Timisoara, Impreuna! (57)
Raspunsuri - Pagina 13
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by Mariaa
trebe instruit rokerashu' ... ia de aici ...bun ?!
ce lista mei? lista neagra cumva?!
www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu
<< rabdarea este cheia fericirii >>
... noroc ca totul era asa cum ii place lui ... bec ... ungurii astia ... si cand te gandesti ca il asteptam abia in seara asta
anda draga , nu iti zic cat cantaream dimineata cand m-am urcat pe cantar ca nu ma crezi (si am inghitit doar in 2 randuri usturoi)
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Doris-Alina spune:
Neatza si de la mine, acum imi beau cafeaua, am dus fata la gradi...yupiiiii e gata saptamana, cealalta dorm mai mult ca e mamanu de servici cu dusul la gradi...
Nu sunteti normale, asta e tot ce pot spune la ora asta...revin...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
anda spune:
beeei frateee.
mi-ati bantuit noptile
hai va tzuc de buna dimineata.
aidaaa pentru kg minus.
beeeei trupa ia priviti si baba3 la tinerete. is chiar inainte de sarcina.
b1b2b3
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
aidaciolac spune:
DE CE NU SUNTEM NORMALE?
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Doris-Alina spune:
Anda, m-am inecat cu cafeaua..sokarea sokarilor,
pe bune...hai da-i inainte sa-ti implinesti visul...stiu ca poti...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Ana68 spune:
Baaaaayyyyy,voi ma ucideti cu zile la cat puteti scrie,pe bune...
Multumim de admiratiuni si aprecieri....si daca va spun ca pozele alea sunt de acu' putinica vreme in urma,ca aveam numa 33 de ani pe atunci...si tocmai ce ma cuplasem cu Marius,iaca asa m-a cunoscut el...hehehehehehehehe...na,ca sa vedeti ce iapa am fost si ce gloaba am ajuns....hehehehehehehe...Ce sa faci?Asta e viata!Cum am aratat n-oi mai arata io acuma,ca-s deja batranica,s-a dus baba cu colacii si,sincer,nush zau de m-as apuca de cura de slabire,cu toate ca ar cam trebui...motivatie as avea,dar comoditatea,bat-o vina!Poate ma convingeti voi!
Doris,mama,io am vaz't pozele alea de care zici,cu tine Miss...Ce sa mai zic?Am dat pe spate iara,ca si atunci!
Aida,s-ar putea sa fie si clima si aerul de vina pentru schimbarile astea de greutate....sau sa fie traiul bun de vina?!Hehehhehehehee..mama lui de trai!Eu am mai fost oleaca grasa,dupa ce l-am nascut pe Alexandru,insa nush ce mama naibii am facut de am ajuns,ca-n poze,la greutatea din liceu....poate si valurile zbuciumate ale vietii m-au adus in starea in care eram,ca aveam,in perioada aia,zile cand mancam doar apa,tigara si cafea...Hehehehehe...ce face rockerasu'?Tot asa frumos este?Spunei ca sti o nebuna pe forum care-l admira in secret....hihihihi...ce baba tembela sunt!
Anda...cum sa ma apuc m de dieta cu tembelii de acasa?Da si tu o idee...
Simonel,mama,si daca iti spun ca blugii aia bengosi erau marimea 38 ma crezi?Si acu' port 52...
Laurelu' mama...eram gagica ...Ce-i mai face degetu' ala mic lu'Clau?
Lormi,baga si tu pcioru' in prag cu sefu ala si spune-i ca nu esti robot...ce sa zic?Actioneaza mai repejor pe partea cealalta,poate gasesti altceva...
Dana draga,io cu fotbalu' sunt ca baba cu mitraliera....si al meu la fel....asa ca cu parere de rau zic pas...
Va pup,deocamdata....mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
gonghy spune:
Saluti fete!
Iaca dau eu o cafa la tace fecilii da p'acilea ca vaz ca va traba.Statura-ti pana tarzau asara.
http://alshog7.jeeran.com/small/cofee%20small.jpg
Sper sa va cada bine ca e din suflet si cu dragaoste.
Azi las bubulina la mami si noi mergem de ne chefuim oleaca sa mai imi treaca gargaunii din capatana.
Am crezut ca va fii plina pagina cu retete de ingrasat amu' de gimineatza si pt mandea,ca arat ca o sardea la murat.
Aidoooo zi si mie cum fras te-ai ingrasat parca 16 kg intr-o luna ca eu poate ascult si se prinde si de mine vreo 6 kg pana in noiembrie.
No va las si intru oleacutza mai tarzau ca amu am trebusoara
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006
Mariaa spune:
Ano, tu rupi gura targului cu freza de freza amu' si cand colo te aud cu: baba cu colacii, baba tembela, batranica si alte de-astea!
personal in calitate de scorpie mai mica iti interzic sa mai pomenesti de cuvantu 'baba' la adresa matale, da?! ejti pe val acuma si nu ejti baba, da?! baga la capatzana te rog!
ai cupii mari, ai freza de freza, si abia acu incepe distraktia, te rog frumos!
din cele de mai sus, mai ai voie sa folosesti cuvantu tembela da numa daca-i de bine
ma duc sa mai flutur putin tiglele pe casa...sorry, io n-am mansarda, stau la bungalou...
www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu
<< rabdarea este cheia fericirii >>
Doris-Alina spune:
Laurelu, hai ca-ti zic eu cum sa te ingrasi:
Fa-ti abonament la Codrina, ca-i langa noi, si papa in fiecare zi un tiramisu si un cremes.
Baga paine la greu, cat se poate de calda si de proaspata, cu untura si cu boia, si cu ceapa.
Mananca seara, dupa 20, cat poti, si apoi intinde-te in pat, sa te relaxezi si sa-ti tihneasca...
Sa nu care cumva sa mananci ciorbele fara multa smantana, din aia cu 22% grasime...
Fa-ti cat mai des, salate de beof, cu multa maioneza...
Sa nu dai pe la sala, Doamne fereste...
O data pe saptamana fa-ti stoc de chipsuri si de cutii de alune, si seara, tarziu, inainte sa te culci devoreaza cate o cutie de alune, ca nici nu au multe calorii...
Voi, celelalte, care vreti sa slabiti, sa nu cititi, mai bine ne impuscam cand o aud pe Laura...
Si mai am eu cliente, care mananca de se sparg, si noaptea, si sunt aschie, pai nu-i corect...
POZE CU NOI
danitin spune:
Mei vad ca n/am clienti la meci ... pai nu e unu de/adevaratelea, joaca ziaristii cu antrenorii plus conducerea poli. Asa ca nu trebuie sa fi mare fan. Ziceam si io sa cascam putin gura la ei, sa mai tragem o barfa, sa vada si copilasii cum e la stadion, etc. Eu merg oricum ca vreau sa o duc pe Lori si la un meci adevarat nu pot ca am treaba si e inghesuiala mare....
Laurelu, dac vrei reteta de ingasat iti propun: o gustarica la 5 dupa amiaza - un sandvich, niste chipsuri, o ciocolata sau o praji. La 6 (la mine vine sotu de la lucru) cu ochii in farfuria lui cu mancare de amiaza mai innmoi o felie de paine in zoft sau furi o feliuta de carne. Pe la 8 jumate e cina si pe la 11 dai o raita pe la frigi si mai mananci o felie de paine cu ceva .... Eh, intr-o luna poti pune pana la 5 kg, garantat!!
Maria, ce tigle draga?
Azi e zi faina la mine ca e liber sotiorul. Am la planuri de numa - vizita la toti stalpii, curatenie prin casa ... da parca vad ca o sa tragem chiului amandoi si se alege praful de planurile mele....
Mamica de spiridus
Vacanta 2007-2 Mai si La casuta
Spiridusul in al treilea an