Timisoara, Impreuna! (57)
Raspunsuri - Pagina 18
aidaciolac spune:
bu-hu-hu fetelor . Care iese la apel?
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Mariaa spune:
mersi mult, sper sa nu prind aglomeratie prea mare, merg cu masina acum sa duc si caruciorul.
am alergat mult azi, m-am si crucit ce am vazut azi insa am si gasit inlocuitor la ap. mamei, un ap. cu o camera in Buziasului, zona linistita, foarte fain ca spatiu, mai trebuie sa facem cate ceva chestii la el insa ca spatiu e foarte misto!
sunt asa bucuroasa ca e si aproape si e mare, 40mp la parter inalt, 4 pe palier...e ok!
am vazut dintr-o uscatorie facuta o camera si baie iar din camera se cobora in ceea ce eu am crezut inital ca e intrare din camera in boxa...ei ash...jos, in subsolul tehnic erau amenajate doua camere, cu coborare direct din camera...horror...sa traiesti in subsol...brrr, ca sobolanii...
daca nu mai bagati nasul aici, sa aveti duminica faina si sa ne auzim cu bine luni-marti.
www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu
<< rabdarea este cheia fericirii >>
Mariaa spune:
nah, iacat-o, telepatia...
lyme suport romania
ador copii
Ana68 spune:
Salutare,
Bay da' ce va conversati voi p-acilea...Unii varuieste,altii calatoreste(apropos Simona,drum bun si sa vi cu vesti bune),altii cu usturoaie si carnati...ce va pasa?Ca tot e uichend...
Bai da uei,mister Radu,buna ideea lu' matale,da' s-avem pardon...la noi cea mai buna leguma e porcu'...
May,ploaie,neploaie,noi azi am fo' la cumparat porcarii alimentare,d-ale stomacului si intai am fost sa platim corentu',sa ne incadram in ale 10 zile...cu autocetire si vreau sa va spun ca o gasca sau ratza tembela la volanul unei Dacia 1310 era sa ma buseasca drept la intersectia de dupa podul de langa mine,aproape de Casa de Pensii...Vaca adormita statea pe linia de tramvai,in mijlocul intersectiei,eu veneam de dupa pod,ma indreptam spre Printul Turcesc si...noroc ca nu aveam viteza,dau sa trec intersectia...va spun ca mi s-a oprit respiratia,vacuta somnolenta trecea fara sa-i pese si fara a se uita o secunda in dreapta...ca si cum era prin sufrageria propriului sau grajd...o dorea...drept la peseiq...vorba fiica-mi...Copiii in spate,Marius langa mine a uitat sa respire,am tras tare de volan dreapta si am luat-o la dreapta,noroc ca eram in intersectie si am luat-o pe prima la dreapta,pe langa biserica aia neterminata...uitandu-ma la vacuta care avea ochii dusi catre ceafa si gura deschisa ca la dentist,iar un nenea care astepta si el sa treaca intersectia era deja alb la fata si se uita la mine disperat ca i s-a parut ca am evitat vitzica si ca ma opresc in el...Na,am tras dreapta si am deschis geamu' sa zic vo' doo vorbe de duh vitelusei...da' am spumegat in van,ca vitzica a trecut pe langa mine fara sa imi arunce o privire si dusa a fost...si io am ramas cu spumele...Marius abia in seara asta ,acu' vo' juma de ora a adus discutia despre eveniment...a zis ca are sofer de nadejde,ca el intra in aia far' de discutie si praf o facea,ma intreba ca s-a mirat cum de n-am luat-o in plin....pai ce puii mei?Sa merg pe jos o luna -doua ca o tampita si-a luat carnetu' pe p***a si carnati?!
Asa ca fetelor cu carnet,grija la femeile la volan...daca le vedeti nesigure si ca pun frana ori de cate ori le vine din sens opus o masina....ori trageti dreapta si le lasati sa se duca,ori depasiti-le si p-aci ti-e drumul...
Hai sa aveti spor in toate si sambata seara faina.Si duminica frumoasa!
PS.Am intrat si io ca Alex e la o aniversare....si eram curioasa daca ati vaz't filmuletul de la "Tatici cu burtici".
Pupici evribadi!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Mariaa spune:
Ano, trecand peste periculul evident...descriere ta plastica m-a terminat... eu specimenelor de genul asta le zic 'wilma'...
vazut filnul si m-am ingrozit...serios...incotro ne indreptam oare?!
lyme suport romania
ador copii
Ana68 spune:
Simonelu' mama,am avut o reactie,la un moment dat,la volan fiind,ca al meu nu are permis si refuza sa isi ia...mergeam noi asa,catre o destinatie si una fara sa semnalizeze,nah,o soferita incercata in ale soferiei,ca d-aia e pus betisorul ala langa volan ,sa il misti in sus si jos cu deshtele,nu cu altceva face la stanga si merge mai departe,io frana sa-l dau pe al meu cu capul de parbriz ...si porcaiesc eu la greu vitelusa asta si Marius rade(vorba lui :"asa,mama,zi-le mama,descarca-te") si cu obida si plina de oftica,toata supararea scurgandu-se garla pe mine,izbucnesc : "urasc femeile la volan",la care al meu zice ranjind :"da' tu ce esti mama?!"Ma uit la el scotand flacari pe ochi si pe nas si la tonul cel mai serios posibil ii raspun rastit :"hermafrodida,aia sunt,ca femeie imi e rusine sa mai fiu,cand vad asemenea specii de homo sapiens la volan"...
Sincer,Simonelu',nush zau cum au curaj unele nepricepute sa se bage cu tupeu in intersectii sau mai stiu eu pe unde cand nu se simt stapane pe ele...Iti marturisesc ca eu,pana m-am simtit cat de cat sigura pe mine cu covrigul in brate,am circulat numai cu raposatul meu barbat in masina si numai pe stradute laturalnice si cand am iesit prima oara pe bulevard am zis ca nu mai ajung vie acasa,cu toate ca eram cu al meu langa mine si am mers incetisor,pe banda intai...Nu stiu ce sa zic,stiu ca e de rau,e periculos...si sunt prea multe masini,prea multe...Grija mare!
Mariaa spune:
hai da cuba, serios...tre sa ne vedem la o bere sor'mea de zodie am scris acelasi lucru, da' l-am sters, parol, ca mi-era sa ma bagati la discriminare...
io cand am inceput sa circul stiam o sigura ruta in Timisoara acasa-lucru si de stresata sa nu incurc,nu ma abateam de la ruta mea nici doua strazi mai incolo...faceam 'antrenament' cu al meu pe Urseni, dupa colt
btw, ieri mergeam la lucru si eu merg pe Mures, intru de pe Girocului...si acolo e o porcarie de drum neterminat, fix in capat, unde merge cam la intelegere...care pe care lasa.
dimineata nebunie, la lucru toata lumea si in toata chestia intra una (ce sa fac, nu-s io de vina ca a fost tot una...) si intra pe contrasens, pe banda pe unde trebuiau sa intre pe Mures cei de pe Girocului si sta acolo, evident pierduta-n spatiu printre atatea masini...
eu nu pricep altceva...cine nu-i de sportul asta, de ce draq il mai face?! daca n-ai siguranta faci mai mult rau si tie si altora, pe bune.
in fine, noi sa fim sanatosi
lyme suport romania
ador copii
gonghy spune:
quote:
Ana68
Supercalifragelistic
....pai ce puii mei?Sa merg pe jos o luna -doua ca o tampita si-a luat carnetu' pe p***a si carnati?!
Aici parca ma vad pe mine intr-o zi cand m-am dat jos sa-i busesc una-n nari la o vita da aia de frica la ce-i spuneam de masa',tasu',morti si raniti s-a luat si a calcat acceleratia de a iesit fumaraie din roti.
Daca se dadea jos o bateam de se kaka pe ea.Pai era sa-mi bushasca frumusete de masinutza.
Vine una luni pe podul de la Maria cum mergeam spre centru. Da sa depaseasca ea prostana naibii pa ailalti de pe banda 1 si 2 care mergeau spre Maria,pe contrasens,exact de unde veneam noi.Noi veneam de la spitalul CFR spre centru si ea o luase dupa liniile de tramvai direct in noi.
Maaaammmmmaaaaaa ce a injurat-o Clau pe proasta da asta s-a speriat a oprit si a oprit si Clau fix in botul masinii ei si cand s-a facut verde la ei a lasat-o unu sa se bage,asta dupa ce ia aratat dejtu' mijlociu.
Cateodata si mie mi rusine ca mi-s femeie la volan,nu am patit-o niciodata cu incurcatu-n trafic.
Simo drum bun si te asteptam cu vesti bune!
Fetilii ma retrag sa-i fac lapticul la bubulina si apoi la
Duminica placuta!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006
Ana68 spune:
May Simonico,pe bune ca am vrut sa editez si sa zic si io tot asa:bay frate,eu cred ca si la soferit iti tre' talent ca la muzica,desen,pictura si alte d-astea...si zau ca nu ii inteleg pe unii/unele care simt ca nu au talent si tot e pe anapoda la ei,oare de ce nu renunta,may frate?!
Eu una,sicer,cand am vo' zi in care nu ma simt in stare sa soferesc,pe bune ca merg pe jos,sincer...asa am fost si la inceputurile cu Toyo:masinica pe dreapta in fata blocului si io cu unshpele la lucru...pan' m-am obisnuit.Io nu zic ca sunt soferu' lu' peste prajit,cea mai tare din parcare...fereasca...si io gresesc ,e inevitabil,insa am bunul simt,cel putin asa cred eu,sa cer scuze,printre injuraturile pe care le primesc si sa ma dau la o parte sa fac loc la altul mai bun ca mine...
In fine,pai bem Simonico o bericioasa,uai nat????Numa' vin pi gios,ca sa o pot savura....berea adica...m-entelegi matale...
Laurelu',da' si mataluta soferesti?Ca nu stiam...E multe si e grele,draga me...grija mare cand soferesti,ar fi fost bine sa ne creeze Creatorul cu ochi jur imprejurul capului,ar fi fost mai bine...Da'ce?se gandea el,saracu',ca le hominii vor inventa automobilu'?De-ar fi stiut el saracu' ce ne coc creierasele,cre' ca ne-ar fi exterminat de la Adam si Eva...
Noa fetele...sa aveti o seara buna.Ma retrag si io in vastele mele apartamente...daca poci m-ai dau o tura si mane...daca nu ne vorbarim luni...Duminica faina si drum bun Simona!
Doris-Alina spune:
Ooooooo, eveniment...Ana e cu noi sambata seara, unde sa scriu?
Mey, hermafrodito...bine ca nu a fost mai rau, da-o incolo pe aia si fereste-te de mine cand mi-oi lua eu carnetul...atunci sa te tii...Ciufuleasca spaima soselelor...
Cat despre Laurelu, ce soferita bengoasa e ea, mi-am amintit ce are ea in masina...ia intrebati-o...
Cel mai fain ar fi sa va faca o poza cu ce tine ea, pe usa...
Bey, aveti de gand sa scrieti mult la noapte? sa va deschid acum cap nou, sau o lasam pe dimineata, ca stau si eu linistita langa omu meu, in pat...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories