***LA REDOUTE (54)***

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

N-am scris nimanui, deocamdata astept sa se faca o luna de la comanda, ca inainte de asta degeaba le scriu.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Eu sunt foarte dezamgita in continuare de LR.
Nu am primit comanda din 7.09 decat cea din 14.09. Am mai facut o comanda in 21.09 care a fost blocata. Le-am trimis mail sa intreb care e problema si mi-au zis sa le trimit inapoi cecul de refund. Am avut 2 comezi anulate de ei in perioada cand nu au mai livrat in RO , dar ma rog... in suivi imi apare numi una, iar ei imi cer cecul numai pentru una dintre ele.Eu facusem refuz la plata exact acum o luna asa ca nu inteleg de ce imi cer cecul. le-am zis ca nu am nici un cec( oricum nu a fost trimis in termenul legal de 30 zile si nici nu ma pot obliga sa il incasez. Le-am mai scris si ieri sa intreb ce se intapla cu comanda mea din 7.09 dar nu am primit nici un raspuns, decat cel automat, cu nr. de inregistrare. Deci, daca nu primiesc nici un raspuns si nici un colet pana la sfarsitul saptamanii, luni ma infiintez la baca sa fac refuz la plata. Mi-e grata de tratamentul care nu-l aplica. Pacat ca am devenit dependenta de LR si nu ma pot abtine. Ma enereaza ca am pierd timpul degeaba. Cu comand din 21 care mi-au blocat- am pierdut juma de zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

quote:
Originally posted by vl-ad

Buna dimineata!
In cazul in care eu la tricouti, pantaloni port 34/36 , credeti ca la hainele de iarna ar trebui sa comand 38/40 maiales daca este si imblanita?
Voi ce ati face?

fetelor imi puteti da va rog codul de la uscatorul de par

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

I-a venit si Addyei coletul din 21, abia astept sa merg sa iau hainutele Mirunei. In rest, o las pe ea sa va spuna ce si cum

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

linkuri...dupa ora 14 cand ma duc la posta.
ca obs personala: intotdeauna coletele mi-au venit mai greu ca "scrisorile" cam cu 3-4 zile...

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Mor de nervi!Vreau sa dau si eu o comanda si dupa ce introduc codul imi goleste cosul si asta nu odata ci de 3 ori pana acum.Cand vreau sa pun dinou produsele in cos imi apare celebrul "desole".Acum imi este frica sa mai bag vreun cod.Situl astora este varzaaaa!

Edit:acum am pus produsele in cos si nu ma lasa sa merg mai departe , imi apare sus cu rosu Promo non applicable. Revoir lesconditions d'attribution desi eu nu am bagat nici un cod si toate produsele si marimile sunt disponidile.

------------------------

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU

Mergi la inceput

fetelor, va rog frumos traduceti-mi mot-a-mot fraza aceasta:
Would you give me the reference item with 7 digits in order I check with the catalogue ?

------------------------

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Te roaga sa-i dai referinta de 7 cifre a articolului pentru a verifica in catalog.

quote:
Originally posted by vl-ad

fetelor, va rog frumos traduceti-mi mot-a-mot fraza aceasta:
Would you give me the reference item with 7 digits in order I check with the catalogue ?

------------------------

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU

http://community.webshots.com/user/croco21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello !

Dragelor acum "coc" o noua comanda, insa vreau sa comand pentrru mine una-alta, si sunt in mare dubiu cu masura! Eu port cam 38/40. Dar in tabelul lor de masuratori sunt la limita dintre 38 si 40 si nu stiu ce sa aleg...
La pantaloni iarasi nu prea stiu ce sa aleg!
Voi ce-mi recomandati!?

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

salutare. azi am purtat blugii laura clement. Sunt tare comozi, elastici. Daca ar mai fi si alta culoare mi-as lua.
aissa f. frumoase hainele ce le-ai primit. mai ales bluzita roz.
madau da de ce esti suparata ca a plecat sotul? ia da o petrecere in pijama cu redutistele din bucuresti!

alina

Mergi la inceput