Mamici de Martie-Aprilie 2008 (21)
Raspunsuri - Pagina 7
Clabuc spune:
Raluca , nu stiu exact cum sa spun cum am vazut la echo sau cum credeam ca-l voi vedea. Ti-am zis, doctorul mi-a aratat labuta piciorului (si era destul de mare si vizibila), caputul, manutele ..... dar era asa ca o materie vascoasa si nu se vedea asa de clar (alb pe fond negru; nici nu stiu cum sa ma exprim) si mi-a facut o poza cand mi-a facut echo endovaginala in care se vede, e mai mare decat la precedenta, dar nu se disting partile corpului la fel de clar ca la echo de 12 sapt. Oricum, nu vreau sa-mi mai fac griji ...
Multumesc mult inca o data (nu stiu daca i inteles ceva din balbaiala mea) si astept cu nerabdare ce iti va spune doctorita la control, mai ales despre tine si bb-ul tau si, daca nu uiti si despre ce am incercat eu sa-ti explic. Te pup mult si iti tin pumnii pentru controlul de maine sau luni.
Laly 15+
simonette spune:
Fetelor, chiar ca sunt deshteapta
Am reusit sa pun si tickerul....de una singura de data asta!
Ella, multumesc mult!
Merg sa vad poze...
mami de si cu bb2
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
zozela spune:
Bravo Dianaaa!!Esti o mamica frumoasa foc!!
Sarutmana Clau!Eu va simt gandurile bune-sa stiti!!
Simooo!!
Fug sa ma imbrac!Plec la o inghetata(pe vreme buna)cu fetelee!!
stolul!
Ela.. in 16 sapt.!!
Varsta mogaldetei
Photos
Kya spune:
Simo esti o randunica desteapta.
Ti-au iesit si pozele, si tickerul, si semnatura...! Ca sa nu mai zic de frumusetea aia cu ochi albastri!
vecino!
Kya cu Victor
A inceput o mare dragoste
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Observ ca nu mai apare sectorul din Bucuresti sub nick-ul din stanga. De ce oare? Si care mai e logica sa scrie de 2 ori bucuresti???
Am inteles ca sectoarele erau ca sa putem primi pe mail informatii personalizate din zona noastra - gen farmacii, spitale, magazine, etc.
Dar Bucuresti Bucuresti???
Kya cu Victor
A inceput o mare dragoste
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
diana_g spune:
am reusit,dupa multe incercari.dar totusi ceva nu e bine,deoarece se vad la fel cum zice GIANI ,doar daca dau change.important este ca le-ati putut vede si voi,asa ne cunoastem mai bine
CLAU-multumesc de raspuns.felicitari pentru baietel-e frumusel foc.
RIRIAN,CORY-capul sus,noi suntem alaturi de voi.multa bafta in continuare.
RALUCA-stai linistita,visurile nu inseamna nimic.am citit undeva ca in aceasta perioada e normal sa avem visuri ciudate si chiar cosmaruri.si mie mi se intampla la fel.
GIANI-multumesc de raspuns.stai linistita,cu pozele am patit si eu lòa fel.se cere rabdar.....
va multumesc tuturor pentru sfaturi si incurajari.sunteti cele mai tari.
diana_g 19+
simonette spune:
Doamnee!!! Stiti cat imi ia mie sa vad pozele cuiva??? Te dai cu capul de birou nu altceva! Nicoleta si Diana sunteti niste mamici f. frumoase! Stefan e un scump si ce de par avea la nastere!!! Sa fie sanatos!!! Diana ai o burtik frumusik foc,sa creasca maaare si nastere usoara!
Randunicilor, eu declar ca nu mai pot de mancarime de Va dau cuvantul meu ca tot timpul ma scarpin! Si omul nu mai poate de fericire...
Stiti ce face bb al meu? Ma trage de cordon...simt clar ca ma trage de cordon, de 2 ori mi-am dat seama de asta
mami de si cu bb2
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
mami_papatot spune:
neata randunici... haideti ca m-am chinuit o gramada sa scriu si pleosc, mi-a disparut fereastra ... acum evident ca nu mai pot scrie din nou pentru ca m-am enervat serios ...
in linii mari v-am citit toata saptamana dar nu's ce-am avut ca parca nu aveam nicio tragere de inima sa scriu ... am aflat si vesti bune, si unele mai putin bune, dar una peste alta m vazut ca am ramas unite ...
burtici frumoase, copii care mai de care, mamici sexoane (se stie cine, nene Iancule)...
eu am reusit ieri sa merg la analize (noroc cu madrelina care mi-a adus aminte de matusica asistenta ... asa ca facut ieri analize si astazi trebuit mers dupa ele, dar ma duc maine, ca sa ma prezentarisesc si cu frumos carton de prajituri , stiu eu de care, nu spui ca iar va curg balutele ... va stiu doar)...
ieri mai mult am dormit si am fost puturosica pentru ca nu aveam chef de absolut nimic ... am spalat cateva vase in sila, am mai ordonat pe ici pe colo , dar nooooooooo, slabut, sa nu va imaginati ca era totul sclipitor...
ce mi-a placut cel mai mult la ziua de ieri ... stateam intinsa pe canapea , cu manuta pe burtica si cum eram eu asa puturosica, am simtit ceva prin burtica ... de mai multe ori, dar alea pareau sa fie de la mancarica, pentru ca doar ce mancasem o supita ... dar la un moment dat am simtit asa, ca si cum o bula de aer ar fi iesit de sub apa, nu stiu daca intelegeti ce vreau sa spun, si in secunda doi aveam ochii plini de lacrimi ... nu stiu daca a fost chir bebe, dar mie asa imi place sa cred ...
mami_papatot 12+
http://community.webshots.com/user/mami_papatot