***LA REDOUTE (54)***
Raspunsuri - Pagina 4
maria_alexia spune:
Camelia, sfatul meu e sa iei marimea mai mica. Si chiar sa ignori tabelele lor, sa iei marimea pe care o porti tu de obicei in ro.
Eu la pantaloni port de obicei 38 in ro, dupa tabelul lor eram tot asa, 38, am luat 38 si imi erau enormi!! De atunci am luat de la ei tot 36 si-mi vin la fix, niciunii nu-mi sunt prea mici.
Ma rog, totul era valabil pana acum vreo 2 luni, cand imi incapea burtica in niste pantaloni normali...
vl-ad spune:
multumesc mult croco.Acela era un raspuns de la Sabine la o intrebare de a mea pusa pe sit acum vreo 2 saptamani.Intre timp mi-a raspuns Cristine la aceeasi intrebare .
Eu tocmai am dat o comanda la care am bagat codul posetei maro.
Apropo a folosit si primit cineva codul pt poseta?
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
Florentina G spune:
Chiar ca e varza site-ul... pe mine de aseara nu ma mai lasa sa vad ce am in cos si implicit sa trimit comanda . Am incercat sa imi fac alt cont si imi spune ca nr de la birou si codul postal sunt identice ...
Am fost la Mini Prix si am vazut o gramada de chestii de la La Redute si la preturi mult mai mici... de exemplu, mi-am cumparat cizmele www.laredoute.fr/vente-les-bottes-compensees-active-wear.aspx?productid=324107791&documentid=346107&categoryid=33666073&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> astea cu 120 ron.
Tina, mami de Patrick si Maya
claujro spune:
Eu am vazut azi ghetutele de copii (cele rosii cu siret) de pe LR, la Miniblu cu 90 si ceva de lei.
Luni/marti am banii pt chargeback in cont
Jasmine spune:
Ce inseamna “malete”,ca am tot vazut termenul asta pe aici si habar n-am la ce se refera.
Vl-ad,codul pt uscatorul de par este “hiver”.
camelia_daniela spune:
Maria_alexia, iti multumesc pentru raspuns! Asa o sa fac!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
miki68 spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
Ce inseamna “malete”,ca am tot vazut termenul asta pe aici si habar n-am la ce se refera.
Maleta = helanca = tricou cu maneca lunga si guler rulat ("pe gat"). Eu asta stiu ca inseamna
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Jasmine spune:
Mersi,am mai invatat ceva
Ii scrisesem Sabinei de pe un cont mai nou,sa o intreb de ce nu primesc oferte/coduri pe mail,desi m-am abonat la toate astea.
Ia uitati ce mi-a raspuns :
"Previously you received promotional offers only intented for french customers. At present, you will not receive the same offers, but you are well subscribed."
Si intr-adevar nu primesc nimic pe mail.
claujro spune:
Cred ca s-au saturat sa primeasca comenzi cu coduri si le-au scos...Am sa tin cont si eu de asta sa vad daca nu mai vine nimic...desi am mai primit in zilele trecute...dar nu le-am bagat in seama.
croco21 spune:
Nici eu nu mai primesc coduri, dar le folosesc pe cele gasite pe forum. Zilele astea astept sa primesc cadou o veioza si geanta maro.
http://community.webshots.com/user/croco21