Mamici de Ianuarie-februarie 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 19
Anca.Diana spune:
honey, nu dispera... o sa va trebuiasca cateva zile de acomodare cu noua idee. tati si-a dorit mai mult fetita? sunt sigura ca fie fetita fie baietel, tot bucata din el este si o sa-l iubeasca taare taaare. de fapt, chiar el a dat cu X ul sau cu Y ul in tine :)
nu trebuie sa te simti vinovata cu nimic... doar nu e Doamne fereste al 6lea baiat pe care-l faci in incercarea de a face o fetita! Si chiar dac-ar fi, tot nu ai avea de ce sa te simti vinovata.
Bucura-te ca e sanatos, asta-i cel mai important lucru. fii puternica si gandeste optimist.
Anca D.
23+ Luca Alexandru
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/
Anca.Diana spune:
fetelor tare greu a fost ieri. am tot stat cu refreshul pe forum si nimic. bine ca merge acum, of of!
gabritza, cum te mai simti? esti bine?
Anca D.
23+ Luca Alexandru
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/
zeririlouiza spune:
Honney nu te mai necaji, important e ca bebe e bine fie ce o fi ca si eu am tot vrut baiat dar ma multumesc si cu bubulina mea, si taicasu tot asa spera la o putza dar sa stii ca s-a obisnuit acum imi pupa burtica o saluta pe aia mica, imi spune dimineata la plecare pa fetelor, asa ca se va obisnui iti spun eu si la urmatorul sa dea bine cu instrumentul ca el hotareste sexul nu mama.
Louiza 24s +
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere
miky_mamica spune:
Buna zuzici,
Imi pare atat de rau ca nu am ajuns la intalnirea de Duminica trecuta din parc. Imi doream foarte mult sa va cunosc personal, nu doar prin intermediul forumului............... dar se pare ca planurile mele nu au corespuns cu situatia de moment. La urmatoarea intalnire care sper ca va fi curand voi fi nelipsita va promit de pe acum.
Eu momentan sunt in concediu de odihna 10 zile, pe urma vreau 2 sapt de concediu medical - pe care l-am rezolvat deja- si urmeaza concediul prenatal pt ca deja nu mai puteam sa fac fata programului de la servici. Stiti ca ma plangeam sapt trecute ca e mult prea greu sa stai 11 ore la servici sa faci o gramada de rahaturi(scuzati limbajul).............. si tot sa nu fii vazuta cu ochi buni!!!!!!!
Acum in sfarsit stau si eu in pat cu laptopul pe burtica si incerc sa citesc tot ce ati scris sapt asta!!!!
Felicitari mamicilor care au deja puiuti peste 1 kg !!!!!!!!!!! Nu-mi vine sa cred cum trece timpul si cum puii nostrii scumpi si dragi cresc si iau asa mult in greutate.
Hai ca deja am scris un roman, iau pauza si revin mai tarziu dupa ce citesc ce ati mai facut intre timp.
Va pup!
Miky
honey79 spune:
Stiu Anca, si asa e...ar trebui sa fiu mai mult decat recunoscatoare si multumita, ca bebe e bine, sanatos si-n parametri.
Iar tati, intotdeauna si-a dorit fetita.
O sa ne obisnuim cu ideea si, o sa incercam sa nu mai aruncam ochii spre lucrusoare roz.
Acum, important e sa avem grija de sarcina, sa ajungem cu bine la termen , sa trecem peste nastere, iar peste vreun an sau doi, sa incercam sa mai avem un bebe si atunci sa fim siguri ca vom avea fetita.
Oricum, astzai o sa fiu un pic down, dar imi revin eu.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 20+
miri_mik spune:
EN FIN!
ca erea naibii sa dau in balbaiala pana am apucat sa citesc tot ce ati scris!
despre mine, modestina egoista ce ma aflu, de doua zile sunt in febra creatiei: am vrut sa fac felicitari, am dat o gramada d ebani pe materiale si ustensile, si acu "fierb" la temperaturi inumane:) am decorat geamul cu dovleci si fantome spre ciuda vecinilor - si deliciul lui bruno, am fost ieri la eco 4D dar sasha n-a vrut sa se arate si va trebui sa repetam procedura peste o saptamana. si pe cand stiu ca ma apuc sa va scriu punctual - cu carneteluld e notite in fata... va intra pe usa pretena mea si voi sta cu frica in san ca precis se strica serverul. dar va pumpez deja de-acu, si va trag cu ochiul ca v-ati facut griji pentru mine.
reaiu subiectele in ordine inversa. respectiv:
creata, si toate cele care intrati in tabara "natural" cu sau fara epidurala, va sustin si am sa sustin la infinit atuurile unei nasteri naturale. cat despre poze, asa e, cizmarul fara cizme, proful fara pix... fotograful fara poze personale:)) las' ca-ti vine vremea si iar o s ane roadem unghiile de invidie:))
alina023, te-am notat cu 3 remarci: una ca esti in sapt29+ ceea ce mi se pare de-a dreptul surrealist:) tu esti cea mai mare de pe la noi? apoi ca sotul fu bosumflat din cauza libidoului alterat dupa nastere si ca acu e prea putin entuziasmat... bon, acu, vin io, cu vederea din afara, si as spune ca poate astea se leaga intre ele... in plus, barbatii asa "insensibili" cum sunt ei, participa la sarcina la fel ca noi, doar c anu pot simti aceleasi lucruri. in plus, ine goismul nostru de gravidute care pretindem totul de la cei din anturaj ii lasam deoparte pe motiv ca "pfuah, barbatii". dar cat de des ne punem intrebarea cat de mare e frustrarea lor cand asista din umbra, cuminti, ne fac mofturi doar pt ca "asa trebuie", ca asa "se face" cand si ei, la randul lor trec prin mica lor depresie cand lumea in centrul careia tot noi ii puseseram se face faramite la venirea micului "intrus"? sexul dupa nastere vine cand regasesti comunicarea cu cel de langa tine si cand consideri ca te poti imparti in mod egal intre "cei dragi". ador sa fac dragoste, dar dupa nastere mi-au trebuit 3 luni pana mi-am regasit "avantul". as fi avut pofta dar nu ma simteam pregatita. am discutat cu el si mi-a spus ca intelege, si ca e doar o "mica asteptare" inainte regasirii de sine prin mine. frumos spus, nu? uneori ma gandesc ca viata lor e atat de bulversata cand vine un bebe pe lume incat, confruntati cu tot felul de prejudecati si emotii reactioneaza fix pe dos fata de cum am vrea noi. nu-i judecati prea aspru! vor fi langa voi daca o merita, si daca sunt langa voi, e ca sa va arate ca va iubesc in felul lor: stangaci, patimasi, distanti, speriati, melancolici, depresivi...
alinatudor, sciaticul e cel mai pacatos nerv din organism. obinsuieste-te cu idee ca daca ai inceput cu necazuri cu el... as ao tine pana la final. remediul... un paracetamol cand iti vine sa te cateri pe pereti.
adryana4U, ti-au raspuns fetele in locul meu. problema de col... n-as numi-o problema pentur simplul fapt ca "l prima durere" s-ar putea anu te bage nimeni ins eama la spital:) si in plus, colul e inchis. o fericire! gandeste-te la "disperatel" ca mine care au un col lung, inchis, rigid ca naiba:))
raca, in general durerile d espate sunt date de postura in care te afli. trebuie sa corectezi din timp. pana si la birou. chit ca nu s e recomanda statul pe scaun, trebuie sa faci un efort sa-ti tii spatele drept. tine intai si intai de obisnuinta. e ca si un fel de spalat pe dinti care te avantajeaza si dupa nastere. deci, spatele drept:))subscriu... nasterea normala e un proces natural. s-o fi chinuind copilul in viziunea noastra, dar pt el este startul intr-un drum initiatic de-o viata si pt care are nevoie de toate premisele pozitive posibile. selectia naturala nu a inventat-o femeia moderna - desi ma bucur ca traiesc in epoca asta si beneficiez de avantajele ei - dar mama natura are legile ei care vrem nu vrem le respectam...
a venit prietena. aceasta fu doar prima parte de mesaj. revin mai spre dupa-amaiaza.
darene, iaca, in gasca mea de "nascatoare naturaliste":)) muuuah!
kalosalina, bine ai revenit. atentie la nasul infundat, ca e simptom clasic comun in nastere. deci poate a trecut raceala dar poti ramane u "sechele" din cauze hormonale, nik de facut, decat de rabdat:)
gabrittza, sper ca au trecut durerile din vain. esti in perioada "aia" cand doare si inteapa prin zone x din cauza de permutari si largiri de spatiu pe la "colocatar". trec:) ca norocul:))
miri_mik
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
gugushtiuc spune:
Honey vad ca ai patit ca mine, doar ca in cazul nostru bucuria a fost mare pt ca noi ne doream baietel. Imi venea sa-l pup pe dr.
Eu zic ca o sa va obisnuiti cu ideea si ar trebui sa se intample cat mai repede, pt ca bebe are nevoie sa se simta dorit.
Eu sunt bucuroasa ca am baietel dar nu exclud si ipoteza de a avea o surpriza de proportii la nastere si sa fie fetita. O sa o iubesc la fel de mult.
GUGU 27+ Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
NataliaS spune:
Honey - iubita, de cand ma tin sa te felicit pentru vestea minunata pe care ai primit-o!!! Va doresc ca mutearea voastra sa fie de bun augur si sa va aduca numai bucurii in viata!!! Am fost si eu o perioada in SUA si tot in Texas am stat, by the way in ce oras veti locui???
Referitor la sexul puiului...FII FERICITA ca vei avea un copil sanatos, nu conteaza sexul deloc. Hai sa-ti spun cum a reactionat al meu sotz la primul copil cand i-am zis ca vom avea fetita - a facut ochii mari si m-a intrebat dezamagit DAA???, dupa care vreo trei zile era total absent, nu-mi vorbea decat strictul necesar, era imbufnat, suparat, nu pe mine ci pe situatie, iar dupa ce a vazut cum e cu fetita...acum si-a dorit ...tot fetita! Probabil la fel va fi si la voi, e trei zile amarat si apoi va fi cel mai fericit viitor tatic din lume!!!!
Natalia 28+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
gugushtiuc spune:
stiti careva ceva de ANCA76?
GUGU 27+ Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
honey79 spune:
Saru'mana, Gugu pentru incurajari.
Nu e vorba de a fi sau nu iubit bebe. E de la sine inteles ca, orice-ar fi va fi mai mult decat iubit si rasfatat.
E vorba de nebunia noastra de parinti, cand iti doresti ceva, cand mai apoi doctorul iti spune da, e ceea ce ti-ai dorit, cand... mergi prin magazine si nu poti pur si simplu, sa nu pui mana pe ceva si sa nu cumperi.
E vorba de visele de-a picta peretii camerei intr-o anumita culoare, de-a citi povesti cu printese, de-a cumpara papusi , etc.
La astea toate deja noi ne gandiseram si cumva, au venit de la sine.
Acum, cu schimbarea de sex... o vom lua de la capat si vom lasa visele despre zane si papusi pentru mai tarziu.
Insa, no matter what, bebe va fi iubit, iubit.
Natalia mewrsi frumos.De locuit, vom alege un orasel mai mic, undeva pe langa Killeen,la 60 mile de Austin.Vrem o proprietate mare,unde putem sa tinem si 2-3 caluti,cu multa verdeata.Sper ca DD sa ne fie alaturi si de-acum inainte.
V-am spus, azi sunt intr-o pasa mai aiurea... imi va trece... si va fi bine.
Va pup.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 20+