Optionalele la gradinita

Optionalele la gradinita | Autor: geniest

Link direct la acest mesaj

Noua ni s-a spus ca putem alege intre: engleza, calculator si karate.

Am ales engleza care se tine dimineata. Ce inseamna ca fac engleza ? Cum se desfasoara o lectie de engleza cu pitici de 4 ani ?

www.andreialmeu.piczo.com

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

La noi la gradinita, in grupa mica (deci, pina acum)au invatat poezii, poezia si cuvintele folosite in poezii le afiseaza la avizier si le puteam copia pentru a repeta si acasa cu copilasul.

Poeziile contineau, de regula, cuvinte uzuale: jos, sus, usa, fereastra, parti ale corpului uman, culori, etc

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

si noi ne-am inscris la engleza, dans si inaot. engleza inca n-am facut, incepem saptamina viitoare. sunt si eu curioasa cum se desfasoara. dans au facut si la grupa mica, chiar se vedea la fii-mea ca a invatat multe miscari, m-a luat la dans acasa de fiecare data cind au facut dans

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

La noi au fost prezentate 6 optionale si eu ca o mamica "exagerata" am ales 4 dintre ele. Il voi lasa pe el sa hotarasca ce ii place si ce nu: engleza, germana, cor sau dans modern. Celelate erau calculator si ed plastica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Engleza, gimnastica, dans modern, calculatoare... l-am inscris la primele 3, la calculatoare nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

ok ok toate frumoase, dar aceste optionale chiar se fac?

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by anca_vlad

POZE VLADUT

De ce sa nu se faca? Oricum, atunci cand nu se fac sau copilul lipseste nu platesti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Si noi avem engleza, cor si pictura. De calculator sincer n-am vrut sa aud, ca are slava domnului timp sa-l invete. Englaza si corul le-a facut si la grupa mica. Si a fost OK. La engleza de exemplu invatau cuvinte dupa anumite tematici. Mai spre sfarsitul anului au inceput propozitii si poezioare. Si tot ce invatau era afisat la avizierul grupei, asa incat puteam exersa cu Miruna.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

quote:
Originally posted by anca_vlad

POZE VLADUT

Eu am asistat la cel putin o activitate din fiecare, si mi-a placut ce am vazut. Am observat ca si copiilor le place foarte mult. Cel putin asa e la noi.Domnisoarele acelea ii invata prin joc si cauta sa-i atraga pe copii. (Desigur, nu peste tot e la fel.) Baiatul meu nu-mi povesteste ce-a facut, daca n-as fi asistat la acele activitati m-as fi intrebat si eu daca se fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

La noi la gradi optionale sunt : engleza, muzica, dans, origami si calculator. Am inscris-o la primele 4, fara calculator.

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

wow ce fericita sunt cand vad ca nimeni nu alege calculatorul, super!
si noi am ales dans si pictura, ca engleza face cu o profesoara care ne e prietena iar calculator...nu mersi
ieri au avut prima ora de dans si cica a fost primul care s-a infiintat acolo .
Roandre, Origami suna tare interesant ca optionala, chiar frumos!
distractie placuta piticilor!

Roxana

Mergi la inceput