nastere o respiratie mai greoaie, mai profunda, ca sa zic asa....dar acum s-a reglat fara nici un fel de tratament! Dr. mi-a zis ca e ceva in gat, care tre sa se inchida...si ca harcaiala asta s-ar putea sa dureze si pana la 1 an! Raresu are harcaiala de la bronsita,nu? la muc cel mic!

Paxela....copiii tai atomici creaza in permanenta furori in randurile noastre!Felicitari!

Iunita- frumoase poze, frumoasa fata...stii ca-s ofticoasa! Iar stilul "sharpe-fluture" imi este foarte cunoscut...

madybulancea...pupici dintosului!

La capitolul mancare stam in continuare foarte prost...ieri pireul (cartof+morcov+galbenus) mancat sub orice critica....DISPEEEEER!!!
Juma' de banana+mar+branza...mancat in 2 etape!

O mamicutza cu 2 fetizte cu fitze : Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Va multumesc mult

Ziceam ca ies afara... m-am razgandit... sunt tare sucita azi...
Ma sucesc si ma gandesc si cu "alaptatul"... nu mai scot decat 200 si ceva de ml. Pt. amandoi, toata ziua... nu le ajunge nici pe o masea... Si ma gandesc sa ma opresc... mi-a ajuns. Apoi ma razgandesc... ca totusi......... nu stiu ce vreau...

Cred ca m-am depresat pt. ca stiam ca al meu sot vine la noapte... si acu o sa ajunga maine dim. Nu-mi place deloc cand sunt data peste cap.

Am vb cu pediatru... cica e prea mare temp 38 cu 6 sa fie de la dinti... trebe vazut... sa fie convins ca nu e totusi altceva...

Asa ca diseara iar la dr.
Am vb cu pediatrul... cica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Ioana multumim mult pentru sirop si milchzucker. Pupam Mateias adormit si inconjurat de jucarii.

Si eu ma sperii rau cand aud de copilasi bolnaviori.

Marta, Doamne ajuta sa fie o a alarma falsa cu Victoras. Pupam sa se faca bine.

Panica este si numele meu ca imediat ce am auzit de Victoras m-am gandit ca Mariuca se inroseste spre vanat atunci cand plange mult.

Dar eventualele probleme nu ar fi trebuit sa se vada la ecograf? Nici in Pop sa nu mai am incredere? De fapt nimeni nu este infailibil, vezi cazul Kay-Iosup.

Si pe mine ma intereseaza de ce temperatura in jur de 36 grade nu este OK. Ca eu si cand am fost insarcinata nu am avut mai mult de 36, in general o am 35,2/3.

Roxanici, multa sanatate si lui Raresu zurbagiu.

Si eu am toata admiratia pentru Eliana. Chiar nu stiu cum se descurca cu 3 mormoloci. Eu sigur mi-as lua campii.

Roxygeo poti sa dai linkul direct la pagina? Ca eu nu ma pricep de fel la chestii de astea. Altfel eu votez cu placere orice copilas de la albinute si bondarei. Ca toti sunt frumosi si sunt ai nostri.

Mariuca mea iar este in greva foamei. Oricum nu manca foarte mult dar macar ajungea pe la 650-700 ml lapte/zi, uneori si peste. Acum s-a reintors la 600 maxim.

Eu deocamdata ii dau doar fructe, cam 2 prune si 1/4 para. Cand vad ce cantitati le dati voi ma ia groaza ca la noi dureaza enorm pana mananca (cu lingurita) desi ii plac fructele respective.

Cred ca o sa incep si cu supa, indiferent ca doctorita pediatra spune sa mai astept. Daca era dupa ea nici fructele nu i le introduceam.

Va anunt ca mie mi-a venit ciclul, cu dureri, alea alea. Si in ziua 42.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Am vrut sa mai astept ca am crez ca zice doar asa la supararre dar de 3 zile Winnie ma innebuneste cu MAMA....la incep zicea asa mamamamam mult dar dupa a ince simplu doar mama.....si acuma cand o schim se uita la mine si zice incontinuu MAMA Mama mai zice si legat mamamamamam dar maor dupa ea ma topesc e clar ac nu constientizeaza ce zice dar pe mine ma termina si are o voceeeeeeeeeeeeeeee

GATA DAU DE BAUTTTTTT

Iubita mea mi-a zis MAMA

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 7

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput