Mamici de Noiembrie -Decembrie2007 (90)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by darleena

Heheh Dany de cand stau acasa lenevesc si eu cat pot.
Sa dea DD sa mai stea cel putin pana la 38 sapt, dupa aia ma declar multumita, poate sa iasa.

35+ si baby Kara

AMR 5 saptamani

Darleena, , deci tu si Kara ati inceput sa leneviti...hm...si noi ,la fel, ne trezim in fiecare zi pe la 11 fara un sfert...suntem tare lenesi. Mai conduci? Nu te deranjeaza burtica?

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin31+ Lucas Daniel

AMR 9 saptamini!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dany26

FETELOR...VREAU SA MERG SI EU LA EPILAT PE PICIOARE SAPT VIITOARE...DAR MA INTREB CUM VA REUSI SA MA EPILEZE PE SPATELE PICIOARELOR......OARE VA REUSI...VOI ATI FOST IN ULTIMUL TIMP DE CAND AVETI BURTICA MAI MARE??

scuze ca am scris cu litere mari....

33+ ANDREI

AMR 5 Saptamani!!!Doamne ajuta!

Dany, eu m-am epilat singura alaltaieri, cu ceara, ca intotdeauna...a mers usor la picioare, axile, dar tare m-am chinuit sub burtica, nu vedeam nimic din cauza rotunjimilor, m-am facut pe nevazute, ca am experienta...dar parca m-a durut mai mult ca de obicei...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin31+ Lucas Daniel

AMR 9 saptamini!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by slimatei

buna! eu iar am cu ce ma lauda
iar intru..sa ma descarc...sper doar sa nu va fac rau...cu povestile mele..dar unde-i rau am vazut ca se poate si mai rau...

azi am fost sa-mi fac o programare,...si ce credeti ..toate trag numai la mine...eram pe trecere de pietoni cand vroiam sa ma asigur ca nu vine nici o masina sa pot traversa strada... cand ma trezesc dintr-o data zguduita...intorc capul in partea opusa...si ce sa vezi ..o proasta... da in'napoi cu masina si ma loveste in spate.. de am facut vreo doi pasi in lateral vrand nevrand...lovitura n-a fost puternica pe cat iarasi sperietura...oare cat mai poate suporta copilasul asta a meu...si proasta ce zice...din masina nici nu s-a dat jos macar...scuza-ma nici macar nu te-am vazut...adica in 50 m tu nu m-ai vazut?(ca eu nici nu am auzit-o cand s-a apropiat caci altfel m-as fi ferit,logic,nu?)... mi-e greu sa cred... da pana sa ma dezmeticesc..caci la prima reactie mi-au dat lacrimile...si am inceput sa plang de spaima...mi se zguduise tot corpul..si burtica..offf...eu chiar nu mai ies din casa...

la care toata lumea imi zice de ce nu i-m luat numarul..ce numar??!!..cand eu eram franjuri..inca nici nu realizam ce se intampla...

oricum eu sunt optimista ca totul va fi bine....si nu se va intampla nimic... la inceput fetitzu' se misca tare de tot..dupa a urmat o lunga pauza care m-a pus pe ganduri.. si vad ca acum incepe sa miste din nou..m-am mai linistit.. am incredere in DD va fi totul bine..sper...

Stefania x 2
min.7sapt.

Stefania, ce de experiente mai ai si tu...slava Domnului ca esti bine si tu si bebelinA...eu n-as fi iertat-o pe nesimtita aia...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin31+ Lucas Daniel

AMR 9 saptamini!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

JASMIN,!
Tati al nostru vine sambata la pranz,nu mai pot de bucurie si emotie!!!
Daca or sa se vada focuri de artificii,sa stii ca sunt de la noi!!!
De luni sunt oficial in concediu prenatal!
Uraaa!
Tu ce ai mai facut???

Ana 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

jasmine mersi mult de raspuns!!!!!!!!!!!!!!!

33+ ANDREI

AMR 5 Saptamani!!!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna fetelor,

Jasmin, bine ai revenit! Jasmina merge la gradinita, aici (la Viena) nu se inchide gradinita decat vara o saptamana (se face curatenie generala) si iarna vreo 10 zile.
Insa e de vreo saptamana intoarsa pe dos. Ii curge nasul si tuseste ceva noaptea, dar nu asta-i problema. Am impresia ca a intrat in criza constientizari ca se va schimba mult viata ei, din "cauza" lui bb. Am citit ca in psihologie se cheama "criza detronarii" (traduc din germana, poate pe romaneste este alta expresie) si nu stiu cum sa procedez mai bine. Noua, adultilor, ce greu ne vine sa constientizam sentimentele noastre, motivele lor, sa le sintetizam, sa intelegem motivele adevarate... Si cum sa reuseasca ea, la 4 ani? Cred ca simte multe, dar nu stie exact ce si de ce. Si doarme ffff prost, se trezeste mereu, nu ma lasa sa plec de langa ea, plange, in sfarsit. Mi-e mila de ea, dar si de mine, ca am nopti albe si ma simt foarte obosita, extenuata.

Si desigur (pentru mine) ca incep sa compensez cu mancare, mai bine zis dulciuri. Inainte nici eu nu prea mancam dulciuri, acum au ajuns sa fie hrana mea principala. Nu e bine deloc, pentru ca imi linistesc psihicul doar pentru scurt timp, dupa aia am si mustrari de constiinta, deci mai rau fac.

In sfarsit, asta ma preocupa pe mine in ultimele zile, motiv din care nici n-am scris nimic, ca n-am apucat, totul mi se pare greuuuu! Ca-s obosita la greu.

Am citit totul din urma, dar nu mai raspund, ca s-au dat deja toate raspunsurile!
Eu zic si eu sa nu va mai stresati cu nasterea, ca nu naste inca nimeni, doar avem toate bebici foarte cuminti, nu?

La bolnavioare le doresc insanatosire grabnica!

Si vreau sa felicit toate gravidutele care si-au vazut bb-ii la eco. Kiva, si eu as repeta eco, ca sa stii sigur care-i treaba, si asta cat mai rapid cu putinta!

In ce priveste monitorizarea, daca nu este motiv (contractii etc.) nu este motiv sa se faca inainte de 37s, asa se spune aici. Se face o data la 37+ (deci in saptamana a 38-a), dupa care abia la 40 de saptamani, daca nu este o alta indicatie! Asa se zice aici, si vad ca e ok.

Sper sa mai revin azi, va pup

Adina 28+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

MAi fetelor, ce e cu voi? pe unde umblati...ca doar nu sunteti toate la patutz!
Pe mine ma inteapa rau fofo, de ieri pana in fata la clitoris. Ma inteapa asa de tare ca imi vine sa pun mana Sa iau un no spa? Si ma duc la pipi des, ca simt ca imi vine, dar fac doar cateva picaturi! Maine cred ca ma duc sa mai fac un sumar de urina!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calatoare spune:

Si la mine mancarea de baza se numeste DULCIURI. Nici nu m-am mai cantarit de vreo luna cred. Mai mult ca sigur ca am ajuns la + 20 de kg pe sarcina asta, dar macar pana nasc sa-mi mai fac poftele ca dupa nu se stie.

Nu stiu cine a intrebat de statul in pat. E tare rau. Ma doare carnea, ma dor oasele, ma plictisesc, ma enervez, nu mai am chef nici de tv, nici de vreo carte, de nimic. Nu-s facuta sa stau la pat.
Azi pe la pranz ca tot m-ati dat peste cap cu cofetaria, m-am dus sa-mi iau tiramisu si am condus. In plus de asta n-am gasit loc chiar in fata cofetariei si am parcat la o distanta destul de mare. Mai aveam un pic si ajungeam in 4 labe la cofe. Ma apasa ingrozitor baiatul. Dom`le cu Andrei n-am avut asemenea problema chiar daca am nascut prematur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calatoare spune:

Jasmin, ma bucur ca esti bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Calatoare, musai sa gasesti o cofetarie cu livrari acasa !

Eu m-am apucat sa spal lucrusoare, dar am inceput cu lenjeriile de pat si merge greu ca n-am suficient spatiu de intins pentru aparatoarele de patut si pilote - ca vreau sa le usuc la orizontala, ca sa nu se deformeze. Plus ca am luat detergent pentru bebelusi de la Sano si mi se pare ca pute cam ciudat...

33s + Sophia

Mergi la inceput