vigantoletten nociv

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Unde ai auzit?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

vingantolleten pastilutele sunt retrase dar nu stiu sincer din ce motiv. Eu am aflat de la HelpNet cand am vrut sa-i iau cainelui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalilu spune:

Noua chiar azi ne a recomandat pediatrul vigantoletten. Si l-am si cumparat. L am gasit in prima farmacie in care am intrat. O farmacie Donna.Ce naiba fac acum? Sa nu-i dau?

Lalilu-mama Mariei si a lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

S-a retrat un lot (sau mai multe, nu stiu exact) de vigantoletten, nu tot. Probabil a fost ceva in neregula cu acel/acele loturi. Nu pt. ca ar fi nociv vigantoletten.
Eu am gasit azi fluor-vigantoletten la farmaciile Dona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NANU spune:

Este vorba de vigantoletten pastile.Doctora de familie mi-a recomandat sa nu-i mai dau ca sunt nocive.Vigantol-ul e ok.In schimb mi-a spus sa-i dau D3 picatiri.Am crezut ca voi afla mai multe informatii pe forum .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

pentru vigantoletten au fost retrase cateva serii din cauza unor defecte de ambalaj. dar asta in 2006 din cate imi aduc aminte. ca in 2007 nu a fost nici o problema.
Nanu te rog sa iti corectezi primul mesaj....sa nu ramana confuzia. multumesc.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciana12 spune:

Aoleu ! Si mie (om adult!) mi-a recomandat doctoritza sa iau 8 luni cate o pastiluta pe zi (+ calciu 3 luni, a cate 10 zile) pt. ca mi-a gasit la analize lipsuri de calciu. E, deci nociv si pt. un adult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

eu am intrebat la mai multe farmacii si mi s-a spus ca s-a retras lotul respectiv, dar ca produsul ar fi ok! dar dracu mai stie ce sa crezi (scuze pentru exprimare) dar in conditiile actuale nici nu mai stii in cine si ce sa ai incredere!

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

IUBESTE SI FA CE VREI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

buna!
eu am o cunostinta care lucreaza la firma care importa vigantoletten.a fost retras de pe piata,deoarece un anumit excipient nu respecta normele europene-ca si cantitate,ceva de genul el e 0,8 si ar trebui sa fie 0,7 maxim.consecinta nu se absoarbe vitD.adica daca i-ati dar de 500unit copilul a asimilat 300.ei sunt obligati sa il retraga,s-a retras si in germania am inteles.deci nu e toxic.problema a fost sesizata la un anumit lot,care a fost retras.
sper ca explicatia mea e inteligibila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

anateo2004, multumim mult de informatie! Eu tocmai vroiam sa ma reped sa cer lamuriri "ce inseamna nociv, si dauneaza la ce?". Citind postarea ta m-am lamurit.
Sanatate tuturor!

Mergi la inceput