Mamici de Ianuarie-februarie 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 9
nemary spune:
quote:
Originally posted by Lala_D
alinaatudor eu am nascut in Municipal, nastere normala .
In momentul travaliului NU exista disponibil in salile de nastere niciun aparat de monotorizare . Il ascultau pe bebe cu palniuta
...din punctul asta de vedere am spus ca eu nu m-as risca .
In rest eu sustin cu indarjire nasterea naturala poate si pe principiul ca la mine a fost super ok .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
Neatza tuturor!
Lala, sa speram in cei 7 ani care au trecut de cand ai nascut tu s-au mai schimbat lucrurile prin Municipal. Si eu tot acolo o sa nasc, cred ca natural, daca nu apar alte complicatii si sper sa fie totul ok.
Mari 23+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Laura Ioana spune:
Am 27 de saptamaaaaniii Angi la mai mare si tie
LauraD m-ai facut sa rad cu descrierea nasterii, pana in momentul in care ai ajuns sa-ti tii copilul in brate cand mi-au dat lacrimile E intradevar emotionant! Eu insa am deja o cezariana facuta acum un an si jumatate, deci tot pe cezariana voi merge! Oricum nici nu as mai risca o data, cum am facut data trecuta!
Angi ai inca timp sa te sfatuiesti cu dr si sa te hotarasti cum vei naste. Foarte bine ca pregatesti bagajul, cred ca ma apuc si eu cat de curand, desi mai e multisor pana la nastere.
Irinuca si pe mine ma apuca momente de panica in care ma gandesc cum o sa ma descurc eu cu un bebe dependent de mine Daca tuseste, daca stranuta, daca-l infofolesc prea tare, daca-i e prea frig (de asta nici nu stiu ce hain nasc in toiul iernii)...oooffff catzi “daca”...sper ca instinctul sa isi spuna cuvantul! Cred ca-i normal sa avem momente dinastea
LaLa garmastanul pregateste sfarcurile pt alaptare, vindeca sau previne ragadele (facute in timpul alaptarii).
Meeey, zuzelor, dar zau ca ati avut limbarnita aseara! Daca stiam mai zaboveam si eu pe la calculator ptc, dupa cum am spus, sunt singurica pana la vreo vineri si mi-e frica de mor seara (deci mai stau cu voi pe net). Referitor la sexu’ dupa cezariana eu am facut la “ezact” 6 saptamani. Un pic cam nasol la inceput, a trebuit sa folosim lubrifiant (na ca nu-i noapte si eu o dau in alte cele).
Gatta si ce-ti pasa daca te pui rau cu Iosup? Ca nu ai nevoie de el decat pt eco si cea de trim III va fi ultima ! Foarte bine faci sa-i arati rezultatele si colo si colo.
Irlandeza faci bine ca te menajezi cat poti, in timp sper sa treaca si durerile tale (ce anume te doare, burtica ?).
Alinaatudor cred ca de doua capitole te tot rog sa scrii aici datele tale, ca altfel ce vrei sa trecem pe lista ? DN, UM si DPN.
Cati multumesc pt incurajari. Sper sa treaca timpul mai repede. Cum adica nu vrea sa vina mama ta ! Pai nici nu sta la discutii prea mari si multe : tre sa te ajute, nu ? Nu-i trebuie sa stie limba ca sa te ajute cu bebe mic. Ooof nu vreau sa te supar, dar zau ca nu o inteleg! Nu ceda
Chiar lipsesc multe zuze, sper ca sunt bine si ca nici nu s-au suparat cumva pe noi!
27+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
alinaatudor spune:
Nu va suparati..am mai scris o data datele si am zis sa nu credeti ca am o fizatie..
DUM: 8 mai 2007, DPN: 12 februarie 2008, Iar bebe din burtica e fetita si se numeste Stefania. Dr mea e Corina Grigoriu la Municipal...vaginal sau cezariana..nu stiu
Multumesc pentru rabdare:D
Alina 22 si Stefania
gabrittza spune:
fetelor va rog ajutati-ma si pe mine ca sunt foarte speriata!de aseara am niste dureri undeva greu de explicat.as zice ca prin zona vaginului ma doare dar nu pot localiza exact durerea.partea proasta e ca ma doare rau.ma mai lasa cand stau intinsa in pat dar nu de tot.acum sunt la servici si stau pe scaun si ma doare rau!
imi spuneti si mie de la ce poate fi?oare e grav?
gabrittza 21sapt+
honey79 spune:
Laura Ioana, eu sincer o inteleg pe mama lui Cati. Cum am mai zis si mai sus... e destul de complicat, cand nu cunosti limba. Si..nu referitor la ajutatul cu bebe... ci la drumul pana acolo, prin aeropoarte, controale, mers de la o poarta la alta, cand schimbi avionul, asteptat de bagaje...daca stii unde....etc.
Eu..care cunosc si engleza si franceza...si tot am fost speriata cand am venit prima data aici. Aeroportul din Frankfurt e enorm....si e foarte usor sa te pierzi. Iar ca sa intrebi pe cineva, e imperios necesar sa cunosti o boaba de engleza.
Si eu vreau sa-mi aduc parintii anul viitor, dupa ce voi aplica pt etatenia americana, dar nu doar in vizita si sa-i aduc ca imigranti.Sia tunci, am vorbit deja cu sora-mea... eventual ii platesc si ei cheltuielile.... dar trebuie sa-si rupa din timpul ei, pentru a merge cu ei la Ambasada, bilete, si calatoria cu avionul.
In alta ordine de idei, FELICITARI pentru cele 27 de saptamani.Fie ca si cele ce urmeaza sa fie usoare si la sfarsitul celor 40, sa tii in brate un bebelus frumos si sanatos.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 20+ 70%
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by gabrittza
fetelor va rog ajutati-ma si pe mine ca sunt foarte speriata!de aseara am niste dureri undeva greu de explicat.as zice ca prin zona vaginului ma doare dar nu pot localiza exact durerea.partea proasta e ca ma doare rau.ma mai lasa cand stau intinsa in pat dar nu de tot.acum sunt la servici si stau pe scaun si ma doare rau!
imi spuneti si mie de la ce poate fi?oare e grav?
gabrittza 21sapt+
Eu zic ca sunt de la ligamente,se intind si daia doare asa,cel mai bine este sa eviti sa stai pe scaun...
anca 34+
Maria
poze
AMR MAXIM 6 SAPTAMANI!!!!!!!!!
laura_dimitris spune:
Salutare fetele mele !!!
Acum am picat si eu la birou. Observ la mine ca voia buna si limbarnita de ieri continua si astazi.... Ceea ce va doresc si voua !!!!
Multumesc fetelor care au raspuns la intrebarea "fierbinte" si mi-au sustinut teoria !!!
Gabritzza eu am avut astfel de dureri vreo 3 zile la rand... Luam nosapa, cedau sub efectul pastilei apoi reapareau... Nu am apucat sa-l sun pe doctor sau sa ajung la el pentru ca asa cum au aparut... asa au si disparut !!!!!
La mine durerile erau insotite si de intepaturi....
Ia neaparat nospa!!!
Laura 22+ beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
alinaatudor spune:
Gabrizza...nu mai sta si du-te la dr..suna pe dr tau si spune-i exact ce simti..nu e bine sa doara...ai putea sa iei si un no spa...dar..urgent suna pe dr tau...
Alina 22 si Stefania
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
[green]Am 27 de saptamaaaaniii [size=3]
[b]FELICITARI LAURICI !!!! La mai mare !!!!
Doamne ce trece timpul....!!!!!
Laura 22+ beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
ancadragoman spune:
Laurici felicitari ptr cele 27 de saptamani ...maia i putin si te apuci de bagajul ptr spital
anca 34+
Maria
poze
AMR MAXIM 6 SAPTAMANI!!!!!!!!!