Mamici de septembrie-octombrie 2007 (91)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Imi vine sa urlu, astea sunt orele critice la noi. Noroc ca Alex e mult mai cuminte si se mai culca si singurica nu doar cu mine ca inainte ca altfel preferam sa fiu la balamuc. Si asa trebuie sa stam putin doar noi si nu cu BB care urla si cand sunt singura cu ei il las sa urle vreun sfert de ora la el in camera. Nu mai pot.

Mai nene, ce are nene la ora asta de plange asa? Mancat e, schimbat e. picaturi de burta a luat, nu partaie, nu se strange de picioare. Imi vine si mie sa plang pe langa el. In cazul fericit (adica acum) adoarme putin leganat in scoica sau macar se linisteste acolo. Altfel mai exista cazul mai putin fericit dar tot bun in care adoarme plimbat. Si regula generala ca urla oricum.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Offf se foia.../Imi e si rau, ma doare capul, am o presiune in tample ca la tensiune mare si ma ia cu calduri si lesin.

Ana, eu zic sa nu te ingrijorezi. Alex avea exact ca Vlad. Andrei are diametrul putin mai mare, dar tot asa e. Eu am patit asa ca bebelus, ma refer precum Miruna insa mult mai mult timp si mai rau, si mama a avut mare bataie de cap. Cica nu e bine nici asa, si a umblat saraca sa imi faca nu stiu ce teste pe la sectia de TBC. Pana la urma a fost doar o reactie mai puternica. Dar eu zic ca la Vlad e normal, numai ca prima data a fost altfel la voi si compari cu Mirunica.

Rodica, eu calculez greutate de la nastere. Cat despre bubite, asa a facut si al meu pentru ca doarme numai pe burta si se freaca de pat pe unde transpira.

Valentina, nu am auzit sa nu fie vaccinul, la noi nu au fost lipsuri, insa nu il mai fac ei imediat dupa nastere ci asteapta sa se stranga minim 7 copii.

Betty, eu stau prea departe.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Roxy, Roxy... ce mai tragi si tu cu grasanul tau... La mine e suficient sa il prind de o manuta si se linisteste automat. Daca e cu ochii deschisi si ma apropii de mocuta lui incepe automat sa rada. Mai e varianta cu mangaiatul pe fatuca, daca e cu ochii inchisi cand oracaie... Astea sunt solutiile care functioneste la noi pentru datul din plans in ras...

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Ana, pai tu stii cat a fost scaderea fiziologica? De ex la Andrei am stat 4 zile in maternitate si am vazut cam cat a scazut. La Alex doar 2, si cand am ajuns acasa si nu aveam san a scazut mult de tot. Eu m-am raportat la greutatea de la nastere, cel putin el atat avea si la 2 saptamani. Ca primele 2 saptamani era o ameteala.

Tzuc, te referi cumva la Engerix B? Alinus, la noi in maternitate era vaccinul si scrie doar AHB pe carnet. La 2 luni ii fac Engerix pediatric cum zic fetele si il cumpar eu.

Maruntzika, nu te necaji cu silueta, nu poti slabi asa imediat. Si chiar daca nu ai alapta esti slabita dupa sarcina si nastere si nu merge o dieta severa. Ai putina rabdare. Inteleg prin ce treci, toate avem senzatia asta. Eu cat stau pe acasa sunt ok, numai sa nu trebuiasca sa ies si caut ceva de imbracat in dulap ca ma ia si pe mine depresia. Dar incetisor o sa imi revin. Mai neplacut ca voi arata tare rau la botez...dar asta este. Sper sa imi gasesc haine.

Annisia, gasit toale pentru botez?

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Annisia

Roxy, Roxy... ce mai tragi si tu cu grasanul tau... La mine e suficient sa il prind de o manuta si se linisteste automat. Daca e cu ochii deschisi si ma apropii de mocuta lui incepe automat sa rada. Mai e varianta cu mangaiatul pe fatuca, daca e cu ochii inchisi cand oracaie... Astea sunt solutiile care functioneste la noi pentru datul din plans in ras...

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mi-am luat deja portia de ras si "ng" pe seara asta, asa ca ma tratariseste cu scandal. Nu se linisteste usor deloc, saracul o avea o suferinta. Cand plange de alint ca vrea companie merge si cu vorbitul sau luatul in brate, dar uneori nu merge nimic. Asa ca ma gandesc ca atunci o avea omuletul o durere, un necaz.

Insa e tare greu cu el urland. In plus mai am un copil cu nevoi, trebuie spalat, hranit, culcat. Azi mama denaturata am lasat-o sa bage budinca la greu si bomboane Raffaelo. Pai e normal? De la 6 cand vine fata si pana ii culc e ca la nebuni. Nu stiu pe care sa il linistesc, cu care sa vorbesc, cui sa ii duc mancare si pe care sa il sterg la fund.

Zi mai bine de toale...sa ma mai destind si eu.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by mihailescu teodora
In rest mi se par mult mai faine conditiile din Municipal si CFR 2,in special dpdv al sectiei neonatologie,nu e indolentza si nesimtirea din Elias!

Daaaa? Ia intreaba-o si pe Roxana...

Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Apropos de botez, am fost la biserica si am stabilit totul (la Biserica Rusa/Studenteasca de la Universitate). Deh, acolo ne-am cununat, acolo am botezat-o pe Alex si acolo imi place. Totul bine si frumos, pana ma suna parintele ca asteapta nu stiu ce aprobare de constructie de la primarie si daca o primesc pana in botez se inchide biserica si nu putem face acolo.

Acum nu stiu ce sa fac. O sa incerc sa mai gasesc o solutie de rezerva, sa mai vorbesc unddeva. Insa daca se poate la Rusa prefer aoclo si le trag clapa celorlalti, ceea ce nu e frumos. Nici nu stiu ce sa fac...sufletelul meu tot la cea de la Universitate vrea.

In plus e aiurea si cu ora, ca daca nu reusesc sa fac programare la ambele la aceeasi ora, nu stiu cum sa pun restaurantul. Si uite asa...

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Roxana, uite de la noi un si o , offf ce mai patimesti si tu...
Emma, bebe este foarte frumos, iar pozele... o incantare ! Imi place la nebunie poza aia cu "tata fericit"
Vazut si poze de Tudor, gandacelul lui Urmy...
Ca sa nu mai vorbim de Ioana, trandafiras de carpatina... Avem numai fotomedele aici, la odiseea noastra !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carpatina

quote:
Originally posted by mihailescu teodora
In rest mi se par mult mai faine conditiile din Municipal si CFR 2,in special dpdv al sectiei neonatologie,nu e indolentza si nesimtirea din Elias!

Daaaa? Ia intreaba-o si pe Roxana...

Mami de Ioana (27.09.2007)

Eu i-am zis ca ii dau bataita. Auzi la ea neonatologi buni in Municipal...ptiu...I-as rupe mana aluia de a fost la nastere si l-as smotoci bine de mana aia sa vad daca se simte bine.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Marunzika ce draguta e camera Yannisei!!! Ma asteptam sa pictezi mai mult, dar e super si asa. Printesa de pe perete e opera ta sau e colant??
Auzi, de la ce ziceai ca vine numele de Yannisa???
In legatura cu kilele si toalele... Offf, offff, mai, mai.... Vrei sa ne luam de mana???? Eu ma simt oribil... Ma inchid in baie si plang, ca sa nu ma vada Bogdan. Azi eram aplecata prin baie si intra el - ce faci Grasule, ma intreaba?? Ai vazut-o pe Anemona (asta sunt eu in lumea reala), mai locuieste aici, ca mi-e dor de ea???? Vaiiii, am incercat o gluma, pentru salvarea aparentelor si m-am dus in baia mea ca sa pot musca peretii de durere... Am ajuns sa arat mai groaznic decat mama, la 57 de ani... Stiu iubita ca e teribil de greu. Stiu ca psihilicul nostru e la pamant. Eu ma tratez cu strans baiatul in brate si pupat tot tot sau cu giugiulit baiatul cel mare. Noroc ca fi-miu nu poate sa o rupa la fuga, iar B cred ca spera si spera si iar spera. Imi e asa de ciuda ca il dezamagesc...

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput