Mamici de Martie-Aprilie 2008 (21)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Vad ca au aparut mai multe randunici pe crenguta in dimineata asta...va pup pe toate

simo - saracuta de tine, ai avut ceva bataie de cap cu mesajele, iar de tiker, nici eu nu reusesc sa mi-l pun sub nici o forma, nu stiu ce are, poate e si de la serverul lor, cine stie

clabuc - eu vineri acum sau luni ar trebui sa ma duc, asta in functie de cand primesc rezultatul de la TT, si o sa o intreb pe d-na dr care este cauza, dar tu nu ai vazut clar imaginea sau nu l-ai vazut pe tot bb si de asta ti s-a parut mai neclara?

nico - insanatosire grabnica lui Stefan, si incearca sa nu te mai stresezi ca nu e bine deloc, iar de eco, eu am facut in sapt a 6-a si a 7-a transvaginala iar in sapt a 12- a am facut abdominala, iar in poze esti o frumoasa si tu si ingerasul tau, sa fiti sanatosi

zozela - lasa ca nici nu ai sa iti dai seama cand o sa treaca timpul si la noi si o sa venim sa punem poze cu bebeii, nu cu burticile cum facem acum...iar de vis, eu stiam ca e numai unul ca l-am vazut la eco, asta doar daca nu s-au inmultit ca in vis :)), oricum a fost tare intrebarea, dar cred ca e subconstientul meu de vina, ca tati isi doreste mult tare un baiat, si eu as vrea baiat, dar as fi foarte fericita sa fie si fata, si uite asa ma gandeam eu aseara ca ar fi fost frumos sa am gemeni, dar fata si baiat, cred ca de aici si visul meu

gbutucica - saracuta de tine, si tu ai probleme cu calculatorul...oricum dimineata se vedea alta poza acolo, iar acum este alta din profil...

ririan - ma bucur ca ne-ai adus vesti si noua, pt ca ne gandim zilnic la tine si la cory, dar eu cred totusi ca bb al tau este sanatos tun, si totul este doar o alarma falsa, si sper sa va confirme asta aminocenteza si tie si lui cory si sa reveniti iar bucuroase printre noi...

16+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

simo - bravo, ai reusit si ti se vad si toate cele 3 pagini ale albumului. Ce-mi place mie la tine e ca zici ca nu te pricepi, dar pui repede in practica atunci cand iti explica cineva, eu de multe ori nici asa nu reusesc

16+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Fetelor..ce-o fi cu Naty??O fi plecat in honeymoon?!

Ela.. in 16 sapt.!!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Buna dimineata la toata lumea!

Serry_ann intrebai de masuratorile de la eco. Tu acum vei face eco morfologica? In trimestru 1, asta se face intre 12 si 14 saptamani, deci te-ai incadra.

Masuratorile sunt multe:
- cea mai importanta este translucenta nucala, asa cum ti-au spus si fetele - care trebuie sa fie sub 3 mm,
- lungimea osului nazal - iarasi importanta pentru depistarea Sindromului Down,
- circumferinta si diametrul capului,
- observarea fluturilor cranieni,
- observarea ficatului, stomacului, a maselor renale, a vezicii urinare,
- masurarea pulsului,
- observarea cordului (care trebuie sa fie tetracameral, si trebuie sa se vada si valvele in stanga si dreapta), pozitionarea si orientarea lui,
- observarea si masurarea membrelor inferioare si superioare - aici trebuie si sa vada daca sunt miscari prezente sau nu
- masurarea CRL (crown-rump-length) adica lungimea copilului de la cap la coada, si estimarea greutatii fatului
- masurarea coloanei vertebrale si observarea punctelor de osificare (ar trebui sa fie osificata in intregime)
- observarea coastelor si a inchiderii tubului neural (se uita la codita si vede daca e inchisa sau nu - spina bifida)
- tie iti masoara lungimea colului, si vede daca e inchis sau nu

Cam atat imi aduc aminte acum... Ma mai uit diseara pe foaia pe care am primit-o eu dupa eco, si daca a mai ramas ceva iti spun.

Randunici ma bucur ca v-au placut pozele mele. Va multumesc la toate pentru felicitari. Cele 2 au fost facute 4 D - adica 3D in timp real - pe film se vede incredibil!!! Insa am primit caseta VHS de pe cand era bunica fata, si dureaza pana saptamana viitoare sa pe trec pe un DVD. Dupa ce am DVD-ul final, o sa editez partea 4D, si va arat filmuletul.

Si acum hai sa vad cum arata semnatura cu coiosul meu

cu Victor (daca nu se transforma in Sanziana )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

quote:
Originally posted by Kya

cu Victor (daca nu se transforma in Sanziana )

Beeetooon!!

Ela.. in 16 sapt.!!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

ce bine ca merge forumul azi!
buna dimineata,randunici!va doresc o zi frumoasa si linistita.
inca nu am reusit sa pun pozele,dar azi sper sa reusesc.
acum ma duc sa citesc ca am ramas in urma.pupici

diana_g 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Simo, te rog sa lasi mesajelae tale cu nepriceperea ca spre deosebire de mine ai reusit si inca repede. felicitari. te bat daca mai spui o data ca nu te precepi.Uita-te la mine ca nu-mi iese pozele nici acu , stau de 2 zile .

Giani 18+
http://community.webshots.com/user/gbutucica?vhost=community

ieu vad toate pozele puse daca dau pe ghange picture, oare de ce ???? din dreeapta sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

incercam cu pozele?http://community.webshots.com/album/560918325GXDfpq

diana_g 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Randunici, ce greu a fost fara forum si implicit fara voi! E clar ca avem dependenta...

Zozela, e satenut Razvanel si asa sunt si eu natural! Ce frumos ne explici tu la fiecare cand avem cate-o problemuta si nu ne iese ceva la calculator! Cred ca o sa apelez si eu la sfaturile tale sa nu mai apara tot link-ul la poze.
Mult, mult succes maine la eco , abia astept sa ne dai vesti despre bebe si culoarea caruciorului bineinteles!

Simo, bine ca s-a rezolvat problema, ce ne-am face noi fara Zozela noastra draga!

Fetelor, multumesc tare mult de aprecierea la adresa lui Razvanel. E un dulcic intr-adevar si sunt asa mandra de el!

Pupici multi pentru fiecare randunica in parte!

CLAU 18+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Diana, se vaaaad pozele. Tare dulce burtica!

Mergi la inceput