Flacai si Domnisoare de aug-sept-oct 2004 (126)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ana, Andora felicitari!!! Sa aveti sarcini usoare...

N-am mai intrat de mult pe aici... si cand colo ce suprize....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

la toata lumea!
Robert nu vrea dulciuri de casa,nici ciocolata dar ma inebuneste cu bomboanele daca le-ar primii,cele de lins pe bat...nu ii dau decat foarte rara,in general primeste de la altii in parc,nu am ce face,il las pt ca daca alti copii mananca eu nu pot sa-i zic nu,mai ales ca stiu ca-i plac...in rest evit si eu dulciurile...de acord cu ANA ,au nevoie si de asta...e indicata CIOCOLATA NEAGRA!!!!...am citit mult despre asta,face minuni la multe...din pacate Robert nu prea vrea...un cub de ciocolata neagra e indicat si noua adultilor si copiilor...pt cei mici e forte buna pt neuroni
NATY,eu te sfatuiesc sa ii dai ciocolata neagra decat alba,am citit ca cea alba are foarte mult zahar si nu e indicata de loc la copii..mai bine da-i neagra!!!...sper ca nu te superi ca ti-am dat un sfat

Plus ca ciocolata nu afecteaza asa de tare dintii,dupa cum spun unii...am vorbit si cu dentistii si zic ca e mult mai buna si chiar previne cariile decat alte dulciuri...acum fiecare face cum vrea

Eu repet,la noi din pacate Robert nu se prea impaca cu ciocolata...asa ca eu evit bomboanele!!!

De Sf. Nicolae el v-a primii doar cateva chestii mici(gen:puzzel-uri micute si carticele mici),fructe si cateva dulciuri...de Mos Craciun inca caut,fac cercetari ce sa-i luam

A,si lui ii mai place si inghetata,dar in cantitate mica

la toata gasca si sa auzim numai de bine!!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Mirela cum sa ma supar? Eu i-am dat ciocolata alba fiindca m-am gandit ca nu e excitanta (ca cea neagra). Si-asa are o energie nestavilita ...
De ciocolata neagra si eu stiu ca e buna pentru organism.

Ana cred ca e super greu sa il opresti de la dulciuri (sau de la orice altceva) atata timp cat vede la ceilalti la gradi.

Apropos, la gradi le dau dulciuri? Ce fel?

Noi am fost din nou duminica la patinoar, super misto. Ioaneii-am cumparat patine si e foarte incantata.

sambata am vrut sa mergem la aprinderea pomului la Unirea, dar nu am reusit sa ajungem ,era un balamuc total si ne-am intors din drum. A fost cineva acolo? Am auzit ca a fot omor...

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
3 ani!
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

hello!

la ce e buna ciocolata neagra? de exemplu cea de la Heidi, cu 85% cacao?
PS: Vlad mai primeste - si uneori mai si exagereaza - cate un ou kinder.

noi suntem in plina perioada de implementare a calendarului - am unul cu mult spatiu de folosit la fiecare zi; scriem acolo ca mami pleaca la servici, punem buline - pentru purtarea buna sau mai putin buna a baietelului...a propos - pe la gradi ce semnificatie mai au culorile la buline - ca nu vreau sa fie confuz copilul toamna viitoare...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

HERRA,din ce am citit eu:ciocolata neagra, cu cacao peste 80% este buna pt inima,combate cancerul si e foarte bun pt creier-indicat la copii din acest motiv,mai ales cei in crestere...dar nu mai mult de un cub pe zi...in exces evident ca are si parti negative...trebuie sa caut articolul,daca il gasesc am sa-l postez.

RALUCA

la toata lumea!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Herra eu stiu asa: verde cand e de bine, rosu cand fac prostioare...

Mos Nicolae o sa vine cu dulciuri si fructe pt. Elena... o jucarea micuta pt. fiecare... si borcanase de fructe pt. bb-ei ... nu pt. ca ar fi intrebat ei ce le-a adus Mosu' ... dar poate ar fi intrebat Elena de ce lor nu le-a adus nimic... altceva nu mi-a trecut prin cap...
La capitolul dulciuri, ELena manaca f. rar... cine stie ce o apuca... si f. putine... mananca o cioclata kinder (din aia cu 10 sau 8 ciocolatele mici cu lapte) in 2-4 saptamani... un o kinder primeste 1 pe sapt, din care mananca doar ciocolata alba... chestiile alea cu alune ma pune sa i le amanc eu... imi cere bomboane pe bat ca sa le desfaca si cel mult sa le bage odata in gura... imi cere bombaane de genu m&m sin auchan... pt. ca ii place ca bagam moneda si curg bomboanele... pe alea le mananca, e toate... crema din eugenii, uneori corn cu ciocolata, dar numai cornul, nu si crema... I-am luat zilele trecute kinder (nu mai stiu de care) cu multa crema alba in mijloc si padisman cu cacao la exterior... stau la iaurturi in magazin, ca sa stea la rece... a luat o gura minuscula si mi-a dat-o inapoi ca nu-i place, si a cerut biscuiti...
La capitolul sucuri... ii palce suc de portocale, strecurat si indulcit cu miere... Asa ca scapam usor daca vrea suc... nu face mutre ca nu-i dau din ala de la cutie si-i fac eu

Pt. mos, i-am luat niste m&m, oua micute milka, 2 oua kinder si ciocolata kinder... in rest fructe... o pausica moale-moale si o carticica de colorat (mazgalit adica)
Mai mult decat suficient... cred ca i-ar ajunge dulciurile pana vine Mos Nicolae la anu'... daca n-as ajuta-o
Am inteles ca vine si la gradinita... tot cu fructe si dulciuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut fetele!

Naty, la Stefan la camin le mai dau si dulciuri, adica de exemplu paine cu finetti si lapte, cereale cu cacao si lapte, eugenia cu crema, napolitane, astea ca o mica gustare pe la ora 15.Le dau si fructe dar Stefan nu le mananca, banane, mere, portocale, struguri. Al meu imi spune ca ia dat doamna si el nu a vrut sa manance . Nu stiu cand va dori sa manance fructe....

herra, eu stiam ca bulinele rosii sunt cele bune nici nu m-am gandit altfel, dar chiar am sa intreb cand o sa ma intalnesc cu educatoarele.

Stefan acum este la buni, tuseste, a facut un pic de febra, in schimb are o tuse urata, uscata, persistenta care sper sa-i treaca cat mai repede pentru ca azi noapte a tusit non stop.

Haideti sa va zic o faza haioasa cu Stefan, duminica. Ne jucam, toti 3 cu piesele de lemn, construiam tot felul de case si casute. Tati ii face o fantana, si acuma Stefan cauta un "capac de fantana" In fine, a gasit el o piesa si vroia una identica. Tati imi spune mie ca "parca am vazut una la fel dar albastra" Stefan dupa o vreme cauta o piesa anume si ne tot spunea "parca am vazut una la fel ca asta dar galbena"(pe acelas ton pe care la folosit tati ceva mai devreme). Ne bufneste pe noi rasul si tati ii spune "mai maimutica!" (pentru ca imita absolut orice) La care Stefan sta un pic si se gandeste si ii raspunde foarte serios: "Tati, dar maimuta este un animal!!Ai zis cumva ca-s animal??" am ras cu lacrimi de el, asa de serios si nedumerit...
A inceput sa puna tot mai multe intrebari si ma omoara cu " ce inseamna ca este asta?"

Cam asta ar fi despre noi
Toate cele bune si sa auzim de bine!!!

Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Salutare
Andora, felicitari si sarcina usoara. Fii atenta, fiecare sarcina e diferita in felul ei dar oricare dintre ele cere atentie si menajare.
Ana, tu cum te mai simti?

Sanatate multa lui Stefan, sa ii treaca tusea si Dianei de Danina la fel. Si sa treaca si mucisorii lui Miron Radu.
Mada; sper ca si catelusa voastra se simte mai bine.
Revin mai tarziu cu alte comentarii ca tr sa fug urgent :)

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

si eu stiam ca bulinele rosii sunt bune; cele galbene - foarte bune; si pe vremea mea se dadeau buline negre - pt purtare urata.
tin minte, nu existau buline negre si educatoarele le colorau pe cele galbene cu pixul (nu ca eu as fi primit vreuna neagra!)

oricum, eu nu am gasit decat galbene si albastre, asa ca deocamdata ... improvizez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Am revenit sa imi termin mesajul.
Cristina( Herra) eu nu am habar de buline. Nici nu imi amintesc de ele. O sa urmaresc ce spun fetele ca sa aflu si eu exact.
Felicitari pentru nepotel. Cum ai reusit sa ii explici lui Vlad despre aparitia verisorului?
La mine e usor, hihi, ca eu am cezariana si e dovada ca pe-acolo a iesit. Din fericire inca nu m-a intrebat cum a ajuns bebe acolo.

Danyce, ma bucur ca la control vi s-au spus numai vesti bune. Asa sa o tineti mereu. Si Amelia e mai piticuta. Cred ca are si ea aproape 95 cm. Doar ca e mai slabanoaga. Are doar 11 kg.

Danina, exact asa am zis si eu. Ca Amelia are o groaza de cadouri si o sa primeasca inca o multime de la tot felul de rude. Tocmai de asta am vrut sa nu incalc legenda lui Mos Nicolae si sa ii punem doar dulciuri si fructe.

Dulciuri va primi de la Kinder si Milka. Amelia nu mananca multe dulciuri de obicei. Oul kinder ii place pentru momentul ala de suspans pana vede ce jucarie e. Doua minute se uita la ea si o baga la poseta cu alte jucarii de la acelas ou. Continutul il mananca mai rar. Mai mananca uneori ciocolata din aia Kinder mica, sau Milka in acelas format micuta. In schimb ii place mult orez cu lapte si cu ciocolata de la Milli sau uneori de la Danone.

Cred ca ce va primi acuma ii vor ajunge pe vreo doua luni daca nu o ajut eu

Lorena, cum a fost la circ si la patinaj? Vad ca si tu, Naty o duci pe Ioana la patinaj. Eu inca nu mi-am facut curaj sa o duc pe Amelia. Sunt curioasa cum ar reactiona ca e ft prudenta de felul ei, nu se avanta in ceva ce i se pare periculos.
Dr-ul Ameliei a insistat sa o dam la inot. Asa ca acuma suntem in cautare de grupa care sa primeasca si copii de 3 ani.

Ana_a, ce haios e Stefan. Ei acuma isi fac tot felul de concluzii de-ale lor si ce e mai frumos la varsta asta ca spun tot ce gandesc.
Noi la cresa nu am strans bani. Probabil pentru ca nu e ca la gradi. Nu avem sedinte si nu prea ne cunoastem intre noi parintii. Am intrebat la Doamnele de la cresa daca punem bani ptr cadoul copilului si au zis ca au o sponzorizare si o sa le dea ei cate un mic cadou.
Pana la urma va trebui probabil sa luam fiecare cate ceva la Doamne si habar nu am ce sa iau.

Ioana( naty) sa stii ca nici Amelia nu spune poezii cand insist. A avut o perioada in care ma simteam foarte frustrata, sau nu stiu cum, ca nu vroia sa imi spuna nimic-nimic de la cresa. Pe urma incet i-am zis ca ea se duce la serviciul ei sa invete lucruri noi si sa ma invete si pe mine ca eu nu stiu chipurile. Si deja facuse o pasiune sa ma invete, sa ma puna sa repet de nu mai scapam. Dar e frumos.
La cresa ca desert le da napolitane, turta dulce, biscuiti, prajitura cu fructe sau cu rahat, fructe uneori( pana acuma am vazut mar, portocala sau banana). De obicei asta e gustarea de dupa somn, pana vin parintii.

Crismir, nu stiam ca cioco neagra e buna si ptr copii. Interesant.

Eliana, vesel trebuie sa fie la voi cu trei pitici. Tare mai seamana Elena la preferinte cu Amelia: si ea zilele astea a muscat din o prajiturica de la Kinder si mi-a dat-o mie, si ei ii place cornul cu ciocolata dar nu mananca ciocolata( tr sa ii tin sa il muste de jur-imprejur sa nu dea de ciocolata). In schimb nu prea se omoara cu sucurile de fructe, nu ii place decat ceaiul si compotul facut la cresa( habar nu am de ce al meu nu se intreaba)

Fetelor, ajutati-ma sa gasesc povesti sau desene animate in romana( dublate sau chiar facute in romana) Cred ca de Craciun va mai primi niste DVD-uri, ca i-am luat Cei trei purcelusi si deja imi suna in cap, ca e regula sa il vada de doua ori pe zi.

Despre noi rapid: am fost la un control anual cu piciorul si pare sa fie totul bine, ceea ce ne-a bucurat enorm.
Amelia a zis ca ea e "foaaarte cuminte" si Mosii nu au cum sa nu treaca pe la ea. Si ca " de ce sa imi aduca mie Mos Nicolae un batz, ca eu batz am vazut si afara, dar cadou de la el inca nu am vazut"-concluzia ei.
Dar cred ca tot o sa ii pun si o nuielusa, asa macar sa stie ca nu a fost chiar cumintenia in persoana.

Va pup

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput