Gravidute si mamici din CLUJ - 21

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Soso, azi vara cand era cald, o lasam fara pampers si cam in 2 saptamani s-a prins cum sta treaba (deci numai pe la 1 an si 9 lunis-a maturat in privinta asta). kk in pampers n-a mai facut de pe la 9-10 luni (ca am pus-o pe olita la 7 luni) asa ca nu am avut de lucru decat cu pp

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Da, Meli, si eu sper sa nu apara. E linistita piti a ta?Vezi ca la noi, la mamici de Cluj cineva daduse odata o lista intreaga cu magazine de bebe. Imi pare rau ca nu am salvat! Faine haine mai sint la Patrik!
Oana, nu si-a schimbat obiceiul Sara. Dar are si ea dreptate, iesim la plimbare, nu la stationat! Intr-adevar merita tot un bebe! Mai mare fericire nu cred sa existe! Plimba-te ca face bine!Pupici!
Delia, ce mortala e Ana cu pasiunea ei pt muzica.
Raluca, ce ma bucur ca mai iesim impreuna, tare mi-a placut si mie, dar parka a fost prea scurt si nu am terminat toate povestile. Deci dau bip cand ne plimbam pe Campului. Numai sa nu nasti intre timp. Si daca nasti, foarte bine, ne plimbam si cu bb Mihai cand va fi momentul. Multumim de complimente, dar la cum arati acum, sint sigura ca nu ramai tu cu nici un kg in plus.
Bex, in poza nu apare moasa aceea, dar ca o descriere, e o tipa cam la 35 de ani, par negru si lung, subtirica. Sper ca bine am retinut ca in ce hal eram…Eu una tare incantata am fost de ea. Mai mult decat orice, in acele clipe ai nevoie de suport moral si ea mi l-a oferit!

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Antoni, unde stai? daca stai in manastur iti poty spune de un magazin, langa Big, unde sunt haine super bune, din bumbac si la preturi muuult mai mici decat cele din oras. I-am luat pijama cu 12 RON lei si flanela cu 13 RON.

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

fetele,

am o intrebare la cele care ati nascut deja la Stanca cu epidurala.

Ce parere aveti despre epidurala asta?? Te poti misca in timp ce ai acel cateter? poti umbla sau trebuie sa stai doar in pat? sunt medicii anestezisti de acolo destul de experimentati pentru a doza atat cat trebuie anestezicul, in asa fel incat mama sa poata la expulzie sa colaboreze cu el?

Astept raspunsurile voastre... sincer sunt intr-o mare dilema, daca are sens sau nu epidurala la nasterea normala..

va pup! o zi faina!

andreea si eric
http://bd.lilypie.com/WL1up3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Da, Meli, si eu stiu magazinul ala de langa Big. Sint hainute dragute si bune si nu scumpe!

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Fetelor voi ce cadita de baie aveti????Eu vreau sa-mi iau din aceea cu suport.Am vazut la Bebe Center.
Si umidificator ati luat????E cam scump,in jur de 3 milioane...Merita sa luam????

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel35+ Beatrice Alessia
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Merci, Gabi, cred ca m-a indus in eroare halatul verde...de aceea ma gandeam ca poate e tipa;) sper sa am o intalnire prealabila cu ea, sa fiu sigura care e:)

http://community.webshots.com/album/560587841GLaQlo
Co35 +Carina
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Ola fetelor..
Andreea io una nus tiu cum ii cu epidurala..io nici nu mi-am pus pr ca la ce am eu din start mi s-o spus ca nimeni nu risca.Pana la urma o fost bine.Era langa mine o tipa pe care o chinuiau ca nu putea sa-i puna cateterul.apoi alta care pove ca nu mai simtea nimic si dr ii zice asa impinga si ea nimic.in fine sunt si pareti bune si parti proaste.Acum cum nimeresti.Io una am exclus epiduraral din motive de sanatate da oricum o refuzam ca mi s-au explicat si rsicurile si doamne feri daca se intampla ceva rau cu bb sa ma blestem tata viata,
Dar repet sunt multe fete care au fost multumite.
Bun cu hainutele eu mai iau din Cora ca-s ieftine si musai de bumbac.Nu stiu daca-s de firma da pe mine nu ma intere asta.
Umidificator ramonelo nu tre sa-l cumperi acum.Pt unii bb e bun pt altii daunator.asta e un moft,Pe paracurs daca vezi ca in camera nu-i ok,e aerul usact atunci.Si in prealabil daca zice dr .
Sunt multe chestii care-s trebuie pe paracurs da si multe pe care le pui dupa dulap.Aaaaaaaaa..cantaru ala sa nu-l cumparati dati o gramada de bani si va aduce numa stres.
No va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

quote:
Originally posted by arghirmonica
Aaaaaaaaa..cantaru ala sa nu-l cumparati dati o gramada de bani si va aduce numa stres

Perfect de acord. Eu am avut un cantar din ala antic de balanta sibiu, am plans pe langa el cantarind fata care punea grame ca melcul, bine ca nu era destul de fidel incat sa fac si proba suptului pe el, ca ajungeam garantat la nebuni!

Ripley 38+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Monica multam de sfaturi.Deci nu iau,numai daca va fii nevoie.Totusi sunt 3 milioane.Oare un vas cu apa nu pot pune pe calorifer????
Cantar nici nu m-am gandit sa iau.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel35+ Beatrice Alessia
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput