Mamici de Ianuarie-februarie 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

quote:
Originally posted by Anca.Diana

quote:
Originally posted by alina023

Gugule, sa-ti traiasca flacaul si sa-ti faca un cadou frumos de Craciun! Chiar ca ne ajungeti din urma, grasunilor! Ce frumoase sunt momentele acelea cand ne vedem puii la ecograf..

Eu sunt putin trista pentru ca tati nu simte la fel ca si mine si nu il inteleg deloc. E incantat cand ii povestesc dar daca nu trag eu de el sa ii spun ce si cum, sa ii arat poze etc, el nu intreaba nimic. Nu stiu ce Dumnezeu se intampla cu el. Poate pentru ca este al doilea copil???

Alina 29+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

Alina, nu fi tristuta. Eu cred ca pur si simplu barbatii simt altfel decat noi. Asta nu ii face sa fie tatici rai (tu stii deja asta). Si eu am fost trista dupa morfologie pentru ca tati s-a speriat de pozele 3D, poze de care eu eram super incantata. M-am linistit si mi-am dat seama ca nu are sens sa ma mai alarmez.
Suntem mai sensibiloase acum si avem nevoie de multa iubire. totul se invarte in jurul burticii noastre, bebe este cel mai important si avem sentimentul ca ne putem da si viata pentru el.
taticii nu percep lucrurile asa cum le percepem noi. nu ei il poarta pe bebe 9 luni de zile in burtica, ci mamicile. cred ca este normal sa nu fie atat de absorbiti precum suntem noi...
Te si pe tine si pe Luca. Apropos, i-ai aratat mesajul de la mine cu pupicii?

Anca D.

23+ Luca Alexandru
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/

Anca, iti multumesc mult pentru incurajare. Probabil ca sunt doar intr-o pasa mai sensibila...de gravidutza. Incerc sa-l inteleg si pe el (asa cum spune Miki) dar parca in perioada asta ar trebui ca sotii sa ne arate mai multa intelegere. Tot noi sa fim cele care ii rasfatam si le suntem alaturi (ca bietii de ei nu mai sunt centrul atentiei?). Nu stiu...cred ca de fapt ma doare mai mult decat vreau sa arat. Dar trece! Bebelina este f bine si asta este cel mai important. Tati oricum o iubeste (asta stiu sigur) si o va iubi in continuare.
Va multumesc ca imi sunteti alaturi!

Anca, am ratat mesajul cu pupici pt Luca!!!! Unde il gasesc? Trebuie sa i-l arat diseara neaparat!

Pupici multi!

Alina 29+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Citeam mai fetelor mesajele postate de voi...Am fost a masa..si..cu burtica plina...parca citesc altfel...
Sotul meu..pe care ma supar deseori..este totusi un tatic..tare bun...Noi am fost la eco mereu impreuna..si a stat si a vazut-o pe Stefania..mai mult decat mine...iar cand dr i-a zis ca e fetita...am vazut asa...o fata fericita...(el imi zicea ca ar vrea sa fie fetita..ca fetele sunt mai cuminti..si mai ascultatoare...si in plus tind sa semene cu tatii:D)...Atunci la eco...m-a pupat apasat..si mi-a spus ca ma iubeste...
Cred ca aceesi reactie ar fi avut-o si daca era baiat..adik...rodul iubirii noastre va fi iubit si rasfatat in egala masura...orice ar fi...si cum ar fi...
Pentru noi cel mai important e sa fie sanatos...
Sunt sigura ca ...multi din taticii care si-au dorit cu ardoare baietel..si care nu au conceput ideea de fetita...isi vor iubi fata ca pe ochii din cap..si in cazul in care vor avea baiat mai apoi..fata va fi intotdeauna...pe primul loc...sunt sigura de asta...Stiti cum se zice..fetele sunt ale tatilor si baietii ai mamelor....
Sunt sigura ca nimik nu ii face mai fericiti decat fetita lor care va creste, ii va asculta...si ii va sprijini mereu..
La fel de bine..in cazul in care isi doresc fata...si e baiat...vor fi cei mai fericiti..cand vor avea cu cine sa se duca la pescuit...cu cine sa comenteze meciurile...cu cine sa bea o bere..cu cine sa stranga mana...ca de la barbat la barbat..
Asa sunt barbatii..niste copii mari..pentru care toate sunt...ori albe ori negre...la fel de bine se entuziasmeaza si se descurajeaza..si mereu dau verdicte..fara sa vada nuantele...
Dar..un copil..fata sau baiat...le va arata ca viata e frumoasa..si...ca exista si bleu si roz...si ca...isi pot modifica sentimentele...aproape la fel de rapid ca si femeile...
In opinia mea..barbatii sunt mult mai capabili de duiosie decat noi femeile..numai ca nu vor sa se vada asta..

Alina 22 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Carmen lasa olinthul si incearca cu ser fiziologic, goleste fiola aia de picaturi si bagi ser fiziologic sa o poti folosi mai usor

Louiza 24s +
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

AVEM UN CAPITOL NOU AICI :

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=108525

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deiutz spune:

quote:
Originally posted by Tinna S.

Neata zuzici! Am intrat sa va salut si sa va povestesc si voua ce am patit alaltaieri (am mai povestit si la "Mamici si gravidute de Constanta", dar povestea e haioasa si trebuia sa v-o zic si voua ).

Am avut un accident usor cu masina (m-am speriat oricum destul de rau) si am zgariat-o destul de urat. Ma rog, nu a fost (chiar) vina mea. Faza cea mai tare este ca la volanul masinii care nu mi-a dat prioritate era o fata care era gravida exact ca si mine in luna a cincea . Am fost impreuna cu sotii nostri la politie sa declaram accidentul si am stat acolo vreo 5 ore...timp in care ne-am imprietenit. Va vine sa credeti, nu numai ca o sa nastem amandoua cam la mijlocul lui februarie, dar culmea, mergem si la acelasi doctor, la dr. Tomescu . Cum e si viata asta, a trebuit sa facem accident ca sa ne cunoastem si sa ne imprietenim!
M-am gandit apoi (nu mi-a trecut prin cap sa o intreb) daca nu cumva e si ea o viitoare mamica de aici de pe forum!

Pupici,

Tina 20+ cu si mami de Andrei (6 ani si 9 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei

Tina, sa stii ca si eu sunt in luna a cincea, o sa nasc la mijlocul lunii februarie si...tot la dr. Tomescu sunt
Cand ai programare la doamna dr.?

Va pup pe toate si aveti grija de voi!

Deiutz, 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna,
va citesc mesajele in foileton! De cateva zile si as vrea sa intru si eu pe lista. Se poate? Ce date aveti nevoie? Noi suntem Ceska si Dudu mic ( pt ca Dudu mare e taticul). Desi nu stim inca ce asteptam ne concentram asupra unui baietel! Probabil vine pe lume pe 10 ian 2008, la trei zile dupa ce implinesc 31!!! Suntem deci in sapt: 26+4zile.
Zilele astea mergem la control si poate, poate!
In special pt Honey pt ca am vazut ca esti si tu in Germany: hai sa ne intalnim cumva sa stam de vb pe mail sau mess. Si eu locuiesc in Germania si as vrea sa mai schimb pareri cu mamici de aici. Vrei?
Pupici tuturor!
Ceska

Mergi la inceput

Hm!
Alina 023: Sa inteleg ca tati nu e f curios sa afle noutati despre bebe? Poate e asa la al doilea! Dar ce te faci daca e asa de la primul????????? Poate e putin derutat, poate nu isi poate imagina cine locuieste in burtica la mami, poate isi face griji pt viitorul in trei???!!!!! Habar nu am! Ultima reactie a fost de suparare la adresa mea ca ne-am apucat de zugravit dormitorul nostru unde va fi cazat pt inceput bebe. Si am avut eu un mic "accident de munca". Am vazut ca era f ingrijorat dar in rest pauza. Aproape ca ma intreb cu cine m-am maritat???? E totusi macho si nu si-a dat arama pe fata pana acuma? Cica eu nu arat ca J. Lo, care se pare e si ea gravida!!!!!!!!!!!!! Si nu cred ca era un compliment!!!! Pt starile mele emotionale or fi de vina hormonii dar la el????? Spuneti-mi ca trece! Eu sper in marea minune de la nastere dupa care se va innebuni dupa copil! Oare de aia imi si doresc baiat?!!!! Sa aiba cu cine relationa tati de la inceput! Replica tare: "daca e fata ce pot face? sa merg cu ea la lectiile de balet?""" Ca doar nu tre sa poarte el fustita de tul roz!!!!!!!!!!!! Din partea mea poate merge cu ea la pescuit si fotbal ca despre feminitatea avem noi grija -eu si surorile mele ce sunt innebunite sa fie matusici!!!!!
Ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ceska esti in urma, rau, cu capitolele! Te asteptam la cap 40, ca aici esti singurica Cat despre Honey, ea se muta in curand in America Sa intri la cap 40 si ne dai acolo taote datele tale: DN (ziua ta de nastere si anul), UM si DPN.

27+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Deci:
zicea cineva ca sunt in urma. Mi se pare normal sa fim mai in urma la inceput!!!!!!!!!!!!!!!! Si unde ma rog e capitolul asta 40? are un link? Cum il gasesc???????????????????
Ceska

Mergi la inceput