Mamici de septembrie-octombrie 2007 (91)
Raspunsuri - Pagina 9
tzuc spune:
Nu am reusit sa citesc nimic din urma....abia ma pot conecta prin modem la net...sper sa recuperez cu cititul.
Am ajuns acasa sambata cu Maria Diana, am nascut natural fara nici un fel de anestezie, doar un Mialgin, mi s-a rupt apa acasa la ora 20.00 si la 1.40 am nascut. A fost mai usor decat m-am asteptat..asa ca fetelor nasteti natural si nu va fie frica...eu dimineata la 6 eram in piciare si ma plimbam pe hol, am fost la BB.
Despre BB va zic a stat la incubator 3 zile, s-a nascut cu circulara si s-a adaptat mai greu, acum este bine..papa exclusiv san..si deja am inceput cu colicii noaptea ne dau de furca..dar ne descurcam...
A avut apgar 9 la nastere si 8 la 5 min.
Va pup pe toate si puiutii cu mult drag
36s fix (21 sept), Maria +? cu codite
"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha
alina.clau spune:
Buna,fetelor!
Felicitari tutror noilor mamici1Sa va traiasca bebeii!
Bebita mea e mai cumnte acum.Cred ca a lasat-o colicii.Avem insa alta problema:e constipata rau!Nu iese decat la 2 zile si atunci cu supozitor desi o alaptez doar la san.S-a mai intamplat cuiva asa?
Am pus si eu niste poze cu minunea mea!
va pup!
alina+ANDRA MARIA
slippers76 spune:
Maaaama, ce liniste pe aici!
Am si eu un pitic pe creier si incerc sa-l omor: lui Vald nu i s-a umflat/inrosit vaccinul de pe manutza. E vizibil, insa tin minte ca la Miruna se inrosise, facuse scoarta si s-a vindecat in foarte mult timp. O fi vreo problema cu vaccinul? N-o fi fost bine facut?
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad
sim_stoian spune:
Buna dimineata la amiaza
Am dormit pana acum precum purceii si daca nu ne suna pediatra probabil mai dormeam. Asta-noapte a fost prima noapte fara masa de la ora 3 Cred ca secretul e plimbarea de aseara de la ora 7. Asa ca diseara prestez iar. Am avut o criza de colici urata ieri, de am sunat-o si pe dr si pt ca nimic nu l-a calmat l-am scos in marsupiu la plimbare. Acum papa si o sa ne pregatim de iesit in parc. Ceciliaaaaaaaa, unde esti? Ziceai ca vii si tu.
Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste
alina.clau spune:
Scuze nu prea stiu cum sa fac sa se si vada!
http://good-times.webshots.com/album/560929740KFSaSJ
Sper sa mearga acum!
alina+ANDRA MARIA
alina.clau spune:
Am uitat sa va spunem ca am luat f.bine in greutate!In prima luna am luat 1,400 kg si suntem f.bucuroase!
alina+ANDRA MARIA
valentina_22 spune:
quote:
Originally posted by mihaStroescu
Buna Mamicilor, Gravidutelor si viitoare Gravidutze!
AMR = 23 zile javascript:insertsmilie('')
ups
Toata sarcina am asteptat momentul asta dar acum imi dau seama ca mai e putin si mi-e un pic cam frica.... Daca nasc noaptea doctorul meu nu va veni si nici epidurala nu primesc asa ca...
Dar va scriu cu alta problema: din ce mai stiti voi, ar trebui sa trimit motanelul de acasa ca vine BB? De vreo 2 luni toata familia numai despre asta ne "sfatuieste" ca trebuie sa dispara, ca lasa par, ca se imbolnaveste copilul, ca face astm... Noi il iubim enorm pe motanel care e ffff cuminte, dragastos, sanatos, jucaus, toata viata ne-a facut-o mai vesela si mai frumoasa...singurul lui pacat e parul, na ce sa-i faci, sa-l tund cu masina de tuns?
Chiar tb sa ne despartim de el? Eu nu concep inca in mintea mea viata fara motanelul meu Doro
Astept sfaturi de la voi!
Va multumesc si sarcini usoare si mai ales curaj pentru o nastere usoara!!
36+
Depinde acum de fiecare.Pana a facut fata un an, am locuit la soacra mea care are o mandrete de pisica, ingrijita mai ceva decat noi si totusi inca de cand ne-am mutat au inceput problemele cu fata, tot felul de iritatii. O feream cat puteam de par , nu o lasam in camera fetii si totusi la 11 luni, dupa puseuri inexplicabile de urticarie, i s-a pus diag de toxocara. Am tras mult pana s-a vindecat. In concluzie oricat imi plac animalele de companie nu m-as mai risca la inca o experienta de felul asta. Asta este parerea mea, dar daca ai spatiu si tii copilul cat mai departe in primele luni nu ar trebui sa fie o problema.
38 s +
si Alexandra-Nicloleta (27.02.2004)
valentina_22 spune:
Gata fetelor, imi venii si mie randul. Desi am termenul 20-23.10, doc mi-a hotarat soarta. Sapt viitoare pe 10 ne internam si a doua zi, avem operatia de cezariana. Asa se pare ca este cel mai bine pentru bebe. Deci daca totul merge bine imi voi tine bebelusul in brate pe 11.10. Cea mai nasoala treaba este ca nu voi putea alapta. Sub nici o forma nu ma lasa, iar sanii mei sunt ca 2 pietroaie mariiiii. Sa vezi chinuiala dupa. Cica trebuia sa fac o analiza de determinare anticorpi trombocitari, dar care nu se face la noi in tara si in concluzie decat sa-i fac rau lui bebe.... trecem pe formula. Acum lenevim si ne pregatim de ultimile pregatiri. As vrea sa anunt si eu marele eveniment din familia noastra, dar nu stiu cum sa dau de voi,nu am acces la mail-ul comun. Poate se indura cineva si ma sfatuieste si pe mine ce trebuie facut.
38 s +
carpatina spune:
quote:
Originally posted by valentina_22
Gata fetelor, imi venii si mie randul. Desi am termenul 20-23.10, doc mi-a hotarat soarta. Sapt viitoare pe 10 ne internam si a doua zi, avem operatia de cezariana. Asa se pare ca este cel mai bine pentru bebe. Deci daca totul merge bine imi voi tine bebelusul in brate pe 11.10. Cea mai nasoala treaba este ca nu voi putea alapta. Sub nici o forma nu ma lasa, iar sanii mei sunt ca 2 pietroaie mariiiii. Sa vezi chinuiala dupa. Cica trebuia sa fac o analiza de determinare anticorpi trombocitari, dar care nu se face la noi in tara si in concluzie decat sa-i fac rau lui bebe.... trecem pe formula. Acum lenevim si ne pregatim de ultimile pregatiri. As vrea sa anunt si eu marele eveniment din familia noastra, dar nu stiu cum sa dau de voi,nu am acces la mail-ul comun. Poate se indura cineva si ma sfatuieste si pe mine ce trebuie facut.
38 s +
Valentina, am incercat sa-ti dau mesaj privat cu ceea ce e de facut pentru accesarea contului comun de email. Deocamdata nu merge, probabil va functiona maine. Daca nu primesti maine mesaj de la mine, te rog sa-mi reamintesti..
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Fetelor.. pe mine m-a coplesit sentimentul de mama... ascult un cd al lui Tudor Gheorghe care se numeste Diligenta cu papusi.. si plaaannngggg.. de bucurie cred... Ce CD frumossssss
"Mama coace paine
Soare in ferestre
Soarele e unul
Mama una este"
uite si poze cu dulceata nostra http://picasaweb.google.com/carpatina.be
Mami de Ioana (27.09.2007)