Flacai si Domnisoare de aug-sept-oct 2004 (126)
Raspunsuri - Pagina 16
danina spune:
Ce frumos ca unele fetite deja patineaza si eu as vrea sa o invat pe Dia, adica sa invatam impreuna ca nici eu nu prea stiu ,insa nu ne da voie tati. Noi avem o amintire tare neplacuta pe patinuarul din Poiana Brasov, acum 2 ani era sa imi sectioneze Paul gatul cu patina noroc ca si-a dat seama si si-a indoit piciorul pana a facut luxatie si de atunci nici sa nu auda.
Eu pana la urma i-am luat si un Mos Nicolae care canta, pt ca l-a vazut in magazin si i-a placut f mult , mai ales ca mi-a zis "ca pe Mosul asta nu l-am vazut niciodata, ca pe Mos Craciun pe care l-am vazut viu" si e imbracat in argintiu, e haios, iar maine ii iau cateva dulciuri insa nu m-am hotarat de care.
Avem un program ff incarcat cu luna asta decembrie, prezentari de moda , iar spectacole, serbarea de la gradi,mersul cu colinda pe la prefectura, primarie si mai nu stiu pe unde, insa in weekend suntem in Bucuresti la Baby Expo si ne-a invitat Bica la Marriott pt 2 zile sa ne hodinim putin ,iar eu chiar avem nevoie.
De mancat Dia mananca aproape in fiecare zi ciocolata, ca de un timp doar asa mananca putina mancare numai daca ii aratam o surpriza care e musai sa fie un ou Kinder sau ceva legat de el.
Aici s-a decorat orasul f frumos o sa fac niste poze cred zilele astea sa va arat.
Danina si
Diana - strengarita familiei
Poze 2006
DIDIUTZA
ana_a spune:
Salut cu buna dimineatza la toata lumea!
Lilia, multumesc de intrebare, sa stii ca incep sa ma simt mai bine, am avut stari de rau si de greatza, o indigestie la stomac, balonata si umflata de nu mai stiam ce sa fac cu mine. Este fff adevarat ca nici o sarcina nu seamana cu alta, la Stefan nu am avut astfel de probleme.
Ce frumos ca unele fete patineaza deja!Cred ca si la Stefan i-ar place dar nu avem inca patinuar aici la Bistrita.
Astazi vine Mosu? Sau maine?
Eu astazi merg la medic pentru control, sper sa fac si un ecograf sa vad bebelul din burtic si sa-i aud si inimioara.
Stefan inca tuseste...tot mai urat, sa transformat intr-o tuse de laringita, azi noapte am facut aburi din ceai de musetel si m-am bucurat ca Stefan a devenit tot mai intelegator, a stat frumos cu nasucul langa aburi, linistit, sa-i treaca tusea. El care nu statea decat cu scandal sau ma chinuiam eu cand dormea sa nu ma simta.
Apropo de asta, mi-am adus aminte ca intr-o dimineatza acu vreo luna poate, era cu febra si cand l-am atins cu mainile mele ceva mai reci ma intrebat daca ii pun cartofi pe burtica. Am ramas cu gura cascata....cartofi pe burtica i-am pus cand avea un an si jumatate, nu mi-a venit sa cred ca si-a adus aminte de asa ceva.
Cam asta despre noi, asteptam cu mult drag sa vina Mosul, si sa ne treaca tusea.
toate cele bune si sa auzim numai de bine!!!
Multa sanatate tuturor!
Ana -
- mamica de bondar
bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
herra spune:
quote:
Originally posted by LiliaToma
Cristina( Herra) eu nu am habar de buline. Nici nu imi amintesc de ele. O sa urmaresc ce spun fetele ca sa aflu si eu exact.
Felicitari pentru nepotel. Cum ai reusit sa ii explici lui Vlad despre aparitia verisorului?
La mine e usor, hihi, ca eu am cezariana si e dovada ca pe-acolo a iesit. Din fericire inca nu m-a intrebat cum a ajuns bebe acolo.
hihi, nici Vlad nu a intrebat (inca); i-am spus doar ca mergem la maternitate / spital sa o luam pe Roxana (sora mea) acasa, ca a fost si a scos bebelushul din burta.
cand era cu burta mare era mai problematic, pt ca isi baga pernute sub tricou, sa aiba si el bebe.
Mada spune:
buna fetele,
sunt la un curs saptamana asta si am net asa ca in pauze m reusit sa intru sa mai citesc pe aici ca de acasa nicio sansa.
alma e bine azi mergem sa-i scoata firele a scapat saracuta desi duminica trecuta, a doua zi dupa operatie credeam ca o pierd. i-au scos splina am si castrat-o daca tot i-au deschis abdomenul si i-au scos si o masea cariata. greu a fost.. nu vroia sa manace m-am chinuit cu ea, a trecut acum e bine vioaie parca e ea cand era o puiuta mancacioasa si jucausa.
Ilinca e bine cam infundata la nas de fapt de azi noapte am auzit mucisorii cum suna sus pe nas. ne pragtim de venirea Mosului cu carti si dulciuri si cred ca si o nuia.
serbarea o avem pe 19 sau 20 vom are 4 versuri de invata.
inchid ca s-a terminat pauza
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
lorena_andreianu spune:
Pupici fetele!
N-am mai scris, n-am mai intrat... sunt f obosita si cel mare ne cam da batai de cap in ultima vreme. Nu acasa ci la gradi. E foarte rau si impinge pe ceilalti, e pedepsit de catre educatoare. Ea vine si mi se plange mie si eu n-am ce face. Acasa e total diferit, are atatia amici cu care nu se comporta deloc asa.
Adevarul e ca de cand a inceput scoala numai cucuie si vanatai are si imaginati-va ca nu si le face singur... Nu e zi in care sa nu zica: "aici m-a lovit un baietel. uite, vezi?!" sau o fetita dupa caz. Ieri l-am luat cu o vanataie rosiatica la coada ochiului. Abia acasa l-am vazut. O fetita i-a dat cu piciorul! Si toate astea se intampla in recreatie! Invatatoarea n-a stiut ce sa-mi zica caci nu a vazut si nici el nu i-a zis (caci tot nu vrea sa-i vorbeasca), dar sa ma traga pe mine la raspundere stie.
Dupa ce ca abia imi vad de ale mele mai imi pune si ea mie in carca problemele ei...![]()
M-am suparat eu asa de dimineata!
In plus, imi spune in fiecare zi ca nu-i place nici de copiii, nici de invatatoare, dar dimineata nu zice nu cand il trezesc... Nici nu stiu ce sa mai zic...
Lilia, e drept, n-am intrat sa va povestesc. La circ a fost bine. Tot n-am reusit sa pun poze... I-a placut mult de animale, de clowni. Am mancat vata pe bat, floricele, toate prostiile! A povestit o saptamana ce si cum. Pana si la scoala a zis invatatoarea ca l-a auzit povestind la colegi.
La spectacolul pe gheata iar i-a placut. A fost sala plina plina si toti aplaudau si se agitau si el cu ei, a fost f frumos. Ma pune de fiecare data sa-i arat poze si comenteaza ce faceam noi sau ce faceau protagonistii.
Gata cu iesirile pe anul asta cred. De Craciun vom merge intr-un parculet de distractii posibil si atat.
Eu abia ma mai misc. Cel mic s-a pus cu capul in jos si ma chinuie non-stop. Seara mai ales. Am fost luni la eco de 32 sapt si se pare ca si cu el am aceeasi problema. Capul mai mic!
Ma framanta problema, dar avand in vedere ca cel mare a fost ok pana la urma sunt si un pic linistita. Ciudat sentiment!
Imi pare rau sa aud de cei mici bolnaviori. Noi am scapat cat de cat de muci, adica el, ca eu inca mai trag. Sanatate multa. In tara e si mai frig ca aici... nici nu vreau sa ma gandesc cand s-o pune frigul si aici...
La noi Mosul va fi doar de Craciun, caci este pedepsit pana nu se va cumintii la gradi. Fara jucarii noi de 2 sapt... se vede ca duce lipsa, dar pana nu intelege nu am ce sa-i fac. Am facut in schimb si noi bradul, caci peste tot au inceput cu decorari de la sf lui noiembrie si m-a secat cat m-a intrebat cand facem si noi. Sper sa apuc curand sa fac si poze.
Am cateva poze de luna trecuta cand a venit nasa-sa pe la noi, incepand de aici.
Cristina, cunosc faza cu bebe mic... nici pe noi nu intreaba cum a ajuns acolo sau cum iese. Isi umfla burta zicand: "Misca bebe mic! Uite! Vrei sa simti?" asa ii zic eu. L-am si pozat, puteti vedea aici. Sunt niste scumpi!
Haideti ca am scris o gramada si parca vad ca esentialul tot a trecut pe langa. Daca aveti idei cum sa-l fac sa fie cuminte la gardi sunt deschisa la orice idee...
V-am pupat si mai apar, sper curand!
Mitza
cu bb2
si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 3 ani
nature spune:
Buna mamici,
Acum am intrat si io un pic pe aici si am mai citit despre voi, ca mi-era tare dor.
Naty, ia-ne si pe noi la patinoar, cand va mai duceti, Ilinca e innebunita dupa patinoar, noi am dus-o inca de anul trecut si acum merge singurica pe patine...
Cu dulciurile, la noi nu e prea complicat: Ilinca mananca din toate, dar cate putin.Stie ca nu are voie sa manance mult din nimic, asa ca o opresc usor.Era innebunita dupa ouale Kinder, dar de fapt ea vroia jucaria, nu ciocolata.Si, mai nou, mi-a zis ca sunt cam uratele jucarille din ou, si ca mai bine am da banii pe altceva mai frumos :))
In rest, si noi ne pregatim de serbarea de la gradinita, avem emotii...La gradi e foarte incantata, ar vrea sa faca toata ziua balet, face piruete,danseaza...SI mai scapa cate ceva in engleza sau germana, cand nu te astepti.Sambata si duminica e suparata ca nu o ducem la gradi. Si, mai nou, vrea sa stea cand la o bunica cand la cealalta, are un chef de plimbare ceva de groaza.
Pe 23 dec avem petrecere cu Mos Craciun si Spiridusul Verdeata, de-abia astept sa vad cum o sa reactioneze.Anul trecut a fost foarte impresionata.
Noi o sa plecam o sapt la Paris, Ilinca va ramane cu bunicile, apoi vom pleca vreo saptamana la munte, sa stea cupilu' la aer curat.Cam atat de la noi.
Va pupam!
Naty spune:
Da, Patrice, va luam, cum sa nu. In principiu mergem in fiecare weekend - la patinoarul de la Moghioros.
Lilia sa sti ca Ioana nu s-a speriat de loc la patinoar, chiar ii place tare. E drept ca n-a luat nici o cazatura inca.
Daca gasesti club de innot sa-mi spui si mie, vreau si eu sa o duc pe Ioana.
Eliana ma bucur ca mai avem vesti de la voi. Ce fac baietii? Si Meme, tot fotomodel?
Ana la noi vine Mosul asta seara.
Am masurat-o si eu pe Ioana, are 100 cm si vreo 14 kg.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
3 ani!
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
danina spune:
Ralucaai cum ai masurat-o pe Ioana ca mie mi se pare mai inalta ca Didi, iar la dr ne-a zis 103cm inseamna ca nu a masurat-o bine.
Gata de azi am sosit in Bucuresti, un pic mai devreme ne-am furisat de la activitatile de la club sper sa nu se supere nimeni dar tati ne astepta cu surprize si nu puteam rata.
Danina si
Diana - strengarita familiei
Poze 2006
DIDIUTZA
herra spune:
buna seara si La Multi Ani sarbatoritilor!
va rog ajutati-ma daca puteti:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112489
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
elyanne spune:
Mda... n-am vesti prea bune... Elena a facut varicela... si sper sa ne oprim doar la ea... dar parca vad ca n-o sa fie asa... Nici eu n-am facut si nici al meu sot... 'om trai si 'om vedea...
Naty mandra tot fotomodel, baietii sunt bine, se fac mari... au 9 luni.
Herra
of... micutul... sper sa iasa repede... dar cum n-a putut s-o scoata???
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica