Mamici de Noiembrie -Decembrie2007 (90)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

aaa si nu v-am spus ca am "colindat" magazinele vreo 4 ore....sunt "rupta" de picioare!@!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

35+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 3-4 sapt!!!!

Mergi la inceput

creem cand il deschizi (dvd-ul) ai de ales intre AUDIO si VIDEO, alegi VIDEO, iar mai departe alegi VTS_03_0 IFO FILE. aici e tot filmuletul de o ora. eu il vizionez cu Cristal player. sa imi spui daca ai reusit!!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

bubulina noastra

AMR maxim 3-4 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Stefania eu cred ca tu tre sa stai in casa,in pat,si sa nu mai ai alte activitati,ca esti tare ghinionista saracuta de tine.

Mie mi-e pofta de budinca de capsuni si n-am in casa sa-mi fac...Si magazinul e departe...

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel35+ Beatrice Alessia
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna!
Abia am terminat de vazut dvd-ul cu "bebe vine acasa" si am si mancat 200g de fistic (o sa iasa un copilas mancator de fistic si ardei umpluti). Mi s-a parut foarte util, il programez si pe tati la o vizionare in week-end....
La mine a mers deschis cu Nero show-time

adra_bell 33+ si Eva-Elena

Mergi la inceput

noi ne retragem al patutz un picutz ac sunt rupta de oboseala, parca ma rup in doua... si dupa aia merge la dr de fam, pardon, asistenta care e acolo, ca dr de fam nu e 2 luni!!! daca iarasi nu a re prenatalul meu , nu stiu ce fac cu ea.... restu' mai vad la fata locului.....

bubulina noastra

AMR maxim 3-4 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna tuturor burticutzelor si bebeilor si multi . Ne-am conectat si noi de la un prieten. Noi zilele astea am tot fost ocupati cu formalitatile de obtinere a rezidentei...ca sa ne poata primi la Centrul de sanatate si sa ne inscriem la medic...ca altfel nu ne baga nimeni in seama. Voi ce mai faceti? Cami e tot disparuta? Hm, nu prea ii sta in fire sa dispara asa...Din pacate eu am nr ei in cartela din Romania si nu am luat-o cu mine...dar credeam ca si-a lasat si ea telefonul pe mailul comun.

Ana, a venit tati al vostru? Ca nu mai stiu...

Adina, ai dreptate, cu chestia aia, cu prestatul.... Jasmina ce mai face? A inceput gradinita?

Dany2007, felicitari pt bebe Luca grasun..... Iar pt col, multa odihna, mai lasa si tu plimbatul.

Creem, bine ca nu esti bolnavioara.

Pussi, ce nasol ca esti racita... ca sa-ti treaca.

BB, vezi ca esti in regula si ca n-ai nascut? Erai tare speriata acum citeva saptamini...

Roxana, ai inceput sa-ti faci bagajul pt spital? Peste o luna o sa incep sa mi-l pregatesc.

Lala, felicitari pt cele 27 saptamini.

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin31+ Lucas Daniel

AMR 9 saptamini!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare, burtici. Azi am fost si noi la eco de trimestrul 3. Sunt f fericita pt ca bebeul meu este foarte bine: are 1702 kg la 31 de saptamani fix. Toate masuratorile sunt in grafic. A scos si limba la domnul doctor Meclea. Si azi am fost incantata de acest doctor. Este un adevarat profesionist. Voi reveni la dumnealui la 35 de saptamani, insa nu voi mai face 4 D, ci 2 D.
PROBLEMA cea mare este ca am un col foarte scurt de 2.8 cm, insa este inchis. Luni voi merge la ginecolog. Mi-e teama ca ma va obliga sa stau la pat. Voi cele care stati deja la patut, cat aveti colul?
In rest, placenta are grad de maturatie 2. Nu mi-a masurat nici un IR si nici nu m-a interesat acest aspect.

Roxxy 31+Rares Matei
_
AMR 7SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by iuli-ana

BB,ai reusit sa ma corupi pe mine,care in X ani de viata nu stiu daca am baut 2 l de cola...Iar acum am numa' cola-n cap...Asa ca,draga DANY27,iti dau cu draga inima!Si te iau si la cofe!!!
Fetele,vb mai tarziu,ma duc sa ma fac mai frumoasa decat sunt!!!

Ana 27+

Ana, te inteleg cu cola...mie mi se intimpla asta cu dulciurile...inainte nu mincam decit rar, asa si la inceputul sarcinii, dar de vreo luna, as tot minca si minca, numai dulce...nu stiu ce mi se intimpla...

Erika, ce tort ati mai descoperit tu si Angelina?

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin31+ Lucas Daniel

AMR 9 saptamini!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

salutare. eu acum sunt mai bine....dar am avut ceva probleme.... :(
marti bebeluta s-a miscat fff tare si apoi am inceput sa am contractii dureroase tot mai dese ,apoi la 5 minute,regulate...am vb cu dr,mi-a zis sa iau repede un gynipral,am luat....a inceput sa isi faca simtita prezenta dar putin....l-am sunat iarasi si mi-a zis sa merg pana aici la spital sa-mi vada colul sa nu se fi deschis(dr e din Sibiu, eu din Medias.....). la spital au zis ca nu e deschis dar ca ar fi bine sa punem o perfuzie cu Mialgin...am stat....ce era sa fac....au mai cedat contractiile, apoi ieri au fost numai doua dureroase.acum continua cele nedureroase si iau cate 1/2 tb Gynipral la 8 ore....sper sa fie bine....la dr meu ma duc peste 7-10 zile,a zis ca deocamdata sa stau linistita si sa-l mai sun la nevoie....

ce de am scris...sper ca nu v-am plictisit...dar sunt nemultumita de cum merg toate in sanatatea din tara noastra....

ENI 32+ IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Pe calc nu imi merge DVD-ul de nici un fel! Cred ca nu am programul care trebuie instalat!
Iar la dvd-ul de la tv nu pot sa incerc acum...ca e meci si se uita sotul! Dupa cat a muncit azi...il las sa se relaxeze s incerc mai tarziu.

Felictari pentru bebei fetelor care au fost la echo! Kiva, nu te impacienta, dar mai fa un echo si i alta parte si compara echografiile si cu cele de dinainte...ca sa vezi daca a crescut sau nu bb de atunci.

Stefi...cred ca s-a emotioat saracutul pisic!

33+

Mergi la inceput