Flacai si Domnisoare de aug-sept-oct 2004 (126)
Raspunsuri - Pagina 14
CRISMIR spune:
Wauuuu,lipseste omul un pic si ce de vesti faine!!!![]()

ANA,ANDREEA felicitari fetelor!!!
,sa aveti sarcini cat mai uosare si bebeii sanatosi!!!
Si eu m-as apuca de al doilea,hmmmm,uneori insa ma apuca frica sa o iau iar de la capat
...ma mai gandesc,sotul zice sa mia astept inca un an...om vedea...![]()
LORENA
,aveti grija de burtica si
si pt Raducu!!
DANINA
,mergeti la Moeciu,hmmmm,ce fain...si eu vreau
...distrcatie faina si multam de oferta cu pozele,![]()
Fetelor eu de anul asta de Mos Nicolae doar frumcte si dulciuri,nu prea multe
...iar de Mos Craciun nu ne-am hotarat inca dar cate putin,nu ca anul trecut,am facut risipa si el nici nu s-a jucat cu enele chestii ca erau prea multe...asa ca doar un DVD cu Shrek 3,ca asta ne tot cere de la Mosul,
,si carticele cu jocuri ceva sau puzzel-uri...cam atata,ca daca il intrebi ce vrei sa-ti aduca Mosul,zice"nu vreau nimica"
...incredibil nu?...![]()
HERRA
,sanatate puiului drag si bafta sa gasiti medicamentele!!!...am vorbit eu pe mess cu Ralu zilele trecute,sunt bine si ea si piticul ei!!!![]()
IOANA
,am votata si eu,bafta!!!![]()
Gata,fug la nani,weekend placut la toata lumea!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
Mada spune:
neata fetele
ana iti spun eu cum e la noi la gradinita
am dat 50 de copil plus 30 pt educatoare infirmiere asistenta si madam directoare.
deci 80 in total, eu nu am fost de acord cu o sg faza vroiau sa se dea cate 500 si pt staff-ul gradinitei mi s-a parut enorm. educatoarea tot spunea stiti ceva simbolic ar trebui sa luati flori si bomboane si erau cateva mamici care o tineau una si buna cu cadoul... ceea ce mi se pare tottal deplasat.
eu sunt tare suparata de 2 zile umblu cu Alma (catelusa) mea la dr ca arata groaznic nu manaca nici putere sa se dea jos de pe canapea nu mai avea.
pana la urma dupa 2 zile de investigatii, analize de sange ecografie au descoperit ca are un abcess la splina
plin cu puroi si acum la 9 mergem la operatie.
va pup
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
Naty spune:
Herra felcitari pentru nepotel!
Mada sanatate catelusei!
Danyce intersant sistemul olandez de invatamant, eu ma bucur ca ai scris mai mult fiindca ma intereseaza diferentele intre sisteme. Mie mi se pare un lucru foarte bun invatatul prin joc. Nu stiu ce sa zic cu temele de acasa ... eu am fost genul de copil care imi faceam temele imediat ce ajungeam acasa si de abia dupa aia plecam la joaca, niciodata nu a tras nimeni de mine. Insa, pentru un copil cum pare a fi domnisoara mea, fara rabdare, cred ca sistemul fara teme se potriveste mai bine.
Apropos, fetelor, m-a socat Ioana acum cateva zile. Eu tot o cert ca nu stie poezii, ca n-are rabdare sa coloreze sau sa i se citeasca o poveste. Intr-o dimineata insa m-a lasat muta, la propriu, fiindca a inceput din proprie intiativa sa recite "somnoroase pasarele" si apoi "zdreanta" si s-a dovedit ca le stie pe dinafara perfect. Pur si simplu nu mi-a venit sa cred.
Noi am fost sambata in premiera la patinoar cu Inush si Aniela. I-a placut Nanei mele la nebunie, acum ma innebuneste sa-i iau patine.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
3 ani!
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
danina spune:
Mirela am fost dezamagita putin de weekend la Moieciu,nu am avut zapada asa cum speram, dar acolo ma simt ca acasa pt se aseamana cu localitatea unde am copilarit.
Raluca stai sa vezi ce imi face Dia de ceva timp, ca incercam sa invatam poezia pt gradi si bate campii, inventeaza si rade de mine, iar eu ma infurii pe ea si doar atunci incepe sa recite, am un stres. I-am zis ca nu vin la gradi sa ma faca de ras si mi-a spus pai lasa ca oricum tati vine si ma aplauda el.
Danina si
Diana - strengarita familiei
Poze 2006
DIDIUTZA
danyce spune:
Cred ca-s singura din club care bantuie forumul la ora asta
. Asta pt ca acum ma apucasem de niste traduceri urgente pt un client (nu mi-am desfiintat biroul desi lucrez full-time, iar pe unii clienti nu pot sa-i refuz). Dar,enfin ,intrai de fapt sa ma laud inainte de culcare
ca azi am primit raportul de evaluare al d-rei de la cresa (pana azi nu am stiut ca au asa ceva si la cresa
) si numai puncte pozitive i-au gasit, nu au scris absolut nimic negativ de mademoiselle. Pana si incapatanarea si boacanele i le-au "imbracat" intr-o haina pozitiva.
Citez "spirit intreprinzator/isi impune punctul de vedere/are personalitate puternica/gaseste mereu solutii nastrusnice pt a starni interesul/ii coopteaza pe copii la joc/ii corecteaza pe copii la diverse activitati/e un copil vesel, care rade mereu si canta in fiecare zi/da tonul la cantecele". Asta e doar o parte din caracterizarile Almei din teancul de hartii pe care le-am primit. Mda, nu degeaba o indragesc toate educatoarele
- zise mama umflata-n pene
.
Incepeam sa va zic de Mos Nicolae intr-un post anterior. Pai aici se sarbatoreste Mosul asta de pe 17 noiembrie pana pe 6 dec. Asta inseamna ca de pe 17 pana pe 6 copiii isi pregatesc cizmele la usa sau in fata semineului (dupa caz), cu un morcov in ele pt calul (Amerigo
) al Mosului...ca cica Mosul vine cu calul incarcat de sacuri cu cadouri,iar in tp ce calutul papa morcovul, Mosul strecoara cate ceva in cizmulite, iar pe 6 aduce cadoul mare.
OK,eu ma gandeam sa-l serbez ca-n Ro, adica sa-i aduca Mosul doar pe 5 seara cadou...da,dar ne-a pus Michidutza sa ne uitam toti trei la un filmulet pt copii sambata seara, intitulat "Calul lui Mos Craciun". In fine, o poveste tare dulce cu o fetita chinezoaica stabilita aici care afla de la puii de olandezi de existenta Mosului si isi doreste pur si simplu calul Mosului...pt a i se indeplini dorinta strange toata colectia de incaltaminte a familiei si pune in fiecare cate un morcov. Nu are rost sa povestesc tot filmul,ca ideea asta am vrut doar sa o pomenesc pt ca Alma a inregistrat tot la cutiuta si cand am dus-o la nani sambata, ea cara cu ea un ditamai morcovul luat din frigider. Ne-am prapadit de ras si eu si sotul,mai ales cand si-a pus d-ra morcovul intr-o cizma si si-a postat cizma la usa.Ok, toate bune si frumoase. Ne facem ritualul:dezbracat, imbracat in pijama, spalat pe dinti,citit fiecare cate o poveste (eu una adevarata, Alma -una inventata de ea ad-hoc),aprins veioza ei in forma de semiluna si pupicii de noapte buna.Ca de obicei,ea nu dorea inca sa doarma,asa ca mi-am reinceput poezia spusa seara de seara:"pai toti copilasii dorm,uite,dorm si copacii,si plantele,soarele" dar am mai adaugat si "si Mos Nicolae si Zwarte Piet dorm", la care Alma foarte serioasa "nu-i adevarat,mama.Mosul si cu Zwarte Piet nu dorm ca ei trebuie sa se plimbe pe la copii sa le umple cizmele''. Mi-am zis "oeps,am pus-o" si am inceput sa scotocesc prin dulap dupa idei,i-am pus pana la urma litera A de ciocolata, pe care am vrut sa i-o dau pe langa celelalte cadouri pe 6. Ieri-noapte am repetat experimentul si i-am pus niste agrafe cu floricele de prins in par. Nu va pot descrie fericirea din ochisorii ei dimineata.Atata ca azi ni s-au terminat morcovii
si nu-l primim pe tati acasa maine de vine fara ei.
Mada, ce-ti face catelusa?
Pupici ca acum chiar fug la nani.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
danina spune:
Ce frumos Daniela si eu in locul Almei prefer pe cel olandez daca asa se primesc mai multe cadouri
.
Noi de Mos Nicolae punem doar dulciuri, la gradi tot dulciuri, doar de Mos Craciun luam un cadou, insa are asa de multe jucarii ca nu-mi vine sa-i mai iau. Didi se joaca mai mult cu papusi si tocmai a primit 2 barbie originale de la fosta sefa a lui Paul o italianca (consultant UE pt Romania) si e tare incantata. V-a primi de la bunici, matusi, unchi si tot neamu, asa ca eu nu o sa ma stresez sa-i iau cine stie ce. Vreau sa fac bradul anul asta sa nu ma vada, sa-i zic ca l-a adus mosul, sa vad cum fac, pe unde o trimit.
Danina si
Diana - strengarita familiei
Poze 2006
DIDIUTZA
Naty spune:
Danyce asa Mos cu multe cadouri vreau si eu!
La mine in familie Mos Nicolae a venit intotdeauna si cum alte cadouri, pe langa dulciuri. Cadouri mai mic decat de Craciun dar in nici un an nu au lipsit.
Asa ca si Ioana va primi cadouri mai multe, din doua motive: 1. nu vad de ce as schimba traditia familiei tocmai la ea si 2. nu o las sa manance prea multe dulciuri, asa ca un Mos numai cu dulciuri ar fi unul foooarte sarac.
Apropos de asta, voi cam ce dulciuri si in ce cantitati le dati?
Ioanei ii plac mult dulciurile dar ii dau doar ciocolata alba (si asta putina), rar de tot cate un ou Kinder sau o prajiturica Kinder. Ii mai dau cate o prajitura de casa, dar astea nu prea ii plac. Singurul dulce pe care il mananca destul de regulat e compotul (facut in casa).
Bomboane nu i-am dat deloc, nici inghetata, nici prajituri de cofetarie.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
3 ani!
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
ana_a spune:
Salut!
Naty, si eu pe cat posibil evit dulciurile, insa mai primeste ciocolata kinder, ou kinder si uneori bomboane dar nu din cele tari, sunt un fel mai moi gen Sugus. Nu prea pot evita dulciurile, sunt catva pariniti care merg dupa copii la camin cu dulciuri, cu suc Figo, ou kinder si alte minuni...si binenteles ca ceilalti copii cer. Stefan insista, ba imi mai spune ca ceilalti au, el de ce nu poate sa primeasca...asa ca mai mananca, nu inainte de masa si nu seara. Eu zic ca mai au nevoie si de dulciuri. Prajituri facute in casa nu vrea nici el.
Mosu o sa ne aduca si nou o gramada de jucarii.Mos Nicolae doar dulciuri si o punga mare de lego. Mos Craciun va aduce mai multe cadouri.
O zi buna tuturor!!!si sa auzim de bine!
Ana -
- mamica de bondar
bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
pufymic spune:

tuturor celor care poarta numele Sf. Andrei!

VOTATI-NE!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=21" target="_blank">"te pup fratiorule"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=8" target="_blank">"cioc-cioc"
Multumim anticipat!