Flacai si Domnisoare de aug-sept-oct 2004 (126)
Raspunsuri - Pagina 7
danina spune:
Am reusit sa pun pozici de la petrecerea de acasa si cea de la gradinita AICI POZE
.
Danina si
Diana - strengarita familiei
Poze 2006
DIDIUTZA
CRISMIR spune:
LA MULTI ANI DIANA
,ALMA
,LIA
,IRINA
...si tuturor sarbatoritilor din ultimele zile,cu scuze de intarziere!
Va multumesc pt urari,noi suntem tot cu musafiri,nu prea am avut timp de net...de luna viitoare ne auzim mai mult![]()
Nu am apucat sa vad nici poze,am sa recuperez!!!
IOANA

,esti o scumpa ca de fiecare data!
si sanatate la toata lumea,sa auzim numai de bine!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
herra spune:
La Multi Ani sarbatoritilor!
si multa sanatate celor bolnaviori!
eu sunt cu munca - in deplasare afara din tara - deprimata de dorul lui Vlad...si cu vaga consolare a reducerilor de middle-sezon...
danina spune:
Fetelor eu sunt in stare de soc de cand am aflat vestea cum ca fetita Lianei Stanciu are cancer
. Sincer am si plans cu gadul la ea, cum se poate intampla la o varsta asa de frageda sa fie atata suferinta. Ma uit la Didi si ma rog la D-zeu sa ii dea sanatate doat atat.
Noi am revenit in Bucuresti cu tot cu ea , de fapt e in vacanta de la gradi si ne mai luam o sapt de la noi citire, asta pt ei i se facuse dor de locurile de joaca, de parcul cu pitici, de vecinele noastre si am zis sa stam mai mult ca sa le cuprindem pe toate,pt ca avem si mult de lucru cu firma din Bucuresti.
Am terminat si cu petrecera de la restaurant, sper sa reusesc sa pun poze cat de curand.
Danina si
Poze 2006
DIDIUTZA
ana_a spune:
Salut!
Lilia, multumim ca ai schimbat titlul topicului!Intradevar avem domnisoare si flacai ![]()
Noi suntem bine, am scris zilele trecute la Parintii intreaba cum la pierdut bunica pe Stefan la bancomat...nu ma mai repet
, bine ca a trecut cu bine.
Sa va povestesc cat de jmecher si speculant este Stefan.
Ieri ii cumpara tati o surpriza. Cand ne-am dus la buni dupa el nu vroia sa stea la imbracat i-am spus ca are tati pt el o surpiza cand ajungem acasa.
Binenteles ca a sarit ca ars, sa imbracat si cand am intrat in curte tati a trebuit sa plece pentru 15 minute de urgentza...
Stefan, umbla dupa mine sa-i dau surpriza.Ii spun eu ca surpriza este la tati, si sa asteptam sa vina el.
La care Stefan: Mami, da ziceam ca tu esti tati acuma!Da-mi surpriza!![]()
In rest, suntem bine, azi e ultima zi de vacanta, de luni se intoarce la colegii de la camin.
Cam asta ar fi despre noi...
O zi buna in continuare si sa auzim de bine!
Ana, mamica de bondar
bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
danina spune:
In sfarsit am gasit topic-ul, era sa abandonez ca eu cautam orice numa domnisoare si flacai nu.
Raportez ca scumpa mea domnisoara e din ce in ce mai obraznica si vb f mult, uneori chiar ma deranjeaza acest lucru si am observat ca si cei din jur vad lucrul asta, numa ca ei spun doar ca e isteata si destepta insa eu ajung f des la mari dureri de cap.
Am inceput sa invatam engleza si italiana, deja stie cateva cuvinte, chiar isi canta la multi ani in ambele limbi, dar cel mai tare ma distreaza cum spune black ca si cum ar varsa....
.
Danina si
Poze 2006
DIDIUTZA
danyce spune:
Salutare, mamici de d-re si flacai! Pai se poate sa dati asa de rar pe aici?
. Ce fel de club de mamici suntem noi?
In fiecare zi arunc cate o privire pe aici, in speranta ca apar noutati, ca mai citesc despre "tovarasii" de varsta ai nazdravanei mele, dar....pauza.
Noi suntem bine, in general in mare criza de timp (mai ales eu). Alma e din ce in ce mai mamoasa, se lipeste scai de mine din momentul in care am intrat in casa si din clipa aceea trebuie sa ma transform in partenerul ei de joaca. Asa ca ne jucam Memory cu printese, jocuri de carti cu Telletubies, facem puzzle-uri si coloram, sau pictam (azi d-ra a exagerat putin la capitolul creativitate si s-a apucat de pictat cu lapte
in loc de apa).Cand am mustrat-o putin, mi-a replicat ca "si laptele e ud ca apa" (carevasazica e lichid, asta dorea ea sa-mi explice, deci putea sa substituie apa). Mda, o fi semanand cu maica-sa
la capitolul improvizatii de moment.
Nu am mai zis de ceva vreme de capitolul olita, asa ca subliniez cu aceasta ocazie si performanta noastra de a face in mod regulat la WC (accidentele se intampla din ce in ce mai rar). D-ra e in perioada " lasa-ma in pace ca ma descurc", asa ca singura isi da jos pantalonasii, fustita si ciorapeii (dupa caz), se urca pe scarita ei, isi pune colacelul si isi face trebusoara.Dureaza ceva pana la finalul operatiunii, dar daca indraznesc sa intervin nu mai vrea deloc, asa ca stau pe tusa si incerc sa am rabdare. Mda,se imbraca si se incalta singura, tot pe principiul mai sus pomenit (pe bune ca asa spune, in olandeza desigur.) E descurcareata d-ra si-mi pune rabdarea rau la incercare.Dar...imi vine in minte imaginea unui copil la fel de incapatanat de pe vremuri (da, ati ghicit, e vorba de maica-sa
, who else?) si stiu ca e mai bine sa o incurajez sa se chiar "descurce singura", oricat de mult ar dura.
Mademoiselle mai e si in faza "nu am chef sa ascult" (traducere ad literam din olandeza
a replicii mademoisellei, cu care ma serveste zilnic) . Mda, cea mai buna tactica de a o face sa asculte e de a o convinge ca ideile mele sunt de fapt ideile ei.
O alta metoda de a o convinge sa asculte de mami functioneaza temporar, pana la Mos, deoarece mergem pe principiul ca "Mos Nicolae vede tot ce face Alma si de cate ori Alma nu asculta de mami, Mosul ii taie cate o bucatica din cadou de pe lista".Si in cazul asta cum sa nu asculte ea? Promite ca e cuminte si ii canta Mosului de pe acum cantecele drept bonus, poate-poate s-o imbuna si nu va mai avea pretentia ca ea sa fie neaparat un copil ascultator.
Ei, cam atat. Ma duc la nani si sper ca pe maine seara sa gasesc mai multe raportari de mamici de flacauasi si domnisorici.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
Mada spune:
salut
si noi si noi la raport
Nu prea am cand sa scriu de la birou cand ma apuca sigur intervine ceva si las balta mesajul, saptamana asta in fiecare mi s-a intamplat asta; acasa cum ajung stau cu Ili si fac ce pot prin casa, prea mult nu pot tot aman si se strang si imi este din ce in ce mai greu sa le fac.
Seara mai nou coloreaza coloreaza cate o ora cel putin cu si cu carioci(creioane) si cu pensula si culori, invariabil din greseala varsa paharul cu apa colorata si uite cam cu din astea ne distram, facem puzzle dar mai putin ca ei ii place sa-l fac eu si apoi strice ea si ma indeamna sa-l refac eu pana mi se taie si luam altceva la rand, desene seara se mai uita, citim aproape in fiecare seara.
Sambata am luat bilete la teatru mergem sa vedem Cenusareasa abia astept si eu si ea.
deja e a doua saptamana de gradinita e foarte bine, e sanataosa tun, sper sa o tina tot asa.
deja am inceput sa ma gandesc ce sa-i iau de Mos Nicolae.
cum stati cum mancatul? la noi hmm asa si asa nu sunt multumita pe deplin
fac circ mare la spalatul pe cap si cum are parul lung mi-e tare greu sa o clatesc si urla urla urla... tot ii spun ca o tund si as face-o dar... cand ma gandesc mai bine imi trece 

Mai nou i-am pasat treaba asta lui tati. eu plec din baie si inchid si usa ca deja nu mai rezist 

.
pupici multi si multa sanatate va doresc!
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
lorena_andreianu spune:

Dragele mele, eu am lipist motivat... am avut pe nasa de botez a lui fiu-meu pe la noi si nici n-am avut timp sa deschid calculatorul si nici nu era frumos ![]()
Asadar, avem flacai si domnisoare de acum. Eu as fi preferat sa fie incadrati la grupa cealalta, caci deja sunt fara scutece, dar ma rog.
Am citit un pic ce mai fac nazdravanii si voiam sa va zic (pana nu uit) ca si al meu e un incapatanat fara de seama! El face tot, nu vrea deloc sa-l ajut (eu tot bebe il vad) si ne apostrofeaza de cate ori are ocazia. Nici sa vorbim nu mai putem ca isi aminteste el cate ceva in mijlocul discutiei si ne-o taie direct: "stop, stop! vorbesc eu acum!"
Maine se termina vacanta, ca ne-a mancat urechile acasa! Tot timpul sa ne jucam, sa cantam, pictam, desenam. Il mai pun la TV ca nu mai pot!
La baie si noi avem aceeasi problema. Nici tuns nu vrea, nici spalat. Ca sa-l spal trebuie sa tratam cu vreo 2 zile inainte si tot cu urlete se lasa!
De mancat asa si asa! Dupa chef!
Suntem tot in perioada Spiderman... orice vrea sa fie cu nenea ala! Ieri a vazut la magazin inghetata Spiderman! si n-am scapat... Toata ziua se deghizeaza, ne seaca! I-am decupat de pe o revista o masca Spiderman si acum ma pune si pe mine sa ma deghizez... "sa ne facem doi Spiderman", zice... ![]()
Cam astea cu el.
Eu sunt bine, bebe creste, ieri am fost la eco si e totul OK. Ne pregatim incet-incet de intalnire. Cel mare e f incantat si (deocamdata) cooperant. Ii place f mult ca aranjam hainute, le sortam, le spalam... "asta a fost a mea, dar e mica acum... o dam lui bebe mic" ![]()
V-am pupat si mai apar.
Mitza
cu bb2
si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 3 ani
LiliaToma spune:
Salutare
Si noi suntem bine. As fi vrut si eu sa trecem la cealalta categorie, dar acolo cica avem voie dupa 4 ani, asa ca mai asteptam.
Daca nu va place numele subiectului, accept orice alta idee, fara nici o suparare.
Dar e un in care chiar sunt multe schimbari, incep sa isi formeze tot mai accentuat personalitatea, si sa gandeasca altfel decat pana acuma( sau asa am eu impresia)
Si Amelia e la momentul, cand vrea totul singura, cand cuvantul '' mic'' e conceput ca o injuratura. Nu pot sa ii zic nici macar din greseala'' pui mic'' sau '' comoara mica'' ca se lasa cu scandal ca ea e fata mare. Se masoara de o suta de ori pe zi si vrea sa isi puna semn pe usa cat mai sus, de parca asta o sa o faca sa creasca mai repede.
Normal ca vine cu unele expresii de ne lasa masca; dar asta e varsta. Pe masura timpului liber, incerc sa mai notez uneori realizarile ei, dar nu reusesc si mai uit cu timpul.
Vreau sa cumpar niste carticele de la o editura, cu niste fise ptr gradi ptr varsta ei. Dar caut alte mamici cu care sa ma cuplez, sa nu mai platesc si taxe postale. Vreau sa fac cu ea activitati de acolo, ca sa recuperam faptul ca nu merge la gradi inca.
La cresa e mai binisor acuma, zice ca merge la serviciu si ca are mmulta treaba.
Va pup
Mai incerc sa dau mai des pe-aici
P.S aaa, ce vroiam sa va propun: duminica va fi o intalnire legata de licitatia ptr Teo. Mamici bucurestence, nu ati vrea sa profitam de ocazie si sa ne vedem si noi? Stiu deja ca va veni Eliana( sau asa spera), poate Cristina ( Aissa- nu stiu daca vine; stiu ca a participat la licitatie). Eu m-as bucura mult daca am reusi sa reusim sa ne vedem un pic. Astept parerile voastre
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)