Flacai si Domnisoare de aug-sept-oct 2004 (126)
Raspunsuri - Pagina 6
danyce spune:
Lorena, merci mult de urari! Am avut parte de o petrecere minunata acasa , iar azi a fost d-ra sarbatorita la gradi. A primit o droaie de cadouri si s-a simtit ca o adevarata printesa. O sa revin cu poze mai tarziu.
Urez si eu din suflet La multi ani fericiti pisoiasilor Robert, Lia si Diana.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
lorena_andreianu spune:
Si noi tot maine avem sarbatoarea la gradi, ca la scoala la fiu-meu se sarbatoresc toti cei nascuti in luna respectiva o data.
Asa ca, azi am facut "gateau", pe care fiu-meu nu l-a vazut gata, ca a dormit si nici nu i-l arat ca sigur va vrea sa-l taiem si nu vreau sa mi-l pun in cap ![]()
Asteptam poze cu sarbatoritii!
LA MULTI ANI pentru maine sarbatoritelor: Elena (elyanne), Ina (anielas) si Ioana (ioana2004)
Va pup!
Mitza
cu bb2
si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 3 ani
danyce spune:
Am pus niste pozici de ieri si de azi aici.
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
mina spune:
salut
Incep ca tot omu gospodar cu scuze ca dau rar pe aici dar parca nu ma mai ajung deloc cu timpul.
La multi ani din partea noastra intregii trupe de sarbatoriti de august septembrie octombrie! Sa aveti parte de tot ce e mai bun pe lume!
Noi tot intr-o raceala o tinem. Cum am intrat in gradinita a inceput distractia, mai o faringo laringita, mai un puseu alergim manifestat cum altfel daca nu cu tuse agresiva....Sunt cam ingrijorata ca a dat reale semne de astm pe fond alergic dar a fost pus pe tratament homeopat pentru asta.....acuma cand credeam ca e ok, chiar comentam in we ca e super bine dispus si are pofta de mancare si parca parca s-a mai ingrasat .... pac surpriza: bronsita! Of. Oricum, nu am ajuns la tratamente cu antibiotic si le suporta pe toate foarte bine. Saptamana asta trebuie sa il tin acasa si voi face cu schimbul cu tati.
Cam atat despre noi, va pup si va doresc sa treceti cu bine petste toamna asta virusata.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
elyanne spune:
La multi ani, Inaaaaaaaaaaa! 
La multi ani sarbatoritilor de pana acum!!! 
N-am mai intrat de o gramada de timp pe aici... si ai mei au fost (si mai sunt) virusati de aproape o luna. A luat Elena de la gradinita si le-a dat-o si gemenilor. Iei i-a trecut destul de repede... doar ca mai tuseste... In schimb baietii au tot avut cand una, cand alta... rosu in gat, otita... ba chiar si la plamani (Andrei)... ii imunizeaza de pe acum pt. gradinita.
Iar Elena cand le face, pai le face... cu febra 40 cu 1, cu 2, luata la subrat... asta ma sperie cel mai tare cand se imbolnavesc, febra...
Din cauza asta a mai dat inapoi din multele kg pe care le avea... are 11-11,5 kg... de la 12,5 in vara... o grasa...
Altfel, azi are party la gradinita... s-a dus tac'su sa ia tortu, sa il duca si sa-i faca poze... Io n-am cum... stau cu baietii acasa, da' vad pozele... Pum mai incolo cateva, sa ne mai vedeti...
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
danyce spune:
La multi ani, Elena si Ina! . Sa cresteti mari, sanatoase si sa aveti parte de o copilarie minunata!
poze yahoo
danina spune:
LA MULTI ANI ALMA,ELENA SI INA
VA DORESC SANATATE, DRAGOSTE DIN PARTEA TUTUROR SI MULT NOROC IN VIATA.
O sa pun si eu pozici, dar cand o sa am putin timp liber, care din pacate e din ce in ce mai putin. Din pacate azi am primit si o veste trista, o buna prietena care e insarcinata in 5 luni a aflat ca bb are Sindrom Down si multiple malformatii si....e distrusa, iar acum urmeaza calvarul cu micro cezariana, inca nu imi vine sa cred, incerc sa o sustin cat pot chiar si asa de la distanta.
Danina si
Diana - strengarita familiei
Poze 2006
DIDIUTZA
elyanne spune:
Cateva poze cu Elena de la gradinita incepand de aici
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
ana_a spune:
Salut!Cu buna dimineatza la toata lumea!!!
Eliana, La multi ani pentru printesa!!! Am vazut pozele!
La multi ani din tot sufletul pentru toti copilasii care si-au sarbatorit ziua in ultima vreme!!!Multa sanatate si numai bucurii sa aduceti parintilor vostri!
Azi dimneatza cand am iesit de la camin am vazut chiar la intrare au pus cateva desene facute de copilasi printre care si de Stefan ![]()
Eu cum vin si plec de acolo numai in viteza nu am observat pana acum desi doamna educatoare acum imi amintesc ca ma intrebat daca am vazut ce frumos au aranjat afara expozitiile copiilor si eu am zis in fuga "da, am vazut!ff frumos!!!"
Adevarul este ca le-am vazut cu coada ochiului dar nu m-am uitat mai in detaliu, nici ce copil si cum a desenat...
Oricum, haha am vazut ca Stefan a desenat fff frumos un mar rosu si mare rotund si colorat dragutz pentru care este adevarat, a primit o bulinuta rosie in piept de care 2 zile era fff mandru mi-a zis "mi-a dat doamna bulina rosie ca am lucrat foarte frumos un mar!"
Dragutii de ei...sunt atat de mandri cand ii laudam cat de frumos au desenat sau modelat cu plastelina!Si binenteles ca nici noi parintii nu ne mai incapem in piele de bucurie cand vedem cum se straduie ei micutii sa munceasca de zor!![]()
O zi buna tuturor si sa auzim de bine!
Ana, mamica de bondar
bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
pufymic spune:

tuturor sarbatoritilor ne-gratulati la timp!

Cu un
-ic special pentru domnisoarele:Paula, Alma, Lia, Elena, Ina!
N-am mai intrat sa postez din cauza de pitici bolnavi
.....si din cauza lor n-am mai avut chef de nimic...![]()
Alesio e foarte incantat de gradinita, merge cu placere....dar in continuare cu conditia sa nu-l lasam sa doarma acolo...
...
A primit si el prima bulina rosie pentru ca a fost atent la lectii....asa ca a venit cu ea in piept tare mandru de el!![]()

Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!