Mamici de septembrie-octombrie 2007 (91)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna si de la noi dupa cateva zile de absenta,nu a mers net-ul

Noi suntem bine, am fost la dr azi, bebe a luat 800g in 3 sapt ceea ce zice ca este f bine, mie imi era frica ca nu mananca suficient, mai ales ca cere din ora in ora.... cica este un fomist....hihi.
Ce ma ingrijoreaza este ca a iesit pe ploape la bebe ceva rosu, ne dam cu canamicina de 2 zile dar nu trece, dr a zis ca este ok, dar nu m-a lamurit de la ce este.....ne-am luat cu alte intrebari si nici eu nu am mai insistat, aveti idee, ati patit asa ceva??

Azi am iesit si noi in parc, mi-am facut curaj sa conduc, deci Sim cand ne vedem si unde?am inteles ca maine nu......

nu am apucat sa citesc din urma, banuiesc ca mai avem bebici si mamici care si-au vazut puiutii, deci FELICITARI MAMICI SI BUN VENIT BEBICILOR.

scuze de greseli am scris cu o mana, bebe atarna de tzati....

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/user/cecilialata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Urmy, nu prea pricep eu cum vine adancitura, de aceea nu raspunsesem din prima. La al meu era o ridicatura si o adancitura. Normal ca ajung si eu buricul spre interior ca si noi.

Ana, pai nici la Andrei nu e mult mai mare, nici nu stiam ca trebuie sa fie asa rosu. Are maxim 5 mm diametru.

Voiam si eu sa intreb ceva dar am uitat. Baba Reta...imi amintesc eu.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Mamicilor, stiti cumva cum se numeste vaccinul antihepatita B, ala de se face bblusului in primele 24 h de viata?

Piciulika, cred ca a picat intelegera noastra, ca nici eu nu dau semne ca as respecta-o. Desi azi umblam cu tati pe drumuri de dimineata, apoi am fost si la epilat si la o plimbare luuunga-lunga. Si am si eu asa o energie.

Ups! fix 39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Alinush, avaccinul anti hepatita B se cheama AHB. Deci 39 saptamani fix! Ajungi tu la vorba mea...

Urmy, al meu are acum buricul complet vindecat. Si in partea de sus e un pic mai adancit decat in partea de jos, daca la asta te referi. Dar din cate imi amintesc asa era si al meu (inainte de sarcini, ca acum e varza).

Rox, al meu nu are rosu deloc. E usor umflat in jur, diametru cam de 3 mm. La Miruna s-a inrosit si arata ca infectat, a facut scoartze si cruste, si abia pe la 2 luni jumate s-a cicatrizat.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

quote:
Originally posted by alinus_25

Mamicilor, stiti cumva cum se numeste vaccinul antihepatita B, ala de se face bblusului in primele 24 h de viata?

Piciulika, cred ca a picat intelegera noastra, ca nici eu nu dau semne ca as respecta-o. Desi azi umblam cu tati pe drumuri de dimineata, apoi am fost si la epilat si la o plimbare luuunga-lunga. Si am si eu asa o energie.

Ups! fix 39

Nu cred sa aiba vreo denumire speciala. Pur si simplu Hepatita B cred, parca asa scrie la noi pe caietul de vaccinari.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Cecilia, te sunasem azi ca sa vad daca esti prin parc. Probabil ca luni ne putem vedea. Sambata am vrea sa mergem la tara, dar vedem cum e vremea ca au anuntat ploaie. Duminica trebuie sa ma duc la biserica sa imi faca molifta si mai am de luat cate ceva.
Annisia, si mie mi-au placut tare mult. De la Miniblu le-a luat tipa care ni le-a dat cadou. Sa vad ce va face bb cu ele. Cred ca e buna varianta ta de spalare, o testez eu maine.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Multumesc carpatina, am primit mesajul tau si am rezolvat problema.

38 s +
si Alexandra-Nicloleta (27.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Am auzit o chestie cum ca nu s-ar gasi in maternitati vaccinul antihepatita B, care se face bebelusului in primele 24 h de viata? Se pare ca nu-l au pe stoc cel putin asa se aude aici unde nasc eu, deci mai bine interesati-va si daca este asa sa cotizam repede la stat, ca-i f important ptr bebeii nostri. Ce chestie tampita!

38 s +
si Alexandra-Nicloleta (27.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Merge careva dintre voi cu bebe la plimbare in Cismigiu??

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Cecilia si bebele meu are niste bubite rosii pe pleope, si sub ochisor, si pe la urechi,dar doctorita mea mi-a zis ca e de la caldura, eu am tendinta de a exagera cu caldura, sunt friguroasa de felul meu, si am impresia ca si lui ii e frig daca mie imi este, desi in casa nu scade temperatura sub 23-24*.

Vreau sa va interb o chestie, voi cand ziceti ca bebeii vostri au luat x greutate, va referiti la greutatea de la nastere sau la greutatea aia la care scad saracii la cateva zile...
Darius are 2 sapt si o zi, la nastere 3630, la 3 zile 3310, iar acum 3950... e bine sau e putin... voi ce ziceti???

Rodica Darius Filip
Poze

Mergi la inceput