Mamici de Martie-Aprilie 2008 (21)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Caluclau am vazut poze, acum comentez: Razvanel al tau este un scump, dulce si fotomodel pe deasupra. Zici ca a facut curs de fotomodele (sau chair a facut)de in fiecare poza are un expresie anume.Este un scump si il pupacescSa va traiasca, sa fie sanatos si sa va bucurati de el, alaturi de bebe2, care sutn curiasa ce este???!!!!

Ela, la ce ora te duci la eco????
Ia uite ce-ti fac eu aici???.........galerie......ca sa-ti treaca emotiile si poate vii cu carucior

Delphin si eu te pup
Zici ca ai mancat raci cu ustruroi???Si mie imi plac foarte mutl dar am inteles ca nu avem voie chestii din astea si fructe de mare.

IRINA
+12

http://bd.lilypie.com/dWtmp3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Neata scumpele mele!
zi usoara si fara sedinte!!!

Stiu ca sunt daoare cu niste poze , pe care le-am promis, dar ieri am fo la 0 sedinta (3 ore , am crezut ca inebunesc , de dorul vostru) si cind am venit in berou surpriza..... mu mergea forumul..... probabil s-a impiedicat si la sv pe scari.
am tot incercat , dar in zadar. am ajuns acasa si disperata deschod calculatorul , dar site-ul tot nu se ridicase asa ca am renuntat intr-un final .

Ela , te rog sa ai rabdarica , mai e un pic ( ma rog...) pana sa intinzi si tu hainute , timpul trece re
pede.Iti tin pumnii azi la eco , si sa dea domnul sa fie f bine.

Diana , sigur a fost bb, si eu simt in unele zile mai multe miscari si in unele mai putine sau mai slabe, am intrebat medicul si e normal.

Laly, am cetit pe net ca la un moment dat bb-lul este acoperit cu o pielita albicioasa , pentru a se proteja ppielea lui in lichid.(sa nu aibe aspectul de imbatranire) si este posibil ca asta sa fie cauza pentru care nu ai vazut clar.M-am gandit sa-ti spun pentru a e linisti, stiu ca ti-au scris si alte randunici , dar am vrut si ieu....

Kya mult'am ca nu te-ai supa pe mine, pozele cu bb-elul tau sunt de pus in rama, superbe, sa-ti traiaasca !!

Simo , super tare mesajul tau (una-n truna , cum ar zice ardelenii)

Delphin merci de sfaturi , puiule

Serry , iti urez insanatosire grabnica(cum se spune la mine in Iasi), ma bucur ca esti un picushor mai bine. Referitor la masuratori Diametru capusorului, greutatea, lungime coloana, si mai multe , dar crede-ma ca nu le tin minte , stiu ca am discutat pe tema costelor , ca se vedeau foarte bine la eco si eu l-am intrebat pe dr. de ce e bb-le asa de slab de i se vad coastele, bine inteles ca a ras cu lacrimi. bafta la eco pt cand te duci.

Clau stiu ca sunt datoare , acu sa vaz daca poci ca nu stiu cum sa le aduc aicisha. Razvanel al tau , ochii sunt un pic mai alungiti in rest este Clau in miniatura , foarte frumosi sunteti , sa fiti sanatosi

se pare ca tre sa-mi spuneti, nehe numi iese

pupici
sa vad daca reusesc
http://community.webshots.com/user/gbutucica/peoplerc

Giani 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineatza! br / Doamne!!! Ce rau e fara voi!!! Am crezut ca inebunesc pana s-a reparat forumul! Mai faceam ce mai faceam si tzup la pc sa vad daca merge, si el nu mergea [ pc] br / Bine v-am regasit! br / br / Vaaaii! Ce frumos este Razvan!!! Ce cohi migdalati are!!! b Clau /b felicitari!!! Seamana cu tine!! br / br / Simo,mami de Luca si 19 cu br / br / a href= http://www.flickr.com/photos/12117325@N08/sets/72157601659825817/ target= _blank http://www.flickr.com/photos/12117325@N08/sets/72157601659825817/ /a PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Neata randunicilor!

Clau, ce Razvanel-bombonel ai. E o dulceata de copil! Sa va traiasca!

Giani, multumesc pentru raspunsul tau, dar mai ales pentru faptul ca vrei sa ma linistesti. Inca o data realizez cat de importante sunteti voi pentru mine si cat de mult conteaza sprijinul si sfaturile voastre.
Daca mai aflati ceva, astept informatiile de la voi.

Va pup mult pe toate si acum ...... trebuie sa ma intorc la treaba.

Laly 15+

Mergi la inceput

Nu stiu ce se intampla cu mesajele mele br / Daca poate sa ma ajute cineva ...pleeeeaseee!!! br / br / b Raluca /b , nu sunt complexata deloc, fac doar glume la adresa mea, de cand ma stiu! Asa sunt eu! br / br / b Ella /b Doamne Ajuta azi la dr......sa ne aduci numai vesti beeetton! br / br / Simo,mami de Luca si 19 cu br / br / a href= http://www.flickr.com/photos/12117325@N08/sets/72157601659825817/ target= _blank http://www.flickr.com/photos/12117325@N08/sets/72157601659825817/ /a PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Simo, m-au inebunit si ochii albastri a lui fiitu'
va inebuni fetele sunt sigura
Incearca sa restartezi calculatorul , e am avut o situatie asemanatoare intr-o zi , cand v-am spus ca mi s-au inversat tastele .
tam restartat si gata!!!
Giani 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Raluca, iti multumesc mult de tot pentru raspunsul dat si, te rog eu, cand mergi la control, sa intrebi daca e normala chestia asta (sa nu se mai vada faorte clar) ca, pana la urmatoarea echo (pe 17 oct, la Iosup) astept cu nerabdare orice parere si raspuns in legatura cu asta.

Gata, acum chiar ma apuc de teraba!

Laly 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut, randunici.
Am vazut poze cu voi, care mai de care mai frumoase sunteti! Va arat si eu poze cu mine dar inainte de bebe, ca acu nu prea am de ce sa ma pozez ca burtica abia daca se vede...
Stefan al meu este racit, iarasi, astept de aceea week-endul cu infrigurare ca sa il pun pe picioare... nu stiu cat mai rezist in stresul asta. Insa sambata ma intalnesc iar cu bebe la eco, sper sa fie totusi abdominala, ca vreau sa il vada si baietii mei.
Va pup pe toate si va doresc o zi buna.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ralu sigur a nascut-pt.ca EL intindea hainutele nu EA!!Cat despre vis..esti sigura ca nu-s 2?!!
Fetelor-eu maine ma duc la eco!Ma termina timpul asta care parca se incapataneaza sa treaca iiinnnceeettt dee tttooott..
Sarutmana de galerie Irina!Brrr..am fluturi in stomac deja(si la cap)!
Giani!Linkul il aduci cu copy/paste!Apasa Vizualizeaza-inainte sa trimiti mesajul ca sa vezi daca ai reusit!Mai apoi..te invatam si cum sa-ti apara doar Poze(de ex.)-daca vrei!
Simooo!!
Ia vezi tu ce vraji ai facut,de-ti apar asa mesajele..Cred ca de la linkuri se intampla..

Ela.. in 16 sapt.!!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Ce restart muica??? Nu-i de la asta ca de ieri face asa Normal ca l-am oprit peste noapte
Mi-am sters toata semnatura sa vad daca de acolo e

BB2

Mergi la inceput