Mamici de Noiembrie -Decembrie2007 (89)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Mihuta, mi se pare foarte dragut sotul tau! Cred ca te amuzai vazandu-l asa incantat :)
Kiva, te cred ca este foarte greu. iti doresc putere sa treci cu calm peste momentele astea si sa-ti pastrezi o atitudine pozitiva.. si iti mai doresc cel putin 6 saptamani de-acum incolo cu burtica.
Jasmin, ma bucur mult ca ai revenit. Ne era dor de tine!! De Cami nu mai stim nimic de pe 15 septembrie... suntem ingrijorate. Speram ca tu sa ai nr ei de tel. Se pare ca esti bine si ma gandesc ca ati facut o gramada de cumparaturi foarte dragute. Sper sa poti intra mai des in curand pe forum.

Mie mi-e destul de greu sa mai scriu zilele astea - pana joi seara sunt zombie. Ce doctor te lasa sa te dai de ceasul mortii atatea zile? Anyway, vineri pe la 9 seara iau rezultatul la analize, dar nu-mi pun vreo speranta in ele...

O sa incerc sa va citesc totusi.

Victo, m-a impresionat teribil incidentul de la cursuri.

RGE si Anca, stati linistite, sa nu va agitati singure acum... Conteaza si autosugestia. Eu cred ca fiecare zi in burtica face cat o saptamana afara!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Neata burtici!
E cineva pe aici??? eu am tras sperietura zilei pana-n ziua.M-am trezit din somn cu dureri ingrozitoare ,spasme sub burtica...nu mai puteam nici sa respir.Erau la intervale sacadate si am crezut ca sunt contartii...deja ma luase transpiratia,pt ca nu am pregatit nimic bagajel de spital.
M-am dus la baie si sunt varza...dar nu stiu de la ce. Habar nu am ce sa pap ca sa imi revin,azi am programare la eco...ce ma fac daca nu imi trece?? vai de mine...

Dana 29+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mykidutza spune:

quote:
Originally posted by dany2007

Neata burtici!
E cineva pe aici??? eu am tras sperietura zilei pana-n ziua.M-am trezit din somn cu dureri ingrozitoare ,spasme sub burtica...nu mai puteam nici sa respir.Erau la intervale sacadate si am crezut ca sunt contartii...deja ma luase transpiratia,pt ca nu am pregatit nimic bagajel de spital.
M-am dus la baie si sunt varza...dar nu stiu de la ce. Habar nu am ce sa pap ca sa imi revin,azi am programare la eco...ce ma fac daca nu imi trece?? vai de mine...
Neata!
Iubita eu beau foarte mult lapte.Am avut mai bine de doua luni in care am trait doar cu lapte.
Pt arsuri mi s-a dat 'omez'.Am tot felul de alergii la medicamente.Mai stiu ca se poate lua nos-pa sau eu am voie doar papaverina.Dar ,totusi cel mai bun remediu pt mine este muzica.Ma relaxeaza...
De ex ,acum sunt treaza de la 3 dim si ascult Pitis,abia astept sa se faca 9 sa vina cineva sa ma ajute sa ma imbrac si sa ma duca la medic.
In rest,bafta si ai grija.Relaxeaza-te i o sa fie bine.
E foarte important sa nu-ti faci ganduri negre.Fii cat mai optimista.

Dana 29+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Buna dimineata

Jasmin bine ai revenit
Ancuta si Rox cum va este astazi dragelor ?

Vad ca inca nu avem vesti despre Stefania si Camelia ...offf

dany2007 ia o Smecta si stai un pic in pat

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Fetelor nu mai potde 2 ore stau numai la . Sunt terminata....
Lala daca iau o smecta crezi ca e ok? e indicata in sarcina?

Dana 29+ Luca-Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by dany2007

Fetelor nu mai potde 2 ore stau numai la . Sunt terminata....
Lala daca iau o smecta crezi ca e ok? e indicata in sarcina?

Dana 29+ Luca-Rares

Da, e ok.
Totul este sa si reactionezi le ea.
Poti lua si o pastiluta de scobutil pt dureri .
La fel ca si no-spa este recomandat in sarcina.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Mercic Lala. L-am trimes pe tati la farmacie.
Ma luat si foamea da imi e frica sa pap...

Dana 29+ Luca-Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Buna dimineata,fetele!
DANY,ai incercat cu ceai de menta si orez fiert???Si nimic alimentar care sa produca aciditate?Tinem pumnii sa te faci bine,uite si un !
JASMIN,bine ai revenit,chiar ma intrebam ce e intampla,daca sunteti plecati in a doua luna de miere...Ma bucur ca sunteti bine,asa sa dea Dumnezeu tuturor!
ANCA_D ,cum iti mai este???
Citeam despre durerile voastre de pasa...Eu le am din sapt 16 si acum s-au accentuat...Am invatat sa fac o multime de miscari fara sa solicit prea mult zona aceea si ma intreb cat de caraghioasa voi fi dupa nastere cand ma voi stradui sa merg si sa ma comport normal...
CREEM,e bine acasa???

Ana 27+

Mergi la inceput

Am luat un plic de smecta,sper sa ma linisteasca.Acum prajesc painica sa pap cu putina branza sarata.
Ana cred ca am sa fierb si putin orez,cu ceaiul nu ma impac prea bine. Pana la ora 15 trebuie sa imi revin.

Dana 29+ Luca-Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Buna dimineata burticilor :)
Felicitari pentru rezultatele bune la eco :)
Jasmin, bine ai revenit si ne bucuram ca esti bine :)
Petro, pe unde esti ?
RGE si Ancutza, ma gindesc la voi

Nici mie inca nu mi-a facut monitorizare, si m-a chemat cam dupa o luna, o sa ma duc in 11 oct, ceea ce mi s-a parut mult :(

NU mai stiu daca tineti minte de cosmeticiana mea, de ziceam ca i-a murit sotul dupa 2 luni de la casatorie si ca era insarcinata, avea DPN pe 12 octombrie, ei bine, pe 30 sept a nascut si are o frumusete de baiat :) Si a fost nastere naturala, a durat 4 ore travaliul :)
Tare m-am bucurat pentru ea ..

Adina, unde esti?

------------------------
Flory 34+ Joshua Raphael
AMR 6 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput