Gravidute si mamici din CLUJ - 21

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

fetelor, imi spuneti va rog si mie daca e nevoie neaparat sa imbraci bebe la botez in alb? sau cum se imbraca bebe? eu nu prea am hainite albe. avem botezul maine.dar noi suntem reformati, ma gandesc ca nu se tine tare mult la haine"de botez". sincer n-am mai fost la botez, deci habar n-am.voi ce ziceti?
Lavinia-incearca cu cateva picaturi numai si lasa o perioada de 4-5 ore intre. nu cred ca face alergie. sau poti folosi Bonisan, e numai pe plante, natural, practic n-are nimic sedativ in el.

pupici
Mali+-Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Noi am luat din Praktiker "din ala din" ceramica de agatat de calorifer, cu pisicutza.
Cantar am avut si eu din ala de Sibiu, dar mie nu-mi statea s-o cantaresc, atata se foia ca nu reuseam sa pun tara aia cum trebuie. Asa ca nu prea o cantaream....

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Oanaeu asa stiu ca vaccinul il poti face in 10 zile dupa nastere.dar o sa te intrebe dat fiind rh-ul.
ma puteti ajuta cu sfaturi legate de hainita de botez?sa ma duc sa iau ceva daca e musai alb
Mersi
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

meli - eu din cate stiu nasa trebuie sa cumpere hainutele pentru botez... acum ce sa zic, mai informeaza-te si tu...

voi ati spalat/calcat si hainele de pat pentru patut sau nu e necesar?

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

antoni ,ai zic ca esti reformata ...poate la voi sunt alte obiiceiuri mai bine sa te interesezi ce si cum ,de ex la mine la ortodocsi nasele cumpara trusoul pt botez si tot ce tb si cerceii tot nasele ,pe Sorana au imbraat-o intr-o rochita alba,pantalonasi de satin si botosei .

Oana ,eu spal tot ce cumpar pt Sorana nu-i dau nimik pana nu sunt spalate ,calcate.

Codruta ,cred ca a mea v-a merge la scoala cu Pampers pt ca nu gasesc nici o modalitate de a o determina sa faca la olita sau pe WC.ma chinui deja de o luna cu ia si nimik nici macar un amarat de pisu nu face ,am lasat-o fara pamerrs si a facut te miri pe unde de am avut ce curata...
Stai prin Manastur..........poate ne vedem cu mandrele!

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Soanso, am incercat sa iti dau un PM, mie mi-a dat eroare. Tu l-ai primit? Oricum, ziceam ca iesim in parcul de la Pritax azi, ca i-am promis de ieri ca o duc la nisip (amintire de la mare ). Voi unde iesiti?

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Oana, frustrant azi la monitorizare...tanti asistenta era nervoasa ca are vinerea de lucru, aparatul nu inregistreaza in flux continuu, ma-m speriat ca inima bb-ului nu bate O.k. da asa a patit si alta gravidutza! toate au durat 1 ora30minute iar cireasa de pe tort..la 12.30 tanti dr. nu mai era in clinica-plecase. Am vb la telefon, merg duminica ca-i de garda.....sunt obosita si suparata .

Raluca , mami de Ilinca si...Mihai - in asteptare

http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

redai..si eu voi locui...candva..in viitorul apropiat..in buna ziua.
da acolo unde sa-ti plimbi copilu? doar pe acoperisul blocurilor in constructie...sper sa amenajeze cumva cartierul asta.
tu cam in care zona stai?eu aproape de oncos, dar pe partea cealalta.

35+ piticul Stefanut
AMR 5 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Eu o sa spal totul pt micutz in primele luni cel putin ..
In ce priveste umidificatorul, sterilizator sau incalzitor mie sincer nu mi se pare niste necesitati, sunt probabil mult mai confortabile atunci cind le ai dar nu ceva ce iti trebuie neaparat... de fapt sunt pentru confortul parintilor si nu al copiilor

------------------------
Flory 34+ Joshua Raphael
AMR 6 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

fetelor, noi am fost in Grigorescu la pulp fiction sa papam o ciorba de facole cu ciolan afumat.yami ce bun e, mergeti pe acolo.nici nu-i multa lume si poti sta inca si pe terasa.
am dus-o si pe piti, tot drumul a dormit, iarr acolo a inceput sa urle, hihi, vroia si ea altceva decat laptic sa pape.
acum pe drum spre casa iar a dormit, deci numai sa ne faca noua in ciuda.
umidificator eu nu am luat si nici nu cred ca voi lua, e buna si oala cu apa in ea pe calorifer.
la noi nu se obisnuieste cu cumparatul hainelor de catre nasi, si nici nu vreau, dar eram curioasa daca piticii vostri erau neaparat imbracati in alb. ca nici asta nu vreau.
va pupic si mai revin

Mergi la inceput