Mamici de Ianuarie-februarie 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Neata zuzici.
Cati am citit cum ca esti disperata sa o aduci pe mama ta. Eu o inteleg perfect pe dumneaei,caci sa stii ca e foarte greu de una singura, daca nu cunosti limba, daca n-ai mai fost intr-un aeroport, iar cel din Otopeni nu se pune, caci ala e mini-aeroport.
Mai e si problema schimbarii de avion, undeva prin Germania ..unde te ratacesti, chiar daca stii ce si cum.
Eu cand i-am adus pe-ai mei aici, am trimis-o pe sora-mea sa-i aduca si apoi sa-i si duca inapoi in Romania. A costat un bilet in plus, dar am avut siguranta ca ajung cu bine .
Cat despre dupa nastere, in cazul in care mama ta nu reseste sa vina, sunt in SUA cursuri, cluburi de mamici, care te ajuta atat cu alaptatul, cat si in casa, in prima luna.Cauta cu atntie si sigur ai sa gasesti. Vorbeste cu medicul tau, sigur va stii despre ce e vorba.
Si noi vom fi singuri-singurei, plus acum cu mutatul, cumparat de casa, aranjat....dar,incercam sa fim pozitivi si sagandim ca, intr-un fel sau altul ne vom descurca. Vom apela, in caz de nevoie, la ajutorul unei femei-mamici....mai ales ca exista aceasta posibilitate acolo,nu ca in Romania, cand in Spital nici nu-ti arata cum sa-ti alaptezi bebelusul.
Multa bafta si, tinem legatura.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 20+ 70%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Neata la fete si la bebei

Honney ma bucur enorm pentru voi uite ca bebica a venit cu noroc pentru voi si asa sa fie mereu cu noroc, si asa va ajute dumnezeu in continuare

Angelique draga trebuie sa-ti revii tu care ereai asa de optimista si de bine dispusa, si gandestete si la bebe ca-i creezi o stare proasta. Sa stii ca si a mea cumnata are astm, a nascut normal fara probleme si nu-ti spun ca are 39 kg atat

Si vad acum ca aseara nu ati pierdul timpul ati fost kinki si harnicute, dar eu cred ca tot la cezariana rama, sa vedem ce zice si doctorita dar imi este prea frica si decat sa intru in panica mai bine nu, si in plus mai este miopia care nu e mare dar se poate schimba si o mica hernie de disc.
Va pupices si revin

Louiza 24s +
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Salut fetelor! Iar sunteti tare harnicute la scris. Am citit si eu din urma ce ati discutat, si m-am gandit sa va povestesc cum a fost si la mine la prima nastere, mai ales ca si eu am astm (de la 8 ani...) si stiu ce nasoala poate fi o criza de astm.

In primul rand Angi as vrea sa te linistesc, astmul nu mi-a facut nici o problema in timpul nasterii. Si mie mi-a fost frica la inceput de nasterea naturala, dar sincer am fost asa de concentrata pe nasterea propriu zisa, incat nu ma mai puteam gandi la nimic altceva in mometele alea. Intr-adevar am reusit destul de bine sa nu intru in panica, pur si simplu nu ma mai gandeam decat la puiul meu. V-am scris aici povestea nasterii lui Andrei, daca vreti sa o cititi...

In privinta epiziotomiei, sa stiti ca n-am ramas ca o caldare, dimpotriva, parca ma facuse virginica la loc ... M-a durut cateva saptamani dupa ce am nascut, si apoi am fost ca noua

Pupici,

Tina 20+ cu si mami de Andrei (6 ani si 8 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Maamaaaaa, da ce spor ati avut la scris aseara. De cand am venit la munca tot citesc....
Ca tot se discuta despre nastere eu, fara vreo experienta anterioara, optez pt nasterea naturala. Asa cu spuneau si fetele perioada de refacere e mult mai mica decta la cezariana si te poti bucura de copilul tau inca de la inceput. In plus spunea cineva ca pt copil nasterea naturala e traumatizanta...asa e, insa e un proces natural, nu e ceva fortat si medicii spun chiar ca ajuta la dezvoltarea copilului....
Sa nu credeti ca nu mi-e frica pt ca nu e adevarat, mi-e o frica de mor de acel moment insa de fiecare data cand ma apuca spaima ma gandesc ca acela o sa fie de alta parte momentul cel mai fericit din viata mea, cat de mult imi doresc acest copil si ca in final nu ramai decat cu partea frumoasa a evenimentelor.
Cate dintre voi cele care mai aveti copii nascuti natural va mai amintiti cu claritate durerile nasterii?

22+

Vine Barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Tinna foarte emotionanta povestea nasterii lui Andrei. Chiar mi-au dat lacrimile. Sa-ti traiasca si sa fie fericit

22+

Vine Barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Fetelor eu am incercat sa scriu mai multe mnesaje dar ma gandeam sa nu va plictisesc , majoritatea sunt doar pentru a trece cu cele 10 de moderator.

http://bd.lilypie.com/hCDRp3.png

Mergi la inceput

In primele am trecut chiar date mai importante dar au ramas in subiectul trecut . La noi le repet ..............Ufffff tare greu e sa fii incepator

Mergi la inceput

Rectific ...la nevoie le repet ...

Mergi la inceput

Ok ...8 s-au dus mai sunt 2 .Hai sa scap si de astea........Trebuie sa imi gasesc ritmul alaturi de voi pentru ca sunteti destul de vioaie pentru niste gravidutze

Mergi la inceput

Daca mai aveti putinica rabdare cu mine , acusica ma terminat ...........pe urma pot scrie si eu lucruri mai importante.
Va pup

Mergi la inceput