Mamici de Noiembrie -Decembrie2007 (90)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
Victo spune:
pufu., au zis ca in jur de 2 sapt vor suspenda.
ramo..nici mie nu mi-a masurat colul, a zis ca nu se mai poate.dc vreau vaginal.si nu am vrut.
pussiiiiiiiii..felicitari mami pt 30 de sapt!!!!
jasmin..io nu stau cu boarfele chiar in drum, dar la socri, da..
catus, si eu cd eram in 29 de sapt aveam +4! dar de at, tot iau in fiec sapt cate un kg.
dany 26..se poate epila, stai linistita.
creem..eu am patit ca-n filmele cu prosti cu dvdul acela..cd eram sg acasa nu-mi mergea..cd a venit sotu, l-am pus..si minune...a mers!!!
si eu azi am avut zi de infrumusetare..la epilat..am rezistat, stati linistite..nu m-a luat nicio contractie..si mi-am facut si urm programare! peste 4 sapt!
si i-am luat lui bebe paturica si salopeta de la Z, sa am in ce scoate copilu din spital..
si am mai vb si cu nenea designerul o tura..am ales gresia intr-un final..
Doamne, da cd se apuca o data de lucru efectiv...da-l dreacu de proiect..35+
piticul Stefanut
AMR 5 SAPT
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
adinag spune:
Pussi, multumesc! De vorbit am vorbit mereu cu ea, ii spun asta, ea zice ca intelege, dar cred ca e la fel ca si la noi adultii, oricat ti-ar zice cineva ca nu ai de ce sa-ti fie frica de un examen, parca te poti schimba? una e sa stii/intelegi/accepti rational, dar sentimentele sunt altele...
La bb asa este, nu are nevoie deloc de perna, iar mie personal pilota mi se pare periculoasa, prefer sacul de dormit. Aparatori eu am folosit mai mult pentru mine, ca-mi placeau.
Eu caut covor pentru camera Jasminei (care va fi candva a amandurora), cel de anul trecut l-am dat ca era o porcarie. Nu-mi plac in general mochetele, strang praful si parca pacat de parchet sa stea asa acoperit. Deci si eu sunt in cautare, as prefera chiar fara covor, daca n-ar fi prea frig iarna.
Ma bucur ca e bine Cami, totusi mi se pare ciudat...
Adina 28+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
mihuta spune:
Adina, eu cred ca papusica ta reactioneaza la starea ta de spirit, normal sa fie emotionata,ca doar si tu esti. Prbabil ca simte nevoia sa stea mai aproape de tine, ca ii e frica sa nu te piarda in favoarea noului bebe. Cred ca are si ea nevoie de timp sa se obisnuiasca cu noua situatie. Multa rabdare, ca sfaturi concrete n-am de unde sa dau.
PS, si nu te mai vaita de kilograme ca ti-am vazu pozele si arati foarte bine ! 33s +
Sophia
creem spune:
La mine e cald in casa iarna, dar tot o sa imi iau niste covorase, sa nu fie parchetul gol ca se aud pasii altfel. IAr aparatori eu cred ca sunt necesare de la inceput daca e un loc in care e curent in casa. De invelit cred ca o paturica va fi suficient, dar o sa vedem atunci. O sa imi cumpar termometru de camera ca sa stiu cat e de cald. 33+
pufulet74 spune:
Buna seara, salutam fetele !!!
Eu am umblat ca nebuna sa platesc facturi toata ziua, si dupa vreo ora curgea apa pe mine la o coada la banca, noroc ca li s-a facut mila de mine si nu m-au trimis acasa dupa buletin :)
Stefania, sper ca esti mai bine acum
Adina, la copii si mai mult este discrepanta intre rational si emotional, si inteleg ei saracii insa "limbajul" lor este preponderent emotional si se exprima prin joc, desen...
E f bine ca ii explici totul dar cred ca ar ajuta un pic de play therapy si desen terapeutic, astea ar ajuta-o sa isi exprime sentimentele si fricile foarte bine, sa le ventileze putin si sa aiba posibilitatea sa isi creeze un alt scenariu.
Aici sunt multe de spus, eu am participat la un seminar special de playtherapy si am ramas impresionata, si de partea practica si de teoria din spate si mai ales de ceea ce pot sa faca.
Acuma ideal ar fi sa poata sa mearga la asemenea ore insa daca pot sa ajut eu cit de mult, sunt aici si putem povesti ...
Apropo de DVD-ul de care ziceati si de lenjerie si aparatori, eu nu o sa folosesc aparatorile si o sa il pun in sac de dormit pe bebe :)
------------------------
Flory 34+
Joshua Raphael
AMR 6 saptamini !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
pufulet74 spune:
Eu o sa am covor, mocheta acumuleaza tare mult praf si nu imi place nici pentru mine.
Eu prefer sa am covoare de dimensiuni pe care sa le pot eu manevra, nu unul mare si lat de la un capat la altul al camerei.
Victo, hai sa mergem la maicutze, pe Pata atunci ....ele au marti si vineri din cite stiu eu...
------------------------
Flory 34+
Joshua Raphael
AMR 6 saptamini !!
Is it really true ... ?
mihuta spune:
Praf acumuleaza ambele. Eu n-am decat parchet pe jos in casa si cam la o saptamana dupa curatenie incep sa apara valatucii. Daca aveam covor sau mocheta, nu s-ar fi vazut, ca intrau in ele. Asa ca mi se pare mai comod fara. Exceptand perioada cand bebele va merge de-a busilea. 33s +
Sophia
adinag spune:
Flory, am incercat sa-ti trimit PM, dar n-am reusit (eroare, probabil ceva probleme tehnice).
Scrisesem ca noi oricum desenem toata ziua, e o idee tare buna, dar ce indrumari sa-i dau? Cum sa fac eu cu ea?
As vrea s-o ajut si sa ajungem macar sa dormim mai bine, ca e greu sa rezistam asa - si ea, si eu. Multumesc mult!
Adina 28+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
pufulet74 spune:
Am primit PM-ul, o sa iti raspund :)
------------------------
Flory 34+
Joshua Raphael
AMR 6 saptamini !!
Is it really true ... ?
mihuta spune:
Am mai intrebat capiotolul trecut, parca, stie cineva pe unde gasesc servetele umede Bubchen ? Am luat de la BE un singur pachet, din pacate si n-am mai vazut nicaieri. 33s +
Sophia