Mamici de septembrie-octombrie 2007 (91)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Rodica, cresterea in greutate se socoteste de la scaderea fiziologica, adica de la greutatea pe care a avut-o la iesirea din maternitate. Si la doua saptamani al tau a luat super in greutate.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

Mamicilor, stiti cumva cum se numeste vaccinul antihepatita B, ala de se face bblusului in primele 24 h de viata?

Alinus_25 intradevar are o denumire alta decat AHB, nu-mi mai amintesc, sa ceri de la farmacie ca stiu cre anume trebuie si sa specifici ca ai nevoie de "doza pediatrica" nu fim panicata, vaccinul se face in 7 zile de la nasterea lui bb. eu a trebuit sa-l cumpar si abia l-am gasit, spitalul nu-l avea si am cautat de am innebunit prin tot orasul ca vroiam sa-l fac inainte de iesirea din spital.

nastere usoara si BB sanatos iti doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by urmychance

quote:
Originally posted by aeperju

pozici noi cu Andrei:

http://community.webshots.com/album/559900319NjkeAH?start=60

emma

ce bine aratati,...super pozele, iar Andrei e tare frumos.

http://picasaweb.google.com/urmychance/TUDOR

iubirea mea - Tudor Constantin

multumim

emma

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxana_G

Emma, Andrei este un baiat foarte frumos, m-a si cucerit.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

multumim frumos!

emma

Mergi la inceput

Multumim Sim!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

quote:
Originally posted by alinus_25

Mamicilor, stiti cumva cum se numeste vaccinul antihepatita B, ala de se face bblusului in primele 24 h de viata?

Ups! fix 39

Se numeste Engerix B (cel de la Glaxosmithkline). Ar mai fi si Euvax

Mad, mamica de www.flickr.com/photos/9465085@N07/?saved=1" target="_blank"> Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Si cum a zis si tzuc: cand il cumparati sa cereti Engerix pediatric.

Mad, mamica de www.flickr.com/photos/9465085@N07/?saved=1" target="_blank"> Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Ana, multumesc pentru explicatie, ma bucur sa aud asta, doctorita mea chiar nu m-a intrebat nimic de greutate, nu stiam daca e mult sau putin.

Rodica Darius Filip
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

quote:
Originally posted by betty78

Nu am mai intrat de mult....raportez niste zile de cosmar.....cu crize de colici f violente, plansete cu orele fara oprire, iar in cele din urma diaree la bebe. Saracutu a facut kk de a trecut si de pampers si s-a murdarit pana la gat. Iar cand am crezut ca a scapat, dupa 2 zile, au aparut crampele la mine si uite asa a fost randul meu sa stau cu ceaiuri de menta, etc

Betty, acuma vin de la clinica si mi-a spus moasa sa nu cumva sa beau nici acuma (inainte de nastere) ceai de menta - opreste lactatzia. (Sau o diminueaza, depinde de cantitate.)
(La mine era vb de raceala: ca nu ceai de menta sau salvie pentru gat, ca sa nu o busesc cu lactatzia dupa.)
Asa mi-am adus aminte de necazurile voastre si am intrat derekt pe forum ...

Piciulika 40+ Michael
www.flickr.com/photos/10474507@N06/sets/72157602122148487/detail/?page=4" target="_blank">In saptamana 40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

quote:
Originally posted by Sabina

PS ma e cineva asa de amarat dpdv silueta ca mine? mie imi vine sa plang pe strada cand ma vad in vitrine,serios.Sunt trista rau.

Eu sunt amarata rau si-mi vine sa stau numai ascunsa; i-am spus sotului sa scoata oglinzile din casa pt cateva luni bune. Am incercat sa-mi cumpar o pereche de jeans dar in magazin sunt luminile atat de puternice si oglinzile maaari ca m-am vazut si mai mare decat sunt si m-am lasat pagubasa. Cred ca sunt cam deprimata pe treaba asta si stiu ca nu pot tine dieta ca alaptez ( alaptatul in stilul meu si al mogaldetei mele, adica ziua tzitzi + restul laptele meu din sticla, noaptea direct laptele meu din sticla si completare cu praf daca nu se satura). Mi-a spus pediatra ieri ca nu am sa pot alapta mult din cauza ca bb nu suge cum trebuie la san si cu pompa ....asta e 3 luni sa fie si ma bucur.
Felicitari tuturor pt bebei, am vazut poze cu bebei minunati.
Bafta burticilor si nasteri usoare!

YANNISA MILENA
24.08.07

Mergi la inceput