Mamici de Ianuarie-februarie 2008 (37)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

am aparut si eu...vad ca scrieti,nu va jucati deloc...in ritmul asta,cred ca apuc numai un mesaj pe capitol sa scriu si eu..
Ca de obicei,am si eu niste intrebari...
1- ce este kegel-ul de care vorbeati asa inflacarate

Adriana S.

-22sapt- BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1463655291/in/photostream/" target="_blank">burtica de 22 saptamani
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

adriana, uite ceva info despre kegel, gasesti din plin pe google.

Generalitati
Exercitiile Kegel intaresc o parte din muschii care controleaza fluxul urinar. Doctorii recomanda adeseori exercitiile Kegel in special la persoanele care au probleme de control al vezicii urinare (incontinenta urinara).
Exercitiile Kegel mai sunt denumite exercitii ale planseului pelvin deoarece acestea sunt folosite pentru tratarea si prevenirea slabiciunii acestei regiuni. Planseul pelvin este un "hamac" format din muschii care tin organele pelvine la locul lor.
La femei, exercitiile Kegel sunt utile in special la femeile care au incontinenta la efort sau prolaps uterin.
In timpul sarcinii si al nasterii, planseul pelvin poate deveni intins si slabit, cauzand frecvent probleme in controlul urinar timp de mai multe luni pana la ani de zile de la nastere. De asemenea, un planseu pelvin slabit poate permite unui organ pelvin sau mai multora sa coboare (cum este cazul prolapsului uterin). Se recomanda ca femeile insarcinate sa inceapa sa execute exercitiile Kegel si sa le continue si dupa ce au nascut.
La barbati, exerciile Kegel sunt indicate in tratamentul incontinentei la efort si mictiunii imperioase, atunci cand necesitatea de a urina este atat de puternica incat persoana respectiva nu poate ajunge la toaleta in timp util.

irina 25+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

http://bd.lilypie.com/APump3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Irinouka mersi pt sfat! Si eu ma trezesc cu gatul uscat si uneori ma si ustura...mie teama sa nu racesc din nou.

A venit Bebica!!!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

nici n-apuc sa scriu bine,ca trec iar cateva pagini...bravo voua..continui cu intrebarile..
2- este problema cu col de 3 cm?ca dr. mi-a zis ca nu e nici prea bine,si ca la prima durere sa apar la spital
3-imi pune si mie cineva carucior roz in loc de albastru?pt modofocarea ce a survenit???
4- am cam racit..nu prea rau,imi curge nasul si ma ustura gatul...ce remediu este indicat?
5-mi-a mai aparut si o alergie pe piele,de la nush ce am mancat...inainte luam clorocalcin si scapam,dar acum...stie cineva daca e bine sau nu sa iau asa ceva?
Pupicei

Adriana S.

-22sapt- BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1463655291/in/photostream/" target="_blank">burtica de 22 saptamani
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kalosalina

Irinouka mersi pt sfat! Si eu ma trezesc cu gatul uscat si uneori ma si ustura...mie teama sa nu racesc din nou.

A venit Bebica!!!

23+

gatul te poate ustura (daca te trezesti dimineata cu senzatia asta) pt ca noaptea ai nasul infundat si respiri pe gura. deci fara vreo legatura cu un pui de raceala. pup si ai grija!

irina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

quote:
Originally posted by alina023

Gatta, daca vrei o alternativa pt Herghelegiu, Pop si Iosup ti-l recomand pe Ghe. Meclea de la Sanador. Mie mi s-a parut a fi bun profesionist, atent la detalii, cu grija sa-mi spuna si mie ce vede. In plus, ceva ce nu am mai vazut la alt medic (am mers si eu la Iosup, la Magda Petrache, etc.) mi-a verificat si organele mele interne. Mi s-a parut ceva demn de respect ca si profesionalism (esti graviduta si e clar ca exista modificari si pot sa apara probleme si pt mamica). Eu merg si azi la el pt eco de trim. III. O sa va povestesc si impresiile de azi.

Va pupacesc si va doresc o zi minunata!

Alina 29+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

Salutare Zuzici !

In primul rand , Alina , multumesc pt. sugestie cu dr. Meclea . Stiu ca la Sanador au aparate f. bune , poti sa-mi spui la care din clinici ai fost? O fi acelasi aparat pe care lucreaza si Herghelegiu?
Si bafta multa la eco azi , wuaaw , deja faci morfo de trim 3...asteptam vesti bune.

Laurici , felicitari pentru cele 27 saptamani ...asteptam noi pozici !

Gabrittza , daca te doare tare, tare ...neaparat da tel. la ginecologul tau . Nu trebuie sa stai asa , pot fi contractii dureroase care deschid colul si asta nu e deloc bine. Lasa balta munca si vezi-ti de interesele tale , ca , daca tu nu ai grija de tine , ceilalti nici atat....

Eu m-am trezit cu limba umflata si cu afta si am o stare tare nasoala. Aseara aveam niste arsuri ingrozitoare si , inainte sa ma culc mi-am bagat o pastila de Maalox cu gandul ca o sug pana adorm.M-am trezit dimineata ca am tinut-o toata noaptea pe limba si nu se topise inca si mi-a iritat toata mucoasa bucala

26+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Mai fetelor, eu am o durere in zona coccisului (mai jos de noada:D)...de la inceputul sarcinii..iar uneori imi da niste junghiuri..ma ales cand ma ridic de la orizontala...de zici ca se rupe coloana...
Sper sa nu ma demineralizez toata pana in februarie...

Alina 22 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Offf, mai zuzici. Nu-mi place ce citesc.Aveti grija de voi,va rog...caci acum voi si bebeii sunteti cei mai importanti. Restul, nu mai conteaza.
Daca nu se gaseste intelegere la locul de munca, sa puteti pleca intr-o anume zi cand nu va simtiti bine, luati-va concedii medicale de la doctori.Atunci nu mai au ce zice sefii.

Va pup pe toate si sper sa aud vesti mai bune.
Altfel, dau strigare dupa Miri cu shlapul 45 , sa vezi ce va asaza ea in patuc pe toate.
PS: Chiar ma ingrijoreaza lipsa lui Miri de pe site. Stie cineva ceva de ea?????

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 20+ 70%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Fetele, haideti sa va spun de Ana mea. Este o grasunica de 1400g, are picioruse lungi de manechin (ocazie cu care sotul meu se lauda in gura mare ca "fata mea-i fotomodel, tatal ei a fost la fel" ). Am vazut si imagini in 4D si m-am topit. Are niste obrajori bucalati de-ti vine sa-i mananci.

Si cum ea de fiecare data cand merg la eco trebuie sa-l faca pe medic sa rada...acum se tragea de nasuc. Si dupa ce s-a plictisit de nasuc a trecut la degetul mare de la piciorus. Era asa de scumpa...
Este deja pozitionata cu capsorul in jos. Asadar...numai vesti bune (doar ca medicul nu mi-a dat voie sa merg la concertul Iris 30 de ani ).

Va pupacesc!

Alina 29+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

Mergi la inceput

alina, felicitari pt ana! mamaaaa, ditamai fata, un kil si ceva! parca ma invatasem ca toata lumea sa vb numai despre sute de grame. deja intram in alta "liga". bravo, la mai mare! cred ca esti in al noualea cer cu fata: si sanatoasa, si voinica, si cu craci lungi, si haioasa. mama-mama!
compatimesc alaturi de tine pt faza cu concertul. si io am interdictie pe motiv de galagie si de coate-n burta. aia e. poate la iris 35 de ani, cu tot cu plozii!

irina 25+

Mergi la inceput