Mamici de Martie-Aprilie 2008 (21)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Deci de la semnatura era... acum trebuie s-o refac...nu stiu...cu calculatoarele astea...nu ma pricep! Cand se vinde un pc la cate una ca mine tb sa i se dea si instructor

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Ieu nu ma mai joc am pus aseara o carutza de poze si acu apare numa una???, si de aichisha de la sv nu pot sa le pun pe toate ca nu ma lasa sa le atasez.

Simo , am zis si ieu , n-am dat cu

http://community.webshots.com/user/gbutucica/peoplerc

Giani 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Simo nu o sterge..Cred ca ai gresit pe undeva..Stai sa-ti trimit pasii care tre' urmati ca sa scrii Poze Luca-sau ce vrei tu..

[ url="aici scrii adresa web a albumului de poze" ]aici scrii denumirea pe care vrei sa o dai albumului[ /url ]

Sa scrii fara spatiile pe care le-am lasat eu in paranteze.Dupa ce o scrii..dai Vizualizeaza sa vezi daca ai reusit!

Ela.. in 16 sapt.!!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Nici ieu nu ma mai jioc, ca am ramas fara ticker ptr bb 2 si fara poze Luca si nu mai stiu cum sa fac

mami de si cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

http://good-times.webshots.com/album/559784481msrXLw?start=48

Cateva poze cu noi, daca doriti sa ne cunoastem :).
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ririan spune:

Bine v-am regasit fetelor!Eu nu prea am avut cand sa mai intru pe aici,am incercat aseara dar nu a mers forumul si astazi deja am vazut ca s-a ajuns la un nou capitol.Spre rusinea mea ,nu am reusit sa citesc din urma,dar promit ca am sa recuperez!Eu am fost iar sa-mi reciteasca calculatorul datele,dar a iesit acelasi rezultat si ca urmare am fost programata la amnio in data de 16.10.Am fost si la o morfologie fetala unde bebele parea normal dupa spusele medicului nu prezenta semne de SD,dar mi-a recomandat amnio ca sa nu ma chinui 5 luni si sa resimta si bebe framantarile mele.Cand facea morfologia am inceput sa plang vazand ce frumos este si cum se misca si mi-a trecut prin gand sa-l pastrez oricum!Este foarte greu ,si nu doresc nimanui sa treaca prin acest cosmar!Sper ca, CORY sa aiba un rezultat bun,si sper asta pt. toate mamicile care au probleme de acest gen!Voua fetelor va doresc in continuare sarcina usoara si bebei jucausi si va multumesc inca odata ca va ganditi si la noi cele cu probleme.Sper ca in curand sa impartim cu voi bucuria unui rezultat bun.MULTI!

http://good-times.webshots.com/album/560414507QMNnrC?vhost=good-times mamica de 3 fetite...si poate si de baietel?!

Mergi la inceput

Cum sa-ti apara Poze la semnatura:

Mergeti la Profil personal(in stanga paginii),iar la rubrica Semnatura-scrieti asa:

[ url="aici scrii adresa web a albumului de poze" ]aici scrii denumirea pe care vrei sa o dai albumului[ /url ]

Aveti grija sa scrieti fara spatiile pe care le-am lasat eu in paranteze!Inainte sa apasati Trimite,apasati Vizualizeaza-ca sa vedeti daca ati reusit!

Ela.. in 16 sapt.!!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Cred ca am reeeusssiiiit! Numai cu ajutorul tau Ella!!! Bine ca eu stersesem totul si am luat apoi din nou linkul cu poze dar treaba cu url-ul nu o tin minte...Si cred ca aici era buba desi eu nu facusem nik...url la mine era cu litere mari...retine, eu nu stiu cum s-au facut din mici, mari Mi-a mai ramas tickerul cu bb2

mami de si cu bb2
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Nicoleta Stafan seamana si cu mami si cu tati , taaaare frumosi sunteti.sa fiti sanatosi.

RiRian , iti urez multa bafta si domnul fie cu voi

Giani 18+

Mergi la inceput

Nico sper ca nu fac o confuzie..Acum mi-am dat seama ca te-am mai citit pe undeva pe forum-mai demult Credeam ca Stefu' e mai mic si m-am mirat cand te-am auzit ca vrei sa-l vada si baietii pe BB2..Acum mi-am dat seama ca ai un flacau in toata regula si sigur o sa priceapa care-i treaba!!Va tin pumnii pt. reuniunea de familie!!
Ririan suntem alaturi de voi!
Simo-gata-ai reusit!

Ela.. in 16 sapt.!!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput