Mamici de Noiembrie -Decembrie2007 (90)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Fetelor care stati la patut va rog sa nu uitati sa-mi spuneti si mie ce lungime are colul vostru? Ce se intampla daca se deschide? este pericol de nastere prematura?

Roxxy 31+Rares Matei
_
AMR 7SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

quote:
Originally posted by mihuta

Calatoare, musai sa gasesti o cofetarie cu livrari acasa !

Eu m-am apucat sa spal lucrusoare, dar am inceput cu lenjeriile de pat si merge greu ca n-am suficient spatiu de intins pentru aparatoarele de patut si pilote - ca vreau sa le usuc la orizontala, ca sa nu se deformeze. Plus ca am luat detergent pentru bebelusi de la Sano si mi se pare ca pute cam ciudat...

33s + Sophia

Sa ne spui cum miros lucrurile dupa ce se usuca! Mie mi-ar place un miros discret...nu prea ma omor dupa mirosul de detergent si nici pentru bb nu cred ca e prea bun, ca doar nasucul lui e sensibil, nu trebuie sa il "atacam" cu mirosuri prea tari.

33+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxxy80

Fetelor care stati la patut va rog sa nu uitati sa-mi spuneti si mie ce lungime are colul vostru? Ce se intampla daca se deschide? este pericol de nastere prematura?

Roxxy 31+Rares Matei
_
AMR 7SAPTAMANI

Cred ca depinde de cat se deschide...o prietena mi-a zis ca a avut colul deschis de la 5 luni si a stat mai mult la pat, dar a fost ok pana la urma.

33+

Mergi la inceput

Mihuta si eu vreau cofetarie care sa aduca praji acasa...dar nu am gasit in oras. Singurul lucru dulce pe care pot sa-l comand sunt clatitele si crema de zahar ars.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:

Roxxy 31+Rares Matei
_
AMR 7SAPTAMANI

Al meu s-a scurtat de tot de la 4.5 a ajuns la 2.5.Dar nu am stat la patut deloc...am umblat toata ziua ca o bezmetica. Nu stiu nici eu ce riscuri sunt...dar pe eco mi-a scris OI-inchis.

Dana 29+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Creem , pai tocmai asta e, ca ma asteptam sa nu aiba miros detergentul, dar are. Balsam am cumparat fara miros, dar ramane un pic mirosul de detergent. In punga lui nu miroase rau, e discret, dar pe haine mi se pare mai acrisor. Poate e din cauza umpluturii apratorilor. Sper ca dupa ce se usuca sa miroasa mai placut.

Tocmai am re-mirosit , ca sa dau un raspuns in cunostinta de cauza si parca nu e asa de rau cum mi s-a parut prima data.

33s + Sophia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by creem

Mihuta si eu vreau cofetarie care sa aduca praji acasa...dar nu am gasit in oras. Singurul lucru dulce pe care pot sa-l comand sunt clatitele si crema de zahar ars.

33+

Bune si alea ! Ce-as manca o crema de zahar ars ! N-am mai facut de ani de zile !

33s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

venim si noi la raport... n-am vomitat in cursul zilei... in rest un nas cat morcovul curgator ... respiratie greoaie cat casasi starea de mileseala specifica!
BB nu va pupam ca sa nu va dam si voua... si de zugravit, faci cum vrei, dar nu tu.. ca sa nu inhalezi mirosul!
eni imi pare rau pt. contracti.. pat, pat si iar pat! Sa fi atenta la tensiune si tahicardie cu Gynipralul... oricum sper sa aiba acelasi efect si la tine ca la mine! Eu mai iau si Duphaston 2/ zi + gravibinon la 7 zile.. pana in sapt. 34!
roxxy80 ce baietel mare si grasunel... ma faci sa-mi fie pofta de un eco. Eu n-am avut probleme cu colul deloc.. dar am fost pusa la pat din cauza contractiilor!eu ti-as recomanda sincer repaos! O sa vezi tu ce zice gineco..
mihuta unde ai gasit detergent de la Sano?

andra bell, bb, ramonela.. si restul fetelor care ati vazut DVD-ul.. referitor la dormit BB din filmulet nu avea lenjerie, aparatori.. etc + ca si spuneau sa fie patutul gol, avea parca doar cearsaf!Chestie pe care am mai auzit-o si la alte mamici ca pana nu se intoarce singur nu-si au rostul aparatorile, si pilota n-o folosesti daca ai sac de dormit, sau daca temperatura din camera e ridicata se acopera doar cu paturica... Voi v-ati gandit cum o sa procedati?

adina imi pare rau ca ai asa probleme .. sincera sa fiu nu stiu ce sfat sa-ti dau, poate functioneaza daca-i explici ca locul ei nu-l va lua nimeni si ca relatia voastra ramane aceiasi! Dar ce intelege un copilas la 4 anisori ... nu stiu! Iti doresc putere si rabdare!
jasminicilor.. ati terminat cu hartiile?

mai am o problema: voi ce puneti pe jos in camera copiilor?? Eu as fi vrut covor... tati mocheta din capat in capat... ca cica or sa stea si sa umble mult pe jos...

PUSSI 30+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 7 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Si colul meu este inchis insa mi se pare ca e f scurt. Sunt speriata de faptul ca o sa ma puna dr ginecolog sa stau la pat. Eu nu l-am avut mai mare de 3.7 cm.

quote:
Originally posted by dany2007

quote:

Roxxy 31+Rares Matei
_
AMR 7SAPTAMANI

Al meu s-a scurtat de tot de la 4.5 a ajuns la 2.5.Dar nu am stat la patut deloc...am umblat toata ziua ca o bezmetica. Nu stiu nici eu ce riscuri sunt...dar pe eco mi-a scris OI-inchis.

Dana 29+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Roxxy 31+Rares Matei
_
AMR 7SAPTAMANI

Mergi la inceput

Pussi, detergent am gasit intr-un magazin oarecare din oras, pe aici e destul de frecvent, probabil si la voi o sa gasesti.

Eu n-am nici un fel de covor in casa, probabil ca o sa punem la anu pe vremea asta, cand o mere gogosica si incepe sa se faca frig. Covorul e mai frumos dar mocheta mi se pare mai practica.

Imi iau si eu maine DVD-ul sa vad ce si cum. Eu am 3 lenjerii de patut (2 cumparate si una cusuta de mana de mine la care mai am sa fac o aparatoare ) si toate au aparatoare. Probabil ca sunt utile ca aparatoare cand incep sa se intoarca, pe la 3 luni, pana atunci mai mult pentru senzatia de spatiu intim cred ca sunt bune.

33s + Sophia

Mergi la inceput