Gravidute si mamici din CLUJ - 21

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Vai fetelor cat ati scris....tare mult mi-a trebuit sa citesc.
Nu ma stiu bine care ce ati scris...

Victo
nu prea avem uinde sa plimbam copii.Eu stau putin mai jos de oncos.Ansamblu Bella Park. Am noroc ca nu se lucreaza seara si il mai scot aici pe strada noastra.Eu stau la bloc.Sunt 2 blocuri maro cu geamuri mari mari,3,60 latime si 2.40 inaltime.sunt singurele cu geamuri asha de mari.

Meli eu stiu ca la botez se imbraca copii in alb,pentru ca sunt puri,dar fiecar face ce vrea.De ce nu o imbraci si tu in alb ,ceva mai special,nu cum o imbraci in fiecare zi?O rochita dulce ca sunt o gramada.E i-am luat pentru botez la David costumas cu cravata,vestuta.Stiu ca trebuie sa le ia nasele da eu m-am inteles cu ea ca le iau eu ca stiu mai bine marimea.

pampers eu am folosit si de la huggies si pampers.Sincer va zic ca nu sunt multumita de nici unu.Acum ziua folosesc de la pampers si seara de la huggies.Pampersul se uda si nu are elastic la spate.,Iar huggies sunt parca prea lungi si cum bb are burtica mare trebuie sa il prind sub burtica.daca le prind pe burtica,cum da din picioare se lasa in jos si ii pica,daca nu iese pipi si kk pe langa.Trebuie sa incerc si alceva.dar acum trebuie sa le termin pe astea ca mai am cate o punga sigilata.

hainele eu le-am spalat toate si le-am calcat.La fel fac si acum.

Un sfat pentru viitoarele mamici Biberoanelear fi bine sa fie cu gat larg,se spala mai usor si tetinele sa fie din silicon.Mie personal latexul imi provoaca greata.

Eu umidificator nu am luat inca.Mie mi se pare util,mai ales pentru cine are centrala in casa,dar daca nu ai se pot folosi vasele de ceramica pe calorifer.

Lavinia incearca si Colic pentru ca poate ii merge ala.Dar vezi ca isi face efectul numai dupa vreo doua zile de utilizare.Eu ii dau acum debridat,dar nu pt colici,Scrie ca se poate folosi sub 6 luni dar nu e specificat cat.Eu ii dau pentru reflux,colici nu prea mai avem.

Epidurala eu nu am facut epidurala pentru ca nu am mai avut cand,am ajuns la spital cu dilatatie de 8 cm.Dar cu gandul de acasa am plecat ca nu fac.Am auzit de cazuri in care mama a ramas paralizata pentru ca anestezistul a gresit cand a intepat-o.

Noi am fost azi prin oras,sa platesc facutatea,sa platesc telu,dar nu am rezolvat nici una din probleme.E super aglomerat orasu.Acuma dormin si suntem foarte cumintei.Azi noapte a dormit iar cu mine in pat si a papat la 1 si s-a mai trezit iar la 6 si la 9.in unele nopti doarme altele nu.

Vai mult am mai scris...ca ma dor deja degetele.

mamicutza lui David
http://good-times.webshots.com/album/560900464EBTcPL?vhost=good-times&start=108

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

ioi raluca... si eu care speram ca s-a reparat aparatul cu pricina... tanti asistenta era in aceleasi toate si cand am fost eu chiar daca era marti... ufffff! asta este... imi pare rau ca nu ai prins-o macar pe dr... dar tu esti bine, nu??? cred ca ilinca abia isi asteapta fratiorul! ce frumos ca ii pui numele care si l-a dorit ea!

astazi ne apucam si noi de montat patutul... sper sa nu ne ia multa vreme... abia astept!

sper ca alex isi are deja puiutul in brate!

meli - se pare ca la voi sunt alte obiceiuri! nu iti fa probleme ca nu vrei sa o imbraci in alb... eventual intreaba-i pe parintii sau socrii tai si vezi ce zic si ei....

cristina - sper ca te distrezi de minune!

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Lavinia - Debridat i-am dat cand avea 2,5 luni, dar nu pt ca nu era indicat inainte de asta, ci pt ca doar atunci mi-a fost recomandat. Adevarul ca este cam vascos si trebuie avut grija cand e administrat, sa nu cumva sa se inece.

Epidurala am avut si eu, la Stanca, a fost ok, nu m-a durut capul si nici locul dupa aia, doar ca la Stanca, daca-ti pune epidurala, musai sa stai in sala de nasteri, pe masa de nastere. Cel putin la mine asa a fost si te cam ingrozesti sa auzi atatea tipete alaturi de tine. Dar nu cred ca as avea curaj sa nasc a doua oara fara epidurala. Si mie mi-a fost frica poate nu e bun anestezistul, poate greseste ceva, dar...dupa 10 ore de travaliu intens si dilatare 3-4 cm nu am mai rezistat si nu mi-a mai pasat cine-mi face epidurala si cum o sa fie, am cerut sa-mi faca. Acuma cred ca si durerile astea, si fiecare mamica, reactioneaza diferit la durere. Unele la dilatare 3-4 cm mai pot sta acasa, altele la dilatare de 3-4 cm (cum a fost si la mine) au contractii din minut in minut.

Mami 12+ si Vladic (17.10.2006)
aproape major
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Mi-am facut un pic de timp sa intru pe aici, n-am apucat sa va citesc din urma, dar o sa o fac. Mai am o saptamana si ma duc la control, sper sa se lase cu vesti bune.

11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!!
Noi acum ne-am trezit!Am fost in oras,si am venit plina de plase.Vreo 4 mai exact.Dar nu au fost grele.Am luat cam tot ce trebuia de la farmacie.
Si am mai cumparat de la Patrik,o salopetuta groasa,pt 3-6 luni.Nu e din fas,e dintr-un material grosut,pentru cand nu va fii chiar foarte frig.A fost 500 mii.Si am luat papucei!!!!De fapt un fel de cizmulite,din catifea roz,brodate cu floricele,si inauntru captusite cu blanita.Iti vine sa le mananci.Aaa,si m-au sunat de la bijuterie,au venit cercelusii lui Bea!!!Sa vad daca mai apuc sa ma duc azi dupa ei.O sa pun poze si cu ei si cu ce am cumparat azi.
Am luat si pt bebelina,s-o spal,gel spumant de la Mustela.Meli parca tu folosesti de la Mustela.Sunt bune???Trebuia sa aleg intre Mustela sau Klorane,dar am zis ca daca pe Mustela am mers in sarcina,ii iau si ei.Mai incolo o sa-i iau ceva mai ieftin,ca nu vreau s-o obisnuiesc cu ceva scump,acuma pt inceput am zis sa iau ceva de calitate.Aaaa,si nu se gaseste pasta Petrini.Nici Garmastan.Am luat ceva pt fundulet tot de la Mustela,si o pasta Petrini ca doar una mai aveau.
Meli noi mergem des la Pulp Fiction!!!E buna papa acolo.De stiam ca mergi,veneam si eu s-o vad pe piti!!!Acolo lucreaza finul meu,Levi,cel blondut,nu stiu daca-l cunosti.

Vai cat am scris....

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel35+ Beatrice Alessia
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

fetelor, dar monitorizare nu putem face si separat?..spre ex am vazut ca la medstar au o camera pe care scria asa ceva.
deci, sa iti faca doar asta, nu si eco..sau se leaga astea doua?
eu ma gandesc cum sa fac..caci Fulga m-a chemat abia in 23..dc sa fac intre timp o monitorizare sau nu...eco nu as vrea sa fac..ca asa-s eu cu pitici pe creier. cu eco si cu microundele..nu prea le agreez.

35+ piticul Stefanut
AMR 5 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

victo tu cand preconizezi ca o sa va mutati?

mamicutza lui David
http://good-times.webshots.com/album/560900464EBTcPL?vhost=good-times&start=108

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Victo si pe mine m-a chemat in 22...

Kitzy va fii bine!!!!In curand o sa-ti spuna ce e!!!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel35+ Beatrice Alessia
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Va astept la CAP 22

Mami 12+ si Vladic (17.10.2006)
aproape major
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ramo-si eu folosessc de la Mustela.ai dreptate, sunt mai scumpe, dar am o prietena care a spus ca de la multe produse bebe-ul ei a facut alergie, in schimb Mustela a fost super ok.si asa am inceput si eu cu gama asta.si eu am folosit in sarcina tot Mustela.
Si mie imi place tare mult la Pulp Fiction.nu-l stiu pe Levi dupa nume dar cred ca stiu despre cine vorbesti.
Legat de hainite de botez, mie sincer nu-mi plac sabloanele.adica nu hainele conteaza cand botezi copilul ci momentul in sine...hainele prea putin conteaza.eh,nu conteaza, mersi de ajutor.
Noi avem si nunta de la biserica maine ca n-am facut numai cununia civila.asa emotii am.nu pt nunta sau botez in sine ci pt ca va deveni "oficial" si in fata lui Dumnezeu.pt mine tare mult inseamna. de asta am hotarat sa facem la mine, la reformati.sotul meu nu-i religios, pt el nu conta unde facem.o sa vina numai nasii de botez.hihi, noi asa ne-am sicasatorit de fapt la primarie.noi si nasii. nimeni altcineva. suntem mai ciudati poate...
na, ce m-a apucat povestitul...
va pupic
Meli

Mergi la inceput