Mamici de Ianuarie-februarie 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 20
NataliaS spune:
Honey - zici povesti cu zane si printese? papusi ? ei bine - eu cumpar tractorase, biciclete, tobe, chitare si alte lucrusoare dorite mai degraba de baieti...vizionam Shrek si Madagascar si doar uneori ne mai apuca partea roz a situatiei...nu spun ca nu o avem, dar nu e exclusiva.
Creata - iti doresc din tot sufletul sa te sustina partea cu sportul de performanta...si eu tot asa gandeam - ce naiba am facut tz ani de sport de performanta, sunt atletica, rezistenta, nici nu se pune problema sa nu nasc natural ( parca il aud si acum pe sotzul meu cum ma sustinea - bineinteles gaza ca doar esti puternica), mai ales ca am o gramada de prietene delicate, firave, silfide care au reusit sa nasca natural...si uite ca n-a fost asa, ele au nascut natural si eu...cu cezariana.
Natalia 28+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
creata2008 spune:
Eu trec direct la chestii mai dure decat shlapu' sau bata! Honey, draga mea, daca ar tine de tine, de sotul tau, de ceva ce ar putea fi in puterile tale sau ale familiei tale, atunci da! Clar ai putea fi suparata si ai plange ore in sir, zile in sir. Dar cand nimic, dar absolut NIMIC, nu tine de voi... atunci nu inteleg de ce iti superi minunea din burtica. Chiar nu inteleg. Vrei sa te trimit o fuga pe la "aspirante"? Vrei sa iti spun ca sunt oameni ca noi (ca mine si ca sotul meu), perfect sanatosi, care au reusit dupa 4 ani de incercari? Ca in 11 ani de activitate sexuala (mai mult sau mai putin protejata) nu am ramas niciodata gravida?!
Si eu imi doresc enorm o fetita. Deocamdata se pare ca e. Dar, ca si Gugu, psihologic vreau sa fiu pregatita pentru orice. Am mai spus-o, daca nu va fi Maria Ilona, atunci il va chema Denis si il voi iubi la fel de mult. Pisica sa nu fie! Am multe exemple: familii cu 4 fete sau cu 4 baieti, familii cu copii "combinati", dar am si familii FARA copii. Care trag toata viata sa aiba un copil si care ori renunta, ori infiaza.
Te rog... calmeaza-te!
NataliaS spune:
Honey - eu am stat mai mult in Waco Texas, destul de aproape de Austin...ce fain, cand aveti chef jump in masina sau mai bine in avion, ca-i mai putin periculos si directia CANCUN !!!!
Eu am mai fost prin Atlanta, Huston si Dallas. Mi-a placut, dar nu suficient de mult incat sa raman in SUA - asta e frustrarea perpetua a sotzului meu - ca nu a reusit sa ma determine sa ne mutam in SUA. Avem si acum viza pe 10 ani toti 3 si ne tot pregatim sa mergem, insa tot nu mai ajungem.
Natalia 28+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
Adryana_4u spune:
Honey,vad ca suntem in aceeasi situatie...insa noi ne-am dorit mult baiat,doctorul meu curant ne-a zis ca e baiat si apoi,la 3D ni s-a spus ca este 100% fetita. Reactia lui tati a fost ca si la voi, dezamagit, nu vede ce rost o sa aiba el in cresterea ,educarea si alintarea fetitei...a zis ca stie deja ca fata nici n-o sa-l placa, pentru ca el nu se va putea juca cu ea cu papusi,ca NU STIE...nici eu nu stiu cum sa-l incurajez,si sa-l fac sa vada partea roz a situatiei(la tine - bleo).Eu m-am acomodat cu ideea, asta este, tot a noastra este, bineinteles ca va fi iubita foarte mult, ca este particica din noi. Lasa si tu sa mai treaca cateva zile,poate se schimba...
Cred ca putza lu bebe mic al nostru a fugit peste mari si tari,si a ajuns la voi:)
Intre timp,fetelor,se ocupa cineva si de noi???Ne schimba culorile carucioarelor la listuta????
Adriana S.
-22sapt- BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1463655291/in/photostream/" target="_blank">burtica de 22 saptamani
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
Lala_D spune:
Honey pupici si lasa ca te vad eu peste cateva luni ce mamica mandra de baietel vei fi
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
raca spune:
Ereena, da intr-adevar trebuie sa ai 6 luni lucrate, dar ai gasit pe undeva ca trebuie sa ai 6 luni la ultimul angajator, ca (eu asa stiu ca e, dar vreau sa fiu sigura ca sa nu ii spun prostii Adryanei)??
22+
Vine Barza!
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by Adryana_4u
Honey,vad ca suntem in aceeasi situatie...insa noi ne-am dorit mult baiat,doctorul meu curant ne-a zis ca e baiat si apoi,la 3D ni s-a spus ca este 100% fetita. Reactia lui tati a fost ca si la voi, dezamagit, nu vede ce rost o sa aiba el in cresterea ,educarea si alintarea fetitei...a zis ca stie deja ca fata nici n-o sa-l placa, pentru ca el nu se va putea juca cu ea cu papusi,ca NU STIE...nici eu nu stiu cum sa-l incurajez,si sa-l fac sa vada partea roz a situatiei(la tine - bleo).Eu m-am acomodat cu ideea, asta este, tot a noastra este, bineinteles ca va fi iubita foarte mult, ca este particica din noi. Lasa si tu sa mai treaca cateva zile,poate se schimba...
Cred ca putza lu bebe mic al nostru a fugit peste mari si tari,si a ajuns la voi:)
Intre timp,fetelor,se ocupa cineva si de noi???Ne schimba culorile carucioarelor la listuta????
Adriana S.
-22sapt- BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1463655291/in/photostream/" target="_blank">burtica de 22 saptamani
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
ADRIANA sper sa nu sar gardul, dar sotul tau merita nu un shlap de-a lui Miri 45 ci unul de King-Kong marimea 145, peste cap!
Adevarul e ca stau si eu de multe ori si ma gandesc ce draq au barbatii astia in cap si care-o fi mecanismul, ca-s al naibii de greu de inteles.
GUGU 27+ Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
Ereena spune:
raca stiu ca am citit undeva ca trebuie sa nu ai pauza in lunile cu toate taxele platite , dar nu se specifica daca la acelasi angajator , nu crie nicaieri ca trebuie sa fie toate la acelasi angajator , se spune doar fara pauza.
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
raca spune:
Adryanna am vesti bune. Am sunat la Casa de Asigurari de Sanatate Iasi si mi-au spus ca perioada e de minim 1 luna lka ultimul angajator (oricum nu sunt 100% sigura ca intai mi-au spus 12 luni si dupa ce am mai insistat mi-au spus 1 luna) Suna si tu la CAS (trebuia sa aiba un tel Verde) si vezi ce iti spun.
22+
Vine Barza!
breaz spune:
Salutare fetelor,
revin si eu dupa o lunga perioada de absenta dar vreau sa va zic ca sint la zi cu ce ati scris. In primul rind vreau sa le felicit pe toate noile gravidute. Si eu ca voi am fost de-a dreptul socata cind am auzit de Kossir. Nu m-as fi gindit ca la vreuna dintre noi i se mai poate intimpla sa piarda sarcina.
De mine ce sa va zic, de cind cu rezultatul acela prost la triplu test am incercat sa ma calmez si sa cred ca totul va fi bine. La ecografe totul arata normal, si amniocenteza nu m-am riscat sa-mi fac mai ales ca mai am antecedente de avort spontan. Intre timp am experimentat si un lesin la nunta unei prietene in timp ce stateam la cununia civila, ma distrau babele ca ziceau ca sigur am fost deocheata. Ajunsesem aproape sa cred varianta asta mai ales ca nu am lesinat niciodata pina acuma.
Docdecap, iti multumesc ca ti-ai amintit de mine.
Honey felicitari pt plecarea in America si pt baietel, o sa vedeti ca o sa fiti f incintati.
Gabrittza, dureri de care zici tu am avut si eu, vreau sa zic ca eu de-a dreptul nu puteam sa mai merg si sa calc pe piciorul drept, asa ca si la baie trebuia sa ma duca sotul ca pe o oloaga. Pe deasupra mai am si niste dureri de spate din cauza lordozei cu care m-am pricopsit de la gimnastica de performanta ce am facut-o. Citeodata am impresia ca mi se freaca oasele intre ele.
Am uitat sa va spun ca ieri am fost si eu la 4D si totul este in regula, fetita are 1000 gr, si e deja cu capul in jos. Dr zicea ca lui i se pare ca seamana cu mine. I-a vazut ceva dilatatie la unul din rinichi da cica e fiziologica din cauza hormonilor de sarcina, si sa nu-mi fac probleme.Sper sa nu fie nimic grav.
Cu nasul infundat nu o duc nici eu deloc bine mai ales ca si inainte de sarcina eram cu picaturile dupa mine tot timpul. Acuma imi pun seara o picaturta de Olinth pt copii intr-o nara ca sa pot sa dorm, altfel n-as dormi 1 secunda, nu pot sa respir in somn pe gura deloc, e crunt sa ai nasul infundat. Eu cred ca nu are ce sa se intimple la o doza asa de mica, mai stiu gravidute care si-au pus Olinth in nas si nu s-a intimplat nimica.
Acuma va las ca v-am scris un roman da vroiam sa va zic pe scurt cu ce m-am mai indeletnicit, desi am uitat sa va zic ca sintem aproape gata si cu renovatul casei.
Pupici la toate
Carmen 26+ Karla Alexia