Mamici de Noiembrie -Decembrie2007 (89)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Buna fetele

Am fost si noi la eco azi, bebelina are 2.1 kg , totul pare ok, i-am vazut mutrita in 4D, e botoasa ca maica-sa, si bucalata. Ce mai, taica-su s-a indragostit pe loc, tot drumul spre casa m-a pus sa scot pozele sa se mai uite un pic. Si cum a ajuns acasa le-a scos iar sa le pupe. Plus ca nu mai stia pe cine sa mai sune sa spuna ca fie-sa seamana la nas cu el si la gura cu mine. Din punctul meu de vedere un singur lucru e mai plicticos ca aratatul pozelor copiilor cuiva, si anume artatatul ecografiilor...

Nu stiu ce vroiam sa mai zic....revin cand imi aduc aminte

33s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

victo, te-am intrebat pt ca eu stiu ca in ultima luna monitorizarea se face saptamanal!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

35+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 3-4 sapt!!!!

Mergi la inceput

mihuta felicitari pt Sophia grasunica si sanatoasa!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

bubulina noastra

AMR maxim 3-4 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kiva spune:

buna seara, fete
va scriu , ca sa stiti ca suntem si noi pe aici , eu si bebelusa , desi nu asa vesele ca voi
ne-am intors de la spital dupa o hemoragie puternica si contractii , si perfuzii , si varianta neplacuta de a face cezariana la 31 desaptamani....
acum suntem intr-unfel mai bine , dar cu mari emotii
contractiile sunt in continuare cu tot tratamaentul , am o secretie prin care se elimina mucoasa , sau nu mai stiu ce e...
numar zilele si noptile si ma rog sa ajungem macar la 36 de saptamani , sa putem respira si sa avem si noi o greutate reozonabila....
joi mergem la 4D
si speram sa rezistam , dar e foarte solicitant psihic
nu am apucat sa iau mobila de bb, si acum nici nu mai poate fi vorba sa ies din casa
asta e ! sper din tot sufletul sa trecem cu bine
intre timp v-am tot citit !
va salut pe toate si ramanem prin preajma!

kiva31+ iris

Mergi la inceput

offf kiva imi pare rau!! bine ca ai trecut peste!! sa dea Doamne Doamne sa ajungi macar pana al 37 de sapt!!!

fetele anca, ramo,oanar, oana26,ade,adina,irina, citeanm acuma din urma de la aspirante dinainte sa ramanem gravi, asa mau trecut emotziile.... oare ce o mai fi cu ade???

bubulina noastra

AMR maxim 3-4 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

si totusi, sunt prima care a facut monitorizare???

35+ piticul Stefanut
AMR 5 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Kiva, eu si cu bebe Matei tinem pumnii ca sa fiti bine. Sunt convinsa ca veti ajunge pana la 38 de saptamani. Gandeste pozitiv! Totul o sa fie bine! Dumnezeu este langa voi.

quote:
Originally posted by Kiva

buna seara, fete
va scriu , ca sa stiti ca suntem si noi pe aici , eu si bebelusa , desi nu asa vesele ca voi
ne-am intors de la spital dupa o hemoragie puternica si contractii , si perfuzii , si varianta neplacuta de a face cezariana la 31 desaptamani....
acum suntem intr-unfel mai bine , dar cu mari emotii
contractiile sunt in continuare cu tot tratamaentul , am o secretie prin care se elimina mucoasa , sau nu mai stiu ce e...
numar zilele si noptile si ma rog sa ajungem macar la 36 de saptamani , sa putem respira si sa avem si noi o greutate reozonabila....
joi mergem la 4D
si speram sa rezistam , dar e foarte solicitant psihic
nu am apucat sa iau mobila de bb, si acum nici nu mai poate fi vorba sa ies din casa
asta e ! sper din tot sufletul sa trecem cu bine
intre timp v-am tot citit !
va salut pe toate si ramanem prin preajma!

kiva31+ iris

Roxxy 31+Rares Matei
_
AMR 7SAPTAMANI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Victo

si totusi, sunt prima care a facut monitorizare???

35+ piticul Stefanut
AMR 5 SAPT

eu acuma la 36 de sapt merg la eco normal apoi merg saptamanal la monitorizare (cat mai ajung....)

bubulina noastra

AMR maxim 3-4 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Felicitari pentru vestile bune de la eco.
Ai dreptate cu aratatul ecografiilor. Ceilalti nu sunt entuziasmati si, in plus, o mare parte dintre ei nu inteleg nimic din acele ecografii. Eu am vazut in randul cunostintelor mele. Eram dezamagita ca nu-mi impartasesc entuziasmul, dar mi-a trecut. Nu le mai arat decat celor care imi cer.

quote:
Originally posted by mihuta

Buna fetele

Am fost si noi la eco azi, bebelina are 2.1 kg , totul pare ok, i-am vazut mutrita in 4D, e botoasa ca maica-sa, si bucalata. Ce mai, taica-su s-a indragostit pe loc, tot drumul spre casa m-a pus sa scot pozele sa se mai uite un pic. Si cum a ajuns acasa le-a scos iar sa le pupe. Plus ca nu mai stia pe cine sa mai sune sa spuna ca fie-sa seamana la nas cu el si la gura cu mine. Din punctul meu de vedere un singur lucru e mai plicticos ca aratatul pozelor copiilor cuiva, si anume artatatul ecografiilor...

Nu stiu ce vroiam sa mai zic....revin cand imi aduc aminte

33s + Sophia

Roxxy 31+Rares Matei
_
AMR 7SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

eu nu am pic de contractie..si probabil de aia nu m-a chemat mai repede.
dar daca am eu vrun bai, pot sa merg la spital la drita.sper insa sa nu fie cazul.

35+ piticul Stefanut
AMR 5 SAPT

Mergi la inceput