vigantoletten nociv

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Vigantoletten 500, 1000 si Fluor-Vigantoletten 500, 1000, adica pastilele (nu toate, doar cateva loturi) s-au retras deoarece s-a constatat ceva in neregula la calitatea unuia din ingredientii activi.

Aceste produse (loturile respective) au fost deja retrase pana la sfarsitul lunii septembrie.

Una peste alta, vigantoletten nu este nociv. Iar tot ce a fost cu probleme nu mai exista in farmacii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elen@ spune:

quote:
buna!
eu am o cunostinta care lucreaza la firma care importa vigantoletten.a fost retras de pe piata,deoarece un anumit excipient nu respecta normele europene-ca si cantitate,ceva de genul el e 0,8 si ar trebui sa fie 0,7 maxim.consecinta nu se absoarbe vitD.adica daca i-ati dar de 500unit copilul a asimilat 300.ei sunt obligati sa il retraga,s-a retras si in germania am inteles.deci nu e toxic.problema a fost sesizata la un anumit lot,care a fost retras.
sper ca explicatia mea e inteligibila.

Asa este...Pentru mai multe detalii despre acest subiectwww.hotnews.ro/Arhiva_noiembrie_2007/articol_1003414/-.htm" target="_blank">http://www.hotnews.ro/Arhiva_noiembrie_2007/articol_1003414/-.htm

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami2na spune:

Buna!
Baietelului meu de 4 luni i dau PEDIAVIT D,la recomandarea medicului neonatolog,in locul clasicului Vigantol,ne a spus ca e ceva in neregula cu el de 2 luni.Vi-l recomand si voua,se gaseste in farmacii(in afara de Dona)si se da 1ml pe zi.
Sanatate multa!
Doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daliaailad spune:

quote:
Originally posted by elyanne

Vigantoletten 500, 1000 si Fluor-Vigantoletten 500, 1000, adica pastilele (nu toate, doar cateva loturi) s-au retras deoarece s-a constatat ceva in neregula la calitatea unuia din ingredientii activi.

Aceste produse (loturile respective) au fost deja retrase pana la sfarsitul lunii septembrie.

Una peste alta, vigantoletten nu este nociv. Iar tot ce a fost cu probleme nu mai exista in farmacii.

Asa e, nu e nociv dar nici de folos. Practic nu se putea controla cantitatea de vit D3 pe care i-o administrai copilului din cauza unei erori de fabricatie.
Probabil va aparea din nou pe piata dupa remedierea problemei.

Mergi la inceput