Mamici de Ianuarie-februarie 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Gina bine ai revenit
Felicitari pentru intrarea in trimestrul III

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Neata zuzici frumoase.
Eu mi-am baut deja cafeluta decofeinizata , m-am dushuit, iar acum ma pregatesc sa merg la doctor.
Am visat aseara destul de ciudat,..... imi spuneau ca bebe e prea mic..si ma apucau de burtica sa-mi arate... si se vedea prin piele forma lui bebe.
Sper sa venim de la doctor cu vesti bune. Doamne-Ajuta.

O zi frumoasa va doresc.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 20+ 70%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Honey bafta la doctor, tinem pumnii stransi

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

--------------------------------------------------------------------------------

nici n-apuc sa scriu bine,ca trec iar cateva pagini...bravo voua..continui cu intrebarile..
2- este problema cu col de 3 cm?ca dr. mi-a zis ca nu e nici prea bine,si ca la prima durere sa apar la spital
3-imi pune si mie cineva carucior roz in loc de albastru?pt modofocarea ce a survenit???
4- am cam racit..nu prea rau,imi curge nasul si ma ustura gatul...ce remediu este indicat?
5-mi-a mai aparut si o alergie pe piele,de la nush ce am mancat...inainte luam clorocalcin si scapam,dar acum...stie cineva daca e bine sau nu sa iau asa ceva?
Pupicei

Adriana S.

Stiu ca raspunsul meu vine la o zi dar dupa ce am trecut de moderator s-a stricat serverul.
Deci daca mai iti sunt de folos :
-eu am avut col 3,30 deschis cca 1 cm deci a fost o prblema . La tine daca nu este deschis bravo dar fii atenta la orice mica durere ptr ca la 3 cm doctorii se ingrijoreaza. La cea mai mica durere ia no-spa si un supozitor de scopantil sau no-spa si o pastila de scobutil si la medic. Eu sunt de 4 sapt acasa , 23 ore la petrec in pat si colul are 5,01
-pt raceala stiti toate de oscilococcilum dar de gat poti lua tantum lemon sau faringosept simplu sau homeogen(nu stiu sigur daca asa se scrie )
-esti sigura ca este alergie sau doar iritatie? Pt alergie mergi la medic , pr iritatii foloseste bephanten , in nici un caz baneocin , firazolidon sau nidoflor pt ca au neomicina
Tin sa-ti precizez ca nu sunt remedii de la mine , am trecut prin prea multe in sarcina asta si din pacate am ajuns sa le cunosc..
Ai mare grija de bb

http://bd.lilypie.com/hCDRp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Neata zuzici! Am intrat sa va salut si sa va povestesc si voua ce am patit alaltaieri (am mai povestit si la "Mamici si gravidute de Constanta", dar povestea e haioasa si trebuia sa v-o zic si voua ).

Am avut un accident usor cu masina (m-am speriat oricum destul de rau) si am zgariat-o destul de urat. Ma rog, nu a fost (chiar) vina mea. Faza cea mai tare este ca la volanul masinii care nu mi-a dat prioritate era o fata care era gravida exact ca si mine in luna a cincea . Am fost impreuna cu sotii nostri la politie sa declaram accidentul si am stat acolo vreo 5 ore...timp in care ne-am imprietenit. Va vine sa credeti, nu numai ca o sa nastem amandoua cam la mijlocul lui februarie, dar culmea, mergem si la acelasi doctor, la dr. Tomescu . Cum e si viata asta, a trebuit sa facem accident ca sa ne cunoastem si sa ne imprietenim!
M-am gandit apoi (nu mi-a trecut prin cap sa o intreb) daca nu cumva e si ea o viitoare mamica de aici de pe forum!

Pupici,

Tina 20+ cu si mami de Andrei (6 ani si 9 luni)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Mii de scuze Am scris furazolidon era de fapt fluocinolon.
Deh , se mai intampla

http://bd.lilypie.com/hCDRp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Buna dimineata va spunem si noi.
Si acum raspundem:
Honey-bubite rosii pe decolteu am si eu,ca niste cosulete,dar eu nu de alea vorbeam....chiar am o alergie(inainte aveam chiar frecvent si de-aia stiu),banuiesc eu ca e de la ceva mezel ce-am mancat...
sweetgys-asa patesc si eu,daca nu le bag in seama,doar ma enerveaza ca le vad(pe picioare,pe gat,pa maini),dar daca apuc sa ma scarpin,e teroare..imi vine sa ma urc pe pereti de mancarime...eu inainte luam pt alergie CLOROCALCIN..am citi prospectul,si cica nu este contraindicat in sarcina,ba chiar e indicat in stari care necesita aport de calciu(sarcina,alaptare)...nu stiu ce sa zic,parca n-as lua totusi nimic,dar cum imi trec?
ereena- multumesc frumos pentru sfaturi..ai si tu grija de bebele tau,si sper sa nu mai ai probleme de nici un fel,mai bine nu stii remedii decat sa le stii din proprie experienta...
Am vrut sa intru aseara sa va intreb ceva,si cand am vazut ca nu merge,m-am disperat...asa ca admit si eu ca devin dependenta
Aseara vroiam sa intreb ceva,chestii juridice,cred(pe cine se pricepe sa-mi dea un sfat pertinent).
Deci,lucrez la un patron care are mai multe societati. Acum in octombrie s-a gandit sa falimenteze una dintre ele, chiar cea la care am eu contractul si cartea de munca. Nu e problema,ca ma transfera la o alta firma,tot de-a lui,si (probabil)fara intrerupere.
Intrebarea este: pentru indemnizatie,trebuie sa avem 12 luni contributie la stat,indiferent cum,sau trebuie sa avem 6 luni,sau toate 12 IN ACEEASI FIRMA????Si inca ceva...firma la care sunt momentan,si care se va inchide,nu are platite darile la stat...CAS, somaj,tot ce trebe...in cazul asta,eu voi putea lua indemnizatia aia?????Ce vina am eu ca el nu si-a platit taxele?eu am muncit,si cartea mea de munca dovedeste asta.....Dati-mi si mie o mana de ajutor,ca m-a apucat disperarea...ma bucuram ca n-o sa am probleme,aveam mai mult de 12 luni vechime...ma gandeam ca o sa fie totul OK,dar.......

Adriana S.

-22sapt- BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1463655291/in/photostream/" target="_blank">burtica de 22 saptamani
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Neata zuzici! Ufff...ce bine ca s-a remediat problema cu forumul. Am stat ca pe ghimpi aseara (mai ales ca sotul nu era acasa...as fi stat la o vorba de midnight cu voi).

Va multumesc mult pentru urarile de bine pt Ana. Si chiar asa Lala si Laura ne incuscrim? Tiii...ce tare!!!

Gina, bine ai revenit pe forum! Si spor la treaba sa terminati si ce mai aveti!

Eu azi sunt cam cu fundul in sus. M-am trezit tarziu si am fost in mare graba si cu dusul lui Luca la gradi si cu ajunsul meu la birou. Iar acum sunt ciufuta si ma uit urat la toata lumea . Sper sa-mi treaca si sa nu fiu asa toata ziua.

Laura, legat de trafic...si pentru mine este o mare, mare problema. Eu am unele zile in care renunt la masina si merg cu metroul (asta daca nu am nevoie de masina si in alte scopuri).

Va pupacesc si sa aveti o zi frumoasa!

Alina 29+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Bine ai revenit Gina !!! Si bine ca ai terminat cu mutarile !!!

Of, Alina, as merge si eu cu metroul dar am foarte mult de mers de la armata pop. acasa (stau langa lac) ca si de la aviatorilor la serviciu...

Laura 22+ beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Neata zuzici, bine ca sa rezolvat cu serverul

Alina, felicitari pentru gogosica mare si frumoasa sa-ti traiasca si vad ca taticu e deja mandru cu fotomodelul lui

Honney si eu am din cand in cand bubite rosii in zona pieptuluii nu toate sunt purulente dar asta e trec ele

miri unde esti ce se intampla cu tine de nu ai mai intrat pe la noi

Louiza 24s +
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere

Mergi la inceput