Timisoara, Impreuna! (57)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

nu mai poci, ma duc la somn, pe maine, v-am tzucat

www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!

Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu

<< rabdarea este cheia fericirii >>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

beeei maria mie-mi place
vreau sa si pictez un perete.
is cam rupta ce-i drept, da asta ca nu m-am organizat corespunzator de la inceput...si ui si la pssssxman, acu ma trimite la pascut ...ca si cum nu sufar destul. si cu grataaaru cum ramane dom'le? ce sa ma fac io fara carniiieee? lobotomie sa-mi faci si tot salivez la sfanta friptura.

hai va tzuc. mai fac o incercare sa ma ridic de pe scaun

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

ando, ce sa zic...un cafeu cu frisca cu ce vreti voi... si spor la treburi, zugraveli sau ce mai aveti fiecare.
daca uit sa va zic, io plec maine dimineata la tg.mures si pe urma mai departe la sf.gheorghe. ma intorc cam pe marti seara.
sa nu va faceti de cap iara...ca tat vad pun stroboscop la masina si tat vad

www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!

Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu

<< rabdarea este cheia fericirii >>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'neata!
Da vad ca nu ati stat degeaba aseara!
Eu nu am avut net

Ma duc sa va citesc

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

psxman pentru atentionare!
Asteptam informatii.

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

katik cu placere pt tine

Mariaa si sa nu crezi ca tu scapi ... ia si tu ...

ando cum te simti? Eu sunt bine ... azi vad ca am multa energie ...
Si mie imi place sa pictez peretii ... eu am zugravit si ornat 2 pereti in living. ... si nevoia te invata

Zi buna la toatelea!

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

ando uite ce am mai primit :

"Aida am citit din urma ce ai intrebat in legatura cu usturoiul.Sunt trei catei de usturoi mai maricei asa si trebuiesc pisati pus o lingura de otet de mere si o dregi cu apa,nu multa si dupa 30 de minute mananci.Trebuie sa faci asta ca sa aiba efect.Cica se slabesc 4-5 kg intr-o saptamana si 10 in 15 zile daca te ti de treaba.Mananci de 5 ori pe zi de cinci ori iei.Dupa ce ajungi la silueta dorita te opresti si trebuie sa faci miscare ca sa te refaci ca cica o sa atarne carnea pe tine daca nu faci miscare.Si cica nu le mai pui la loc deloc,iti schimba metabolismul.Dar ca sa te mentii in forma si sa fi sigura ca nu mai pui pe tine in fiecare dimineata bagi cate trei catei sai chiar unul fara sa il mesteci,pur si simplu il inghiti.Trebuie sa faci si o pauza.Incearca si vezi ce iese.
Si de mirosit nu o sa miroase daca il pisezi si nu il mesteci deloc ca sa nu ramana lipit de masele si dinti.Bagi periuta imediat in gura si gata.Un sfat:sa nu ragai ca e naspa."

Ce zici?

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza, Timisoara!

Gata cefelutza...poftiti va rog...

Maria, drum bun, sa vii cu vesti bune...
Aida, ma bucur ca te simti bine de la cura asta, si ca ai energie.
Radu, s-a bagat si el in seama, pe aici cu noi, nu-i rea ideea lui, dar eu una nu pot trai cu frunze, la cat muncesc...
Anda, esti meseriasa, mami...cand e gata, vin in inspectie, ok?

Azi va plua, Ines vroia sa mergem in parc cu bicicleta, sa vedem...
Un we fain la toata lumea...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

neatza o fost cind m-am trezit eu, daaa?

am intrat sa va salut ca ma duc sa-mi iau lavabila sa continuam pictura. haiu lumii. am facut poze...o sa va pun sa va distrati. da nu acuma ca n-am timp.

maria sa ai drum bun. te asteptam cu vesti.

aida nu mai iau nci un usturoi, chiar ma gandeam azi sa ma fortez sa manc mai mult ca ieri. ca azi is la 65.6 si mi se pare ca merg cam repede la vale...nu c-ar fi rau...da totusi....1 kil de ieri pina azi. si am baut cre ca 3 l de apa...in timpul zugravelii... ce-i drept ca ieri am si facut munca fizica si dupa 6 n-am mai mincat ca n-am avut timp

dorisake zici ca vii in inspectie, hai? las ca vezi tu!! sarbatorim cind termin.

va tzuc pe toate....aaa...kati daca te apuci de gatit iara, nu ne da amanunte plzzz

hai la treaba!

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Da mai am observat si eu ca de cand ne bantuie curele de slabire postam la greu retete care mai de care mai gustoase si furniyoare sigure de kg in plus. Din ciclul hop si eu hai sa va spun cum am incercat sa impac si capra ( io...?) si varza (familionul). La amiaza am facut file de crap la gratar pe care ei l-au mancat cu cartofi natur iar eu gol si seara am facut frigarui din piept de pui si ciuperci eu una fara paine, ei doua de caciula cu paine .... Ieri mi-a iesit da ce ma fac astazi ca sotiorul a anuntat ca la cina vrea musai mititei ?

Dorisake pai tu combini curele ? pai dac tot papi din scrumiera ma gandeam ca ai parte de ceva mai apetisant decat branza dulce. Oricum felicitari de perseverenta, da mai zi si tut cat dadusi jos ca poate ne ambitionezi...

Anda daca iese bine la tine zugravitul poate te chem si la mine la munca am niste picturi murale de toata frumusetea ilustrand diverse perioade din viata spiridusului: la un an cu creion, la 2 cu rujul si dermatograful meu iar acum a trecut la alt nivel - lipeste pe pereti bomboane gumate.

Aida pai ce scrii tu acolo seamana a reteta de mujdei ... nu pot sa cred ca usturoiu pisat nu miroase, si mancat pe parcursul intregii zile . Ce mai face Adoloson Papic?

Maria drum bun ... sa ai grija de tine si sa nu ne spionezi prea mult cu stroboscopul

Daca se face timp mai frumos astazi poate dam o fuga la casuta ... deocamdata imi e asa de lene si de bine ... ieri am reusit sa fac smotru zdravan in 2 camere si am vizitat aproape toti stalpii (mai am 3) deci astazi imi permit program de relax.

Mamica de spiridus

Vacanta 2007-2 Mai si La casuta

Spiridusul in al treilea an

Mergi la inceput