Mamici de Noiembrie -Decembrie2007 (89)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, burticutzelor, va pupam pe toate si pe bebeii vostri. Noi tocmai ne-am scos laptopul de la reparat, inca nu avem internet...in aceste momente furam internet...ma simt ciudat, am impresia ca din moment in moment o sa sune cineva la usa sa ne reclame...Dar nu ma avem rabdare, trebuie sa vedem ce faceti...ne-am apucat sa mai citim din urma.
Noi suntem bine, crestem, deja avem 11 kg mai mult, desi ma simt de parca as avea 20...mi-e o ciuda... De azi am intrat si noi in saptamina 32!!! La Odisee sarcinii pe saptamini scrie ca suntem in luna a 8-a, o fi adevarat?

Fetelor, am vazut ca ati fost la cumparaturi, la BE! Tare ne-ar fi placut si noua sa fim cu voi!!!! N e bucuram ca v-ati vazut si acolo si ca ati facut cumparaturi impreuna...va dorim sa stapiniti sanatosi,(oase) toate lucrusoarele.

Ramo, sincere condoleante!

Ellis, ce mai faci?

Pussi, cum mai sunt bebelinele? Am inteles gresit sau trebuie sa stai si tu la pat?

Cami, ce fac Stefania si Sebi?

Dany2007, am vazut pozele de la Expo. Cine erau cele doua gravidutze?

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin31+ Lucas Daniel

AMR 9 saptamini!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

victo p[ai nici mie nu mi-a vazut contractii la eco!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

35+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 3-4 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Kiva, multa rabdare si putin noroc ! Stai cuminte si incearca sa nu te stresezi prea tare, orice zi in plus e un castig pentru bebe !

Eu de nu stiu cate nopti incoace ma tot gandesc unde sa nasc, la Elias sau la Euroclinic. In fiecare zi mi se pare ca am gasit solutia potrivita, din pacate in fiecare zi e alta. L-am innebunit pe consort cu eternele analize pro si contra.

A, azi se implinesc 10 ani de cand ne-am cunoscut. Si peste 2 zile se fac 10 ani de cand suntem impreuna ! Ce-a mai trecut timpul !

Eu monitorizare saptamanala nu vad cum pot sa fac, ca nu prea am chef sa merg la Bucuresti saptamanal...

33s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

BB..drita mea nu prea a insistat nici cu analizele...nici cu ctrl pe masa..nici adepta eco veginal nu este..
si probbail de aia nu face nici monit.mai dese..nu stiu de ce a zis sa vin asa tarziu.
ah..dar s-a oferit sa-mi opereze vreo 3 alunite..cica dc tot facem anestezie..:):)..initial mi-a suras ideea..acu ma gandesc ca inca 3 cicatrici imi lipsesc mie...

35+ piticul Stefanut
AMR 5 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

bb, ziceam ca nu a vazut contractii la monitorizare, nu la eco.cred ca se inregistreaza totusi cumva diferit.

35+ piticul Stefanut
AMR 5 SAPT

Mergi la inceput

victo nici dr meu nu este adeptul controlului "la masa" in timpul sarcinii si eco vaginal doar pana in saptamana 12!! mie nu mi-a facut nici un control jos pe parcursul sarcinii.

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

bubulina noastra

AMR maxim 3-4 sapt!!!!

Mergi la inceput

eu tocmai ce am citit momentul cand am anuntat la aspirante ca am un test cu II liniutze!!! mi-am adus aminet, ce emotzii, ce fericire!!!

bubulina noastra

AMR maxim 3-4 sapt!!!!

Mergi la inceput

NOAPTE BUNA!! merg la somn, asa melancolica, parca ieri am aflat vestea cea mare........mi-a facut asa mare placere sa citesc din urma!!! noapte buna!!!

bubulina noastra

AMR maxim 3-4 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Fetelor eu ma bag la somnic, v-am pus cateva poze de la mare.

Dana 29+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

Buna, burticutzelor, va pupam pe toate si pe bebeii vostri. Noi tocmai ne-am scos laptopul de la reparat, inca nu avem internet...in aceste momente furam internet...ma simt ciudat, am impresia ca din moment in moment o sa sune cineva la usa sa ne reclame...Dar nu ma avem rabdare, trebuie sa vedem ce faceti...ne-am apucat sa mai citim din urma.
Noi suntem bine, crestem, deja avem 11 kg mai mult, desi ma simt de parca as avea 20...mi-e o ciuda... De azi am intrat si noi in saptamina 32!!! La Odisee sarcinii pe saptamini scrie ca suntem in luna a 8-a, o fi adevarat?

Fetelor, am vazut ca ati fost la cumparaturi, la BE! Tare ne-ar fi placut si noua sa fim cu voi!!!! N e bucuram ca v-ati vazut si acolo si ca ati facut cumparaturi impreuna...va dorim sa stapiniti sanatosi,(oase) toate lucrusoarele.

Ramo, sincere condoleante!

Ellis, ce mai faci?

Pussi, cum mai sunt bebelinele? Am inteles gresit sau trebuie sa stai si tu la pat?

Cami, ce fac Stefania si Sebi?

Dany2007, am vazut pozele de la Expo. Cine erau cele doua gravidutze?

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin31+ Lucas Daniel

AMR 9 saptamini!

Felicitari si tie si sa ajungeti sanatosi la termen.
Cele 2 gravidute sunt Vali_delide si RGE.

Dana 29+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput