Soarece in apartament
Raspunsuri - Pagina 3
emaaimee spune:
am uitat de aparatul asta cu ultrasunete, in Irlanda se gaseste, nu stiu daca exista in Ro.
http://www.pestrepellerultimate.com/google.htm
au plecat soarecii erau printre peretii, etaje acum cativa ani. dar era o casa veche. din care ne-am mutat rapid.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
gabiarama spune:
Plingea bb mic ieri , asa ca nu am apucat sa spun si ce masuri am luat
Animalutele astea imi apareau si prin bucatarie ,pt ca lasau urme pe acolo (intelegeti voi la ce ma refer ),asa ca pentru acestia am gasit solutia :lipiciul.Cu el am prins 3 soricei .Dupa ce l-am prins si pe ultimul am vazut intr-un sertar (ca pe acolo imi misunau mie ) bucatele mici de "scartzaitoare" cu care e izolata casa pe exterior .Mi-am dat seama ca ei patrundeau pe o gaura data de sotul meu prin care urmeaza sa fie trasa teava de gaz .Pe exterior era acoperita ,dar nu si pe interior .Cert e ca inca nu-mi explic inca in totalitate cum ajungeau ei pina acolo ,pt ca e destul de sus gaurica (cca 1m).Am acoperit-o si de atunci nu m-au mai vizitat .
Primul soricel l-am prins insa eu cu minuele mele ,pt ca evadase din bucatarie intr-un holisor unde tineam citeva borcane intr-o cutie .Statea acolo si rontaia ceva ,am baricadat holul si inarmata cu 2 bete si o punga pe mina am reusit sa il capturez .
Daca mai aud sau mai prind vreunul va anunt ,dar eu sper sa nu mai am de-a face cu ei .
Poze
zozela spune:
Vad ca vorbiti de soareciLa noi cred ca intra de pe scara blocului pt.ca la ferestre avem plase de tantari..
Pot sa va spun ca in primavara asta am impanzit livingul cu cartoane cu lipici si am prins intr-o singura noapte 4 "indivizi" mici miciZilele urmatoare am mai prins 2..De atunci-nici urma de ei..insa acum cateva zile am gasit un pachetel de biscuiti lasat pe canapea-facut varza
Am cumparat iar lipici dar pana acum..nimic..Sper sa-l prindem repede pt.ca ma dispera!Nu-i supooort!
Ela.. in 17+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos
Medeea76 spune:
De unde luati voi lipici dintr-asta?
Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu bebe mic in burtica (20+)
Ramonika spune:
mey... lasati lipiciul si prostiile astea.
va dau eu o pisica... sa vedeti ce va scapa de soareci imediat...
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor