Gravidute si mamici din CLUJ - 21

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

bex, da' daca tanti moasa tocmai iese din tura cand vii tu sa nasti si e ff obosita, oare mai e la fel ? cred ca tine si un pic de noroc chestia asta. nu ne-ai spus ce a zis nenea la control, cum esti? a fost mai dragut de data asta, sau tot grabit?

victo, si pe mine m-au sunat, au zis ca renoveaza, tencuiesc mi-a fost jena sa intreb daca a scapat cu bine mamica aceea. chiar sunt curioasa, pe unele din fete le-am cunoscut cat-de-cat, sper ca nu e vreuna din ele.
oricum, iti dai seama ca nu mai merg acolo. asta e, blocurile noi vin cu surprize se pare.

eu cu epidurala sunt pro, nu stiu daca stai cu sonda in tine sau nu, dar l-am intrebat pe dr, si a spus ca si el e pro, ca mai bine colaboreaza la expulzie cu o mamica mai putin obosita si disperata, decat cu una care a suferit nustiucate ore. si eu sunt si paranoica in general la medicamente, nu iau algocalmine niciodata, etc. din ce am citit, epidurala nu afecteaza bb, nu se absoarbe asa in sange, cum intra de ex. un no-spa sa zic, sau alte anestezice.

in rest, sunt de acord cu ripley sa punem mesaje mai putine dar mai concentrate, si sa intram pe chat pentru palavrageli, pt ca uite, lipsesti o zi si trebe sa citesti cate 15 pagini din urma.

imi pare rau ca alex a ajuns la cezariana, cred ca s-a chinuit putin, oare ce s-o fi intamplat? oricum, bine ca s-a terminat cu bine, felicitari pt bebica sanatoasa!

http://sheknows.com/pregnancy/ticker/pregnancy/pregtickers13-27-1194940800-0.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Io cu vasu pe calorifer fac iarna,da am zis ca nu va zic ca -s mai invechita
Replay asa si io tot din ala antic.care oricum e 130 lei acum.Ala electronic ajuge si la 100 euroi.Da nu merita banii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ramo eu mi-am luat de la Metro (de asta iarna) umidificatoare din ceramica (dragute, cu floricele pe ele) care se agata de calorifer. Sunt faine Ce putin mai ai, iubita, iti tin pumnii!

27+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Ramo eu mi-am luat de la Metro (de asta iarna) umidificatoare din ceramica (dragute, cu floricele pe ele) care se agata de calorifer. Sunt faine Ce putin mai ai, iubita, iti tin pumnii!

27+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mersi draga.O sa vad pana la urma daca va fii nevoie sa cumpar!
Nici tu nu mai ai mult!!!Ce repede a trecut timpul!!!Doamne ajuta!!!!Vai,ca deabia astept sa nasc,sa o tin pe bebelina in brate!!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel35+ Beatrice Alessia
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Cristina debridatul de la ce luna pot sa-l folosesc?cred ca mai tarziu...bonisan am incercat si cred ca de la el mia facut alergia aceea urata acum 2 saptamani.
am folosit acum sab simplex dar nu o ajuta cu nimic.

Meli o sa incerc si espumisan,sa speram ca nu face vreo alergie de la el.
azinoapte a dormit bine fetita sa trezit doar sa pape,cred ca a fost foarte obosita daca ieri a plans aproape toata ziua.

Pampers folosesc si eu,inca nu avem probleme,este adevarat ca nu am incercat altceva.

cu epidurala am nascut si eu la Gine1,initial nu am vrut sa fac dar dupa 17 ore de travaliu am ajuns la dilatatie1 am zis ca nu mai suport si am cerut sa mi se faca anestezie la dilatatie 4....dozarea nu prea mia facuto bine pt ca am ajuns la dilatatie 10 trebuia sa imping sa nasc si eu nu aveam aceea senzatie decat foarte putin,dar ma invatat medicul cum sa imping si in 10 min am nascut...este foarte important sa faci exact ce zice medicul,cand sa impingi si cand sa astepti pana la o noua contractie
oricum o sa te taie ...mai nou pe toata lumea taie preventiv,se vindeca mai usor decat o ruptura.

mai revin sa trezit Miruna.

LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3b53cdd38545f1ebd4376b&source=category&category_id=all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Diana, ai dreptate si m-am gandit si la asta...dar eu sper sa o prind sau intre ture sau chiar de garda, nu proaspat iesita...o sa mai vb cu ea si chestiile astea...

Dr a fost f ok, i-am zis ca vreau sa imi puna si pe 3D sa facem niste pozici inainte de a vedea originalul;) a avut chef, ne-a tinut destul de mult, l-am intrebat si eu de anestezie, a zis sa ma gandesc pana data viitoare cam ce vreau, el recomanda mai degraba cea peridurala, asa ca ma mai gandesc cu epidurala. carinutza e grasana, avea miercuri 2800, asa ca era multumit ca atat cat se ingrasase ea, atat si eu si nu a mai zis nimic de dieta...a zis ca el preconizeaza ca o sa nasc fix la termen, la cum am mers, placenta e gr1 si capul bbluseie jos de la 20 si ceva de sapt, dar nu e fix pe traiectorie asa ca mai are vreme.

io sincer is optimista, inca nu imi fac planuri de mers la spital, dara daca e sa fie, nu e bai a zis ca si daca s-ar intampla sapt viitoare nu e problema.

aici pozicile cu ea
http://good-times.webshots.com/album/560929130KTWnuL

http://community.webshots.com/album/560587841GLaQlo
Co35 +Carina
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

sal, acum am venit de afara e cam innorat dar e cald...

am primit un mesaj de la Alex si imi permit sa-l scriu findca reese din context ca e pt toate!

"Va multumesc tare mult la toate.Azi sunt mai oksi-s tare fericita ca o sa-mi vad ingerasu.va pup"

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Monicule, sincer as prefera sa trec prin cat mai putine dureri, dar nu stiu cat de 'profi' sunt medicii anestezisti ca sa ma pot baza pe ei 100%...si eu am probleme cu spatele, ca-ti ziceam io tie cu ceva vreme in urma... da sincer ma si apuca groaza cand ma gandesc la ore intregi de chin, fara nici o anestezie...[:((] nu stiu ce sa zic...

o sa vorbesc cu diculescu sa vedem ce zice si el...

pusici!

andreea si eric
http://bd.lilypie.com/WL1up3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

legat de epidurala-eu sunt foarte tare pro.m-am dus la nastere cu gandul ca voi naste natural in toate privintele(fara epidurala) . parerea mea ca durerile sunt super ok pana la o dilatare de 4 cm.-cel putin asa erau in cazul meu-dar dupa de ce sa le suporti daca ai posibilitatea de a te ajuta ?mie cam la 8 cm dilatare mi-a iesit efectul, deci am inceput sa...simt, hihi, dar tot era muuuult mai ok decat fara.o mica intepatura am simtit numai, cat mi-a facut anestezia locala inainte. si cateterul nu l-am simtit si nici nu m-a limitat la miscari.daca puteti, puneti. parerea mea. si cu ghinionul ca ramaneti cu dureri o vreme, durere de cap, si asa mai departe, nimic nu-i garantat. si eu am patit-o vedeti dupa nastere ca a ramas in mine placenta cu un medic despre care se spune ca e tare bun. deci se poate intampla si ghinion, dar nu va ganditi asa. pe mine m-a ajutat epidurala, si as mai pune si data viitoare fara nici o retinere.am simtit 3-4 saptamani locul ca o intepatura, dar e normasl.
Alex-bine ca ai scapat si mai ales ca esti fericita si optimista. de acum incolo te vei recupera si va fi bine.Felicitari!
mersi fetele pt magazine, am fost la Zorro si am gasit niste chestii tare dragute. adevarat ca mai scumpe, dar tare mi-au placut
pupici la toate
Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

ne-am intors si noi acasuca... ce harnicute ati fost!

raluca - te astpt cu vesti de la monitorizari! si eu trebuie sa merg marti!

gabriela - ce frumos ca va plimbati, pacat ca se schimba vremea....

legat de epidurala... hmmm.... deocamdata nu ma gandesc la asta, cred ca voi vedea la fata locului... sper insa sa imi amintesc de vaccinul pentru Rh negativ... acela se face imediat dupa nastere sau cateva zile dupa???

delia - ma bucur ca esti ok si ca bebita voastra nu se grabeste!

legat de scutece, eu am optat pentru pampers... cel putin deocamdata... mai incolo, vom vedea cum ne descurcam...

ramonella - pai nu era deloc scumpa tanti... sa imi pui o pila buna pe cand se intoarce!

o zi frumoasa! va pupicesc!

OanaAlina

bebele nostru scump si drag

Mergi la inceput