***LA REDOUTE (54)***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Jasmine, ai dreptate!

Alina, nu am mancat niciodata topala, ciorba de ardei umpluti, placinta cu varza...Habar nu am ce gust au asa ca mie nu-mi e pofta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Alina io cred ca tu vrei ..iar incepi cu mancarurile? Pai vrei sa nu ne mai incapa toalele pana vine coletul?

Nushu super hainutele...umple dulapurile!!!

Io ma tot *oiesc sa-mi comand niste botine...ce ziceti de ele? http://www.laredoute.fr/vente-bottines-femme-on-n-est-pas-des-anges.aspx?productid=324125695&documentid=201207&categoryid=22907175&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 nu stiu ce culoare sa le iau, imi plac multe albe, dar ma gandesc sa vin ploile si se fac ca dracu'. Ia bagati un vot mic, va rog. In rest...cosul e plin ochi, acu' mai selectez din el, si diseara sper sa lansez comanda la apa

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Hai sa facem o claca cu mancare si mergem toate la Jasmine. Eu aduc placinte cu varza si gomboti cu prune, miki aduce clatite cu dulceata de capsuni,Jasmine are almette si cremvursti si mai vedem cine ce aduce.Ok?

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by madau

Alina io cred ca tu vrei ..iar incepi cu mancarurile? Pai vrei sa nu ne mai incapa toalele pana vine coletul?

Nushu super hainutele...umple dulapurile!!!

Io ma tot *oiesc sa-mi comand niste botine...ce ziceti de ele? http://www.laredoute.fr/vente-bottines-femme-on-n-est-pas-des-anges.aspx?productid=324125695&documentid=201207&categoryid=22907175&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 nu stiu ce culoare sa le iau, imi plac multe albe, dar ma gandesc sa vin ploile si se fac ca dracu'. Ia bagati un vot mic, va rog. In rest...cosul e plin ochi, acu' mai selectez din el, si diseara sper sa lansez comanda la apa

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

mada am avut si eu in cos ghetele astea si pana m-am scotocit io s-a epuizat marimea mea...eu pe negru le-as fi luat ...dar o sa-mi iau oricum ca zice ca vor fi disponibile peste nu stiu cate saptamani

albe sunt frumoase tare dar la vremea care urmeaza eu nu m-as risca decat asa de-o iesire cu masina ...nu de purtat in fiecare zi

beyyyy io tocmai am facut clatite cu gem de gutui...si asta facut tot de mine aseara(daca tot vorbiti de mancare)

edit: mada da tu ce marime iti iei mama ca acu vad ca nu au nici o marime si nicio culoare la 37 38 si 39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

claudia imi pare tare rau ca nu ai mancat placinte cu varza.sunt extraordinare, atat ca musai trebuie prajite in baie de ulei.am facut si la cuptor dar nu sunt asa bune. se fac simplu cu aluat dospit de paine care se umple cu varza calita. mai poti umple cu mere rase, cu branza. sau le faci goale si razi telemea deasupra. Cred ca trebuia sa ne mutam la culinar.Gata nu mai zic.

alina

Mergi la inceput

nu termini,nu??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alina si mie mi-ai facut cu placinte cu varza. ca bunica....nimeni nu face. cred ca bunicile astea au ceva....si ce cozonaci face...of...nici mama si nici matusa nu fac ca ea. nu mai vorbesc de mancare...iar galustele cu prune...ale ei sunt cele mai bune si reusite.
Clau e foarte buna ciorba de ardei umpluti, merita sa o faci.
Nushu misto haine ai ales, mi-am pus si eu ceva in cos.
Mada sunt misto si botinele alese de tine.

Mie mi-a zis Vl-ad de un magazin cu incaltaminte, asa ca pana nu ajung acolo, nu comand nimic de pe site. Cizme la 150 roni din piele...merita.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Eu nu am gatit nimic. Sunt suparata rau . Am doar o casoleta cu pulpe in frigider. O aduc si o gatim la Jasmine!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nushulica
edit: mada da tu ce marime iti iei mama ca acu vad ca nu au nici o marime si nicio culoare la 37 38 si 39

Au pe maro!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claujro

quote:
Originally posted by nushulica

Au pe maro!

ori am chiorat io ori nu vorbim de aceleasi botine...la astea care a pus mada link nu exista culoarea maro!!

Mergi la inceput