Soarece in apartament
Raspunsuri - Pagina 2
Victoria spune:
quote:
Originally posted by ocebine
Am avut si noi un soarece anul trecut...Ciinele s-a speriat de el si a fugit in baie, tata a intepenit, sotul nu era acasa, mama a tipat si s-a urcat pe scaun...subsemnata l-a palit cu revista peste oki...(People Magazine)
Cine era pe coperta?
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
aidaciolac spune:
Victoria am vazut pozele. Emma (fetita mea) a ras foarte mult de dragul lor.
Acum 2 dimineti cand am iesit afara dimineata , am gasit un ditamai sobolanul cu matele pe afara ... bleah. Ala sigur nu era vanat de pisici ca era cat pisica si sigur l-a vanat labradoritza noastra.
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Edessa spune:
Se pare ca soarecilor a inceput sa le placa la bloc. Stiu de cand eram studenta ca reuseau a urce chiar si la etajul 5...da` in general erau sobolani, ca aia erau cu conditie fizica mai buna si mai vanjosi.
De curand m-am confruntat si eu cu un soricel in apartamentul bunicii. E drept, sta la parter si am identificat calea de acces: intre tubul de evacuare de la WC si faianta era un mic spatiu. Individul, pirpiriu tare, a reusit sa patrunda. Am incercat si noi metode clasice cu capcane, metode mai recente- alea cu lipiciul, am pus si niste graunte roz -ciclam despre care aflasem ca plac sobolanimii la gust. Nimic!!! Numai camere video ca SPIC de Grau nu am pus. Cred ca soricelul le incerca pe toate dar nu se hotara ce metoda sa aleaga. Dar , fiindca noi eram insistenti...cred ca murea incetul cu incetul. Am dat si cu Raid de gandaci, si cu Catch intelligente si chiar si cu spray de molii...Tot zero...Pana cand, intr-o zi, intoxicat de otravurile de toate soiurile pe care i le <livram> s-a oprit sa-si tragaufletul. La lipici nu avea nici un fel de chemare...Si, asa sedat cum era de mirosuri, cred ca s-a oprit sa se odihneasca in mijlocul holului. Si...apar eu,carand ceva si nemaiaprinzand becul...Am simtit ceva moale si miscator sub picior...EL ERA!!! A murit strivit...tragic...Mai tragic e ca nici eu nu imi reveneam: doua zile m-am tot dat cu spirt pe talpa...ca, la cat de drogat era...putea fi o mica mina antipersonal.Nu am avut curajul sa ma apropii sa il vad ce <daune >suferise, ca am luat-o la fuga urland!
E greu cu soarecii de bloc...cred ca sunt mai smecheri decat aia cunoscuti/comuni...
aidaciolac spune:
Vai Edessa ... ...
Eu chiar acum am mai gasit un sobo vanat in curte. Bine e sa ai un catzel 'idiot' (ca de fapt e desteapta foc) pe langa casa !
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
spic de grau spune:
Vai Edessa, l-ai strivit? Mi-e rau... Ih ce senzatie nasoala trebuie sa fi avut, cnd l-ai simtit sub tine....Mi-e rau..
Eu cred ca lesinam..Iiiiiii
Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)
Edessa spune:
Acum sa nu credeti ca sunt de dimensiunile unui tanc rusesc si am strivit bietul rozator fara drept de apel! De-aia eu presupun ca era un pic cam drogat <dansul> de a neglijat aspectul ca se odihnea pe mocheta din hol! Cu socul sa stiti ca am ramas INCA! ...senzatia, sunetul ala de strivire...brrrrrr...Nu v-as dori!
Sotul meu a crezut ca am vazut vreo stafie sau vreun hot prin casa , asa de tare urlam...
...Pe urmatorul soarece pe care il vad in vreo incapere...o sa il intreb daca se simte bine!!
P.S. Ma gandesc oare cum ar fi reactionat bunica ( ca doar soarecele pe ea o vizita in apartament...)
emaaimee spune:
soarecii/sobolanii simt miros de om si nu mai vor sa manance ce le puneti voi.
noi am umblat chirurgical cu manusi si i-am exterminat. la soacra la bloc am pus pe ziar lipici de soareci. mai si cand aud fas-fas si il vad in debara. soricelul era un pui dragutz, mic,alb si cu nasucul rozaliu de mi-a fost mila ca i-am facut-o. cat mi-e mie de sila de ei. asa ca am adus o pisica bine intentionata,care i-a gonit pofticios, pardon politicoasa.
la tara de practicau diverse metode ca de ex: ghips amestecat cu faina. in nici un caz amestecat cu mana sa nu simta mirosul. se ufla marlanul si murea de la ghips
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
ni-na spune:
Stati ca nu pricep:daca simt miros de om si nu mananca ce naiba cauta la mine-n casa?Doar sa-si dea obstescu sfarsit?Ce cauta peste tot?hrana necontaminata de mainile noaste?Sunt ei destepti insa nu cred ca au ajuns atat de selectivi.............Daca ma gandesc mai bine gasesc explicatie faptului ca vecinei de jos i-a mancat detergentul si mie ambele sapunuri din baie........nu i-a placut mirosul nostru.......insa mai am o dilema:de ce a carat hartia igienica sub cada???Au trasat un drum roz in baia mea albastra.........Glumesc acum,insa sunt groaznici,m-au napadit si la tara,am vazut pe unde au iesit ,au scos aproape o galeata de pamant din perete...
gabiarama spune:
Eu stau la casa ,la tara ,doar de 4 luni .Ne-am confruntat deja si cu prezenta soarecilor in locuri foarte dubioase .De ex. in unitatea interna a aerului conditionat de la etaj,in "pod" ,impropriu spus pod pt ca nu avem asa ceva ,casa are doar parter si mansarda,mai bine spus intre rigipsul de la tavanul fals si tabla de pe acoperis .
Poze
vlad_13 spune:
Gabiarama: ai scapat pana la urma de soarecii de dupa rigips? Si eu am avut aceeasi problema anul trecut la casa si a fost tragedie, ce zgomote si fosgaieli auzeam mereu prin pereti