Timisoara, Impreuna! (57)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Acu vad ca anuntul meu nu iese in evidenta asa ca

Auziti, joia viitoare e meci poli - presa, nu aveti chef sa veniti cu sotiorii? Mai vb, respiram aer curat, ne distram, ce ziceti?

Mamica de spiridus

Vacanta 2007-2 Mai si La casuta

Spiridusul in al treilea an

Mergi la inceput

Aida, pai vii acum... la meci, hai ca o sa fie fain...

Mamica de spiridus

Mergi la inceput

Io fac lobby - hai ca o sa fie misto, de la Poli joaca antrenoru uhrin, fratii rotariu, Batranu, Chivorchian, de la presa colegii mei - is curioasa cum rezista 90de min pe teren mare - eu iau spiridusu cu mine sa vada si ea unde merge mama la seriviciu - si promit sa filmez galeria...

Mamica de spiridus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Dani, io cind aud de meci fac urticarie....al meu ii dotat cu tot ce trebe, fulare, fluiere, tricouri, policarduri, naiba sa-l ia de arsenal...is satula
..si ai grija cu stalpii aia, lasa rolele acas'

doris ti-am zis parerea mea la telefon. ca si anei...ma deprimaaaati!!!!

aida, scoatem si noi soacrele la interval??? io miss n-am fost da aveam 49 de kileee

pe bune ca-i deprimant, incetati cu prostiile.

maria dulce, tu esti de-o veselieee. ce-ai luat? sa luam si noi....poate ne mai trec bazdacii.

nah gata, ma bag sub plapuma ca-s stors de oboseala. va tzuc.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

quote:
Originally posted by danitin

Aida, pai vii acum... la meci, hai ca o sa fie fain...

Mamica de spiridus

... ehei , ce as mai veni , dar ...

Lasa mai ca povestiti voi

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

haideti la un cafeu cu dimineata-n cap !
anda, nu ma luati ca reper nu sunt stabila in perioada asta;
terminam cu impachetatul mai repede decat ma gandeam, am fost tare operativi; mama e mai ok, are semne bune si moralul e mult mai bun, o sa vad io cand vine factura la telefon cat de bun insa merita tot efortul! am gasit carucior si duminica-l duc incolo, cam astea-s motivele mele, si trebe sa recunosc ca m-am mai linistit putin aparand primele semne ceva mai bune la mama.

dana, pe mine m-ar tenta! aida, cum n-ai fo mei niciodata pe stadion ?? la un meci real e interesant ! imi amintesc ca am fost cu niste prieteni si cu copilul lor de 9 ani la un meci de-al lui Poli cand erau fro 40'jdemii pe stadion; da Poli gol si sar toti in sus ! gooolllll !
asta mic....a ramas nauc...era prima data pe stadion! atat a putut sa ingaime: ce s-a intamplat!
pe urma a prins gustul, acuma merge singur la meciuri cu fularul dupa gat, are fro 16 ani.
ce vremuri cand era si sala Olimpia plina ochi la meciurile de handbal...offfff...ce vremuri bune!
io n-am capacitatea asta sa va iau pe rand, va rog sa ma iertati!

Lormi, am in spate 9 ani de tentative, daca te ajuta sa simti ca nu esti singura 'aspiranta' de pe aici
va pupez, ma duc sa-mi (re)fac machiajul, cum era o vorba intr-un film...ne vedem mai incolo

www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!

Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu

<< rabdarea este cheia fericirii >>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

neatza!
io n-am cuvinte! doar atit:"a-nnebunit lupu'!"
ia vedeti, poate va lesinati careva pe undeva de atita avint in ale curelor. acu' la modul serios, sa nu exagerati ca va imbolnaviti si nu merita. eu va sustin, o sa am si eu un pic grija ce pap si cit pap, mai o bici, mai o tura cu copiii pe afara, mai o tura noaptea de urlete, si iaca asa, poate se duce ceva.
danitin, io chiar as veni la meci doar ca al meu sot nu e fan fotbal deloc. la noi in casa eu ma uit la meciuri, el la filme (ca sa nu zic cumva telenovele).drept urmare si-a facut o chestie din aia ca sa poata vedea tv la calculator, sa pot sa ma uit io linistita la meciuri. in studentie mergeam regulat la meci, ca doar plateam si cotizatie la poli, cind venea bursa
ai grija cu stilpii te rog!
io nu mai pot sa scriu ca s-a trezit fata tusind de mama focului. incerc mai tirziu

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

lormi, si la noi krisztina a venit dupa 8 ani de incercari, cind aveam deja tratamentul pt. FIV in frigider. robi a venit din prima.
mariaaa, ma bucur ca mamika e mai bine! e pe drumul cel bun, asta e cel mai important.
bey, io n-am fost niciodata nici un soi de miss, nici 49 de kile n-am avut dar am stagnat vreo 20 de ani la 54-55 si a fost super. mi-am luat gindul de la cifra asta dar barem la 60 ar fi bine.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'neata! Care dai o cafeaaaa!

La 1 eu butonam de zor la lista si cu cine credeti ca ma trezesc in curte. Cu rockerasu meu. I-am si zis :'mai fraiere vii neanuntat?Daca eram cu ratzoiu in pat?'

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

trebe instruit rokerashu' ... ia de aici ...bun ?!
ce lista mei? lista neagra cumva?!

www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!

Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu

<< rabdarea este cheia fericirii >>

Mergi la inceput