Mamici de Ianuarie-februarie 2008 (37)
Raspunsuri - Pagina 14
honey79 spune:
Wow, Alina.... nu-mi vine sa cred ce fata mare ai. Acum ma uitam ca ai deja 29 saptamani. Mai ai un pic ,un pic. O sa fii prima care-si tine bebele in brate de la noi de la Odisee?
Anyway... sa creasca mare,sanatoasa si frumoasa.Poze nu ai?
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 20+ 70%
alinaatudor spune:
Multumesc mult ...pentru ca acum sunt oficial ..de-a voastra
Alina, super vesti ne dai...sa iti traiasca fata...sa o vedem sanatoasa si voinica..si cuminte:)
Eu abia m-am obisnuit cu ideea ca voi fi mama cuiva..iar acum..pe zi ce trece ..imi creste burta..si..parca nu mai stiu cum era fara..
Of..imi e dor deja de fata mea
Alina 22 si Stefania
sweetgys spune:
quote:
Originally posted by Adryana_4u
nici n-apuc sa scriu bine,ca trec iar cateva pagini...bravo voua..continui cu intrebarile..
2- este problema cu col de 3 cm?ca dr. mi-a zis ca nu e nici prea bine,si ca la prima durere sa apar la spital
3-imi pune si mie cineva carucior roz in loc de albastru?pt modofocarea ce a survenit???
4- am cam racit..nu prea rau,imi curge nasul si ma ustura gatul...ce remediu este indicat?
5-mi-a mai aparut si o alergie pe piele,de la nush ce am mancat...inainte luam clorocalcin si scapam,dar acum...stie cineva daca e bine sau nu sa iau asa ceva?
Pupicei
Adriana S.
-22sapt- BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1463655291/in/photostream/" target="_blank">burtica de 22 saptamani
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.
Adriana sa stii ca si mie mi-a aparut o alergie desi nu gasesc motivul. Problema e ca sa tot fie vreo saptamana si continua sa apara, o fi altceva? La tine cum se manifesta? Eu am bubite rosii si ma mananca ingrozitor, mai ales daca apuc sa ma scarpin....nu mai contenesc. Nu stiu ce sa iau.....Rog fetele care au idee sa ne ajute!
Gya 21+
in burtica la mami
cam atat mai am si vin si eu in lumea voastra,URAA
poze
honey79 spune:
Fetelor si eu am bubite rosii pe piept si decolteu... ca un fel de cosulete...unele purulente, altele nu. Mi-am intrebat medicul ce-i cu ele si mi s-a spus ca-i de la sarcina, deci sa nu-mi fac probleme. Incerc sa si stau departe pe ele si sa nu le "zgamai" ... sa treaca de la sine, fara a lasa semne .
Va pup.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 20+ 70%
irinouka spune:
quote:
Originally posted by alinaatudor
Multumesc mult ...pentru ca acum sunt oficial ..de-a voastra
Eu abia m-am obisnuit cu ideea ca voi fi mama cuiva..iar acum..pe zi ce trece ..imi creste burta..si..parca nu mai stiu cum era fara..
Of..imi e dor deja de fata mea
Alina 22 si Stefania
asa e! creste burta, se schimba felul in care arati, se schimba hainele si iti dai seama, pe masura ce trece timpul, ca o sa fii mama cuiva. mie tot nu-mi vine sa cred, sa stii. si-s moarta de curiozitate, cum o sa fie copilul meu, cum o sa arate, cu cine o sa semenea, daca o sa aiba talent la muzica, daca va fi sportiv, daca o sa aiba nasul ca al meu, daca o sa iasa blond sau brunet...si astea-s intrebari d'alea inofensive! alea mai "grave" incerc sa mi le-ndes undeva-n ungherele creierului si sa uit de ele.
irina 25+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
http://bd.lilypie.com/APump3.png
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by alina023
Fetele, haideti sa va spun de Ana mea. Este o grasunica de 1400g, are picioruse lungi de manechin (ocazie cu care sotul meu se lauda in gura mare ca "fata mea-i fotomodel, tatal ei a fost la fel" ). Am vazut si imagini in 4D si m-am topit. Are niste obrajori bucalati de-ti vine sa-i mananci.
Si cum ea de fiecare data cand merg la eco trebuie sa-l faca pe medic sa rada...acum se tragea de nasuc. Si dupa ce s-a plictisit de nasuc a trecut la degetul mare de la piciorus. Era asa de scumpa...
Este deja pozitionata cu capsorul in jos. Asadar...numai vesti bune (doar ca medicul nu mi-a dat voie sa merg la concertul Iris 30 de ani ).
Va pupacesc!
Alina 29+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
Felicitari Alina pentru gogosica bucalata
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
laura_dimitris spune:
Buna dimineata fetelor !!!
Of, fetelor.... parca am stat pe ghipi ieri toata ziua cu problema asta a server-ului...Am avut si mult de lucru la birou dar, din ora inora incercam sa intru si... Este clar ca sunt dependenta de voi !!!
Apoi am avut un drum infiorator de la aviatorilor pana acasa in militari via crangasi... O ora si jumatate bara la bara. Am simtit ca innebunesc asta in fericitul caz in care nu am murit intoxicata de atatea gaze de esapament... Mi se pare cumplit drumul casa-serviciu- casa....si nu intrezaresc nicio solutie...
Kalosalina, bine ai revenit!! Of, of cu racelile astea... am tras-o si eu aproape o saptamana si stiu cum este! Ai grija. Mai bine sa iei osciloccocinum sa fii sigura !!!
Alina, super vestile de la ecograf !!! M-a bufnit rasul cand mi-o imaginam pe grasunica ta tragandu-se de nas si apoi de degetele de la picioare!! Si mie mi-a spus iosup ca are picioare lungi... Ce ti-e si cu fetele astea din ziua de astazi... Or vrea sa se faca toate manechine de au picioare pana'n gat....Bine ca - incazul nostru - au fratiori mai mari care sa le protejeze ....Mi si inchipui pe luca si dimitris ca niste cerberi in jurul surorilor lor ...
Lala, ce zici,?! le facem cunostinta baietilor tai cu fetele noastre - a mea si a alinei - ca am fii mai linistite sa ne cunostem cuscra inainte sa stim in ce familie ne bagam....Observ ca suntem cele mai matinale...
Irinuka, pe mine ma intreba iosup cu cine mi se pare ca seamana fetita...?! M-a busit rasul ca-mi venea sa raspund ca deocamdata - asa cum arata in imaginile alea 4D...- seamana cu unul din personajele filmului ET... respectiv cu vreun extraterestru...
Laura 22+ beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by laura_dimitris
Lala, ce zici,?! le facem cunostinta baietilor tai cu fetele noastre - a mea si a alinei - ca am fii mai linistite sa ne cunostem cuscra inainte sa stim in ce familie ne bagam....Observ ca suntem cele
Laura 22+ beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
Le facem cuscra , cum sa nu
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
Gina M spune:
Buna fetelor,
Procesul mutarii este pe sfarsite iar de astazi, avem din nou internet!
Mi-a fost tare dor de voi si mi-ati lipsit mult in acest timp.
V-am citit in mare din urma,v-am admirat pozele de la intalnire,m-am bucurat impreuna cu voi si tot odata m-am intristat citind despre pierderea suferita de fosta noastra colega kossir.
Stiu din proprie experienta caci in astfel momente cuvintele, sunt de prisos insa, ma rog ca Dumnezeu sa o intareasca si sa-i de-a puterea necesara de privi si merge optimista inainte.
Este foarte trist si dureros sa privesti si sa te gasesti pe acea lista creata de curand pe prima pagina...Si eu am pierdut 2-a sarcini una dupa alta si stiu ca, este groaznic. Din acest motiv,nu am agreat niciodata pentru o asa listuta.
Desi am pasit in trimestrul III - (sapt'28 de sarcina) privind la aceasta, frica ca as putea fi urmatoarea ma incolteste de fiecare data si cred ca,ar fi fost bine sa se evite aceasta macar pana nastem deoarece, suntem multe pe aici care am trait aceasta trista experienta.
Aceasta este insa doar, parerea mea de om micut si patit iar daca se decide sa ramana, asta este!
Lala & Angeli' - Ma bucur sa vad ca v-ati gandit la mine!
Laura_ioana - ti-am admirat pozele cu burtica!A crescut tare frumos iar tu, esti o scumpa!
Poze - Recente & BB#3 28w
darene spune:
Buna dimineata!
Irinouka multumesc .
Alina felicitari pentru bebelina fotomodel !Am vazut ca esti prima pe lista noastra.
Mie cateodata nu-mi vine sa cred ca am un omulet care creste in burtica si in curand o sa fiu mamica.
Elena
27+