Mamici de septembrie-octombrie 2007 (91)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Annisia, eu pe baiatul mic l-as smotoci oleca, dar al mare e si el vinovat pentru silueta distrusa.

Luy, multumesc. Ce bine cu fetita cuminte ca a ta, ptiu sa nu o deochi.

Gata, noapte buna, urmeaza baita, papa si nani. Pentru toti sper!

PS I-am dat niste sms disperate lui tati ma devreme, ca m-a sunat saracul de cum a aterizat avionul, inainte sa se dea jos. Ca aia pe care ii bomban eu ca isi deschid imediat telefoanele si vorbesc. Si vad ca ma suna iar. Sa il linistesc ca inca sunt intreaga si nu i-am maltratat copiii. Pupici.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Rox, eu ma duc fix cu cateva zile inainte sa-mi iau toale. Daca ai incredere in gusturile mele, stai linistita ca vei avea ceva dragut de imbracat la botez... Chiar si asa dolofanele cum suntem noi. Trebuie sa gasesc eu ceva interesant. Numai ca eu mi-as cam lua ceva mai de ocazie, nu stil office cum cred ca ai fost mataluta la Alex la botez.
Daca nu te descurci cu biserica te ajut eu, numai ca nu iti pot aranja decat la bisericile militare (Academie si Ghencea). Eu il botez pe nea la Ghencea, pe 19 oct. Judeci ca si eu o sa arat ca mamarea... asta-i viata!!!

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna si de la noi
la mine nu a mers netul, apoi site-ul

felicitari proaspetelor mamici si bun venit bebeilor

am reusit sa citesc din urma si am vazut ca aveti poze noi cu niste bebei superbi , sa va traiasca si sa va faca viata o poveste

noi suntem bine, am fost la ortoped marti si nu are bebelina nici o problema , mergem sambata la controlul de o luna sa vedem cat a crescut

poze
Marta si Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

De draci, ma duc sa mai halesc ceva... Mi-a facut mama un bax de galuste cu prune. Mare greseala!!! Am mancat ca prostu asa... in nestire... E desertul meu preferat...

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by valentina_22

Multumesc carpatina, am primit mesajul tau si am rezolvat problema.

38 s +
si Alexandra-Nicloleta (27.02.2004)

Pentru foarte putin! Bafta.. si sa ne trimiti vesti bune!

Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Roxana draga, nu stiu cum mai faci fata , ca eu am un bebel cuminte, plange numai de foame si tot sunt franta, abia mai reusesc sa fac cate ceva prin casa

Annisia nu te mai necaji atat pentru silueta, o sa ca inainte in cateva luni, esti o mamica frumoasa
eu cand incep sa-mi plang de mila, ma trimite sotul la Miruna sa vad ce minune am facut si ma consolez repede, si-mi zic ca merita toate sacrificiile de pana acum

poze
Marta si Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Va multumesc tuturor pentru aprecierile la adresa Ioanei. [Pup]

Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

am gasit si noi in sfarsit restaurant pentru botez, o sa il facem pe 3 noiembrie, mai treb sa vedem de biserica, in weekend ne ocupam si de asta

azi am iesit in parc si m-am intalnit cu alina.clau care are o fetita dulcica foc

[Sim] am si eu girafa de la lamaze si am curatat-o cum a zis Annisia si am clatit cat am putut iar la sfarsit am frecat bine cu un prosop si e ok

poze
Marta si Miruna

Mergi la inceput

am plecat la somn, pupici si o noapte usoara cu bebei linistiti fara colici

poze
Marta si Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Acuma citesc din spate. Mai fetelor...!!!
Ma facetzi sa plesnesc de placere si-l scap pe Michael acuma!
Annisia, hai no, ca nu-i chiar asa. La 83 kg am si eu ceva eforturi in fatza, pana ajung iar la frumusetzi nerotunde...
Sim - acuma doar burta mai e betooon (spre vacuumarea si disperarea lui BB) dar ma ambitzionez eu dupa aia.
Ce super jucariile lui Stefan!!!
Slippers, pup you too!
Pe chestia asta bag imediat o sesiune foto, asa, ca de intrata-n sapt 41, sa ma mai imortalizez bine-umflata.
Daca tot nu m-am dezumflat azi, la termenul mult asteptat... dupa aia oricum plang cot la cot cu Maruntzika si Annisia - dar ne mobilizam noi, fetelor!

Carpatino, ma bagasem asa de bine pe felie cu Ioana, si tu... (parca o data ma dedam eu la a ta - stii cum e, fum fara foc nu iese, stia Teodora ceva!) Bineintzeles ca pe domnisoara lui Amar o intalneste la Paris, cum ziceam cu Amar, dar, stii cum e tineretul din ziua de azi...! Sa-i lasam pe copii sa decida.

Piciulika 40+ Michael
www.flickr.com/photos/10474507@N06/sets/72157602122148487/detail/?page=4" target="_blank">In saptamana 40

Mergi la inceput